Πάντως για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, σηκώθηκα με άγχος σήμερα... Θα μου περάσει, απλώς ήθελα να το γράψω για να το βοηθήσω να φύγει γρηγορότερα... Είναι δυσάρεστο συναίσθημα...
Printable View
Πάντως για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, σηκώθηκα με άγχος σήμερα... Θα μου περάσει, απλώς ήθελα να το γράψω για να το βοηθήσω να φύγει γρηγορότερα... Είναι δυσάρεστο συναίσθημα...
Άστα να πάνε σε καταλαβαίνω απόλυτα πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται?
Ναι 35 ειμαι
Οι: Πορφύριος, Παντελεήμονας, Αντώνιος βοηθούν για την υγεία σε ψυχολογικά πρόβλημα, ίσως να σου έκανε καλό να διαβάζεις για Αγίους όταν είσαι χάλια. Λένε πως το διάβασμα κάνει καλό τώρα για βίους αγίων όσοι πιστεύουν σίγουρα είναι μια καλύτερη επιλογή από άλλα βιβλία.
Κυκνάκο, υπομονή 1 μέρα έμεινε , θα φτιάξει ο καιρός :)
Καλημέρα Σπουργίτι...
Όντως σήμερα έχει ήλιο κι αυτό είναι καλό :) Η βροχή με μελαγχολεί ακόμα περισσότερο... Βέβαια όπως τα περισσότερα πρωινά δεν νιώθω εντελώς καλά αλλά τουλάχιστον δεν έχω τα χθεσινά χάλια... Όμως πρέπει να κάνω κάποια πράγματα και νιώθω πως μου λείπει το κίνητρο ας το πω έτσι, δεν μπορώ να βρω τη σωστή λέξη τώρα... Νιώθω πως θέλω να κάτσω στη γωνιά μου και να μην κουνηθώ, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να πω...
Σκέφτομαι ότι αύριο θα γίνει χαμός με τον αγώνα Άρης - Πάοκ και φοβάμαι λίγο...
Μια χαρά θα είναι αύριο λίγο ηλεκτρισμένα ατμόσφαιρα λόγο σημασίας του ματς εγώ δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ μένω και είμαι αρης
Μακάρι να είναι μόνο αυτό χωρίς καταστροφές κι επιθέσεις... Εγώ μένω στο αντίθετο γήπεδο αλλά δεν είμαι τίποτα... Μου έχει μείνει μια φοβία γιατί μια φορά που έριξε η αστυνομία δακρυγόνα ήμουν στο μπαλκόνι και νόμιζα ότι θα πεθάνω από τη δύσπνοια... Για να μην αναφέρω τις δολοφονίες που έγιναν λόγω αντιπαλότητας...
Έχω φάει πολλές φορές δακρυγόνα είναι άσχημο αλλά ευτυχώς περαστασιακο
Γεια σου Κύκνε! Πως εισαι σήμερα ?