brazil αντε ανασταση ξεκολλησες!
Yγεια δε λες τιποτα van μου.:)
Printable View
brazil αντε ανασταση ξεκολλησες!
Yγεια δε λες τιποτα van μου.:)
Καλημέρα,
Δεν είμαι καινούργια ούτε στο φορουμ ούτε στον κόσμο των διατροφικών διαταραχών. Αυτή τη στιγμή είμαι 77,5 κιλά (έβαλα 4 κιλά μέσα στο καλοκαίρι) και νομίζω ότι το ιδανικό μου βάρος είναι τα 60 (με ύψος 1,72) και ηλικία 27 ετών. Σας παρακολουθώ καιρό και ελπίζω το να γραφω εδω θα με βοηθήσει επιτέλους να ξεκινήσω μια προσπάθεια για καλύτερη διατροφή και κυρίως να την ακολουθήσω! Δεδομένου ότι έχω βεβαρυμένο ιστορικό (ανορεξία και βουλιμία) ισως το να σας παρακολουθώ από μακρια να μην είναι αρκετό και να χρειάζεται να γίνω πιο ενεργό μέλος και να τα λέμε πιο καθημερινά!
Καλημέρα σας,
-200 γραμμάρια
87.8
:)
Καλή συνέχεια!!
Μία ερωτησούλα, πως αλλάζουμε τα κιλά στο ticker??
καλημερα princess, εκει που εχεις βαλει τον κωδικο του ticker, αλλαζεις μονο τα κιλα πχ. οπου λεει 87.8 βαζεις το νεο βαρος. τουλαχιστον εγω ετσι το αλλαξα, ειμαι ενα μειων και εχω χαρει πολυ!
Καλή αρχή!! Εδώ είμαστε όλοι να βοηθάμε ο ένας τον άλλος!!Quote:
Originally posted by skg
Καλημέρα,
Δεν είμαι καινούργια ούτε στο φορουμ ούτε στον κόσμο των διατροφικών διαταραχών. Αυτή τη στιγμή είμαι 77,5 κιλά (έβαλα 4 κιλά μέσα στο καλοκαίρι) και νομίζω ότι το ιδανικό μου βάρος είναι τα 60 (με ύψος 1,72) και ηλικία 27 ετών. Σας παρακολουθώ καιρό και ελπίζω το να γραφω εδω θα με βοηθήσει επιτέλους να ξεκινήσω μια προσπάθεια για καλύτερη διατροφή και κυρίως να την ακολουθήσω! Δεδομένου ότι έχω βεβαρυμένο ιστορικό (ανορεξία και βουλιμία) ισως το να σας παρακολουθώ από μακρια να μην είναι αρκετό και να χρειάζεται να γίνω πιο ενεργό μέλος και να τα λέμε πιο καθημερινά!
http://www.ticker.7910.org/wa__999__...dXIgdGV4dA.gif
princess δεν έχω φτιάξει απο αυτή την σελίδα τρικεράκι αλλά κάποιος θα βρεθεί να βοηθήσει ;);)
ευχαριστώ κορίτσια, ελπίζω να είναι οκ τώρα (marinamam το ticker σου είναι τέλειο):)
Καλή αρχή skg:)
σ΄ευχαριστω πολυ και το δικο σου ειναι πολυ ωραιο!!!! και ακομα πιο ωραιο θα ειναι οταν θα το τερματισουμε!!
:yes:Quote:
σ΄ευχαριστω πολυ και το δικο σου ειναι πολυ ωραιο!!!! και ακομα πιο ωραιο θα ειναι οταν θα το τερματισουμε!!
Mπραβο Ελενη!
+400 σημερα
55.4
Καλημερα και μπραβο για τις απωλειες.Σημερα εγω στα ιδια.Μια χαρα δηλαδη.:)
Καλημερα κοριτσια!
Αντε να παιρνουμε ολες την κατηφορα!!:smilegrin:
Καλημέρα! Χθες με έδειξε ένα κιλό συν,δλδ 94. Σήμερα είμαι στα 92,8.. Νομίζώ ότι αυτό το έξτρα κιλό ήταν φούσκωμα-κατακράτηση από όλα τα φάρμακα που πήρα αυτή την εβδομάδα.
Με λίγα λόγια αυτή την εβδομάδα έχασα μόνο 200γρ και είμαι πολύ απογοητευμένη αλλά συνεχίζω!
Στα ίδια σήμερα!!! Σήμερα κλέινω ένα μήνα διατροφής αλλα λέω να γράψω μηνιαίο απολογισμό απο τότε που άρχισα να ζυγίζομαι και να το καταγράφω εδώ.Οπότε θα κάνω το απολογισμό την άλλη βδομάδα και ελπίζω όλα να έχουν πάει καλα.:bouncy::bouncy:
Κλή συνέχεια d3w!
μπραβο ελενη!!!ευχομαι μια ομορφη κυριακη σε ολες μας!!:love: