Facepalm...
Printable View
Facepalm...
τί σχέση έχει η αλλαγή με το κουτί της πανδώρας; καμία;
Σκέφτομαι ότι θα ήθελα να είχα ένα ποτό τώρα...
Σκέφτομαι πόση δουλειά πρέπει να γίνει, πόσα πράγματα θέλουν εξέταση και πόσα highlighting, γιατί όσα έχουν περάσει και περνάνε δεν είναι στην πρώτη εξέταση ορατά. Περνάνε υπόγεια, κι αυτό δείχνει ακριβώς πόση είναι η δύναμή τους να μας ορίζουν, και πόσο είναι εγγεγραμμένα μέσα στην ίδια την κοινωνία στην οποία ζούμε. Η βία προέρχεται από πολλές και διαφορετικές πηγές και μεριές.
γιατί η Σβετλάνα είναι πτνα στο Κων/νου και Ελένης επειδή αλλάζει συντρόφους, ενώ ό Μάνθος -λέει ψέματα ο Μάνθος;- το πλουσιόπαιδο με τη χλιδάτη ζωή. τελεία.
«Εκεί που σε κάνουν να χαμογελάς εκεί να πηγαίνεις». Ε και μπήκα στο ζαχαροπλαστείο. (Να σημειωθεί ότι είμαι 47 κιλά).
Ατυχιαααααααααααααααα.
Γιατί ρε θεέ;;;;;;;;;;
Μήπως δεν υπάρχει Θεός τελικά;
τα κάνουμε και μόνοι μας π*τάνα
Ρε παιδιά μόνο εγώ είμαι περίεργη και «ευαίσθητη» αν μπορούμε να πούμε με τις μυρωδιές; Όπου και αν πάω, σε όποιο χώρο και να παρευρεθώ κάτι θα μου μυρίζει/βρωμάει. Και μπορεί οι άλλοι να μην το μυρίζουν.
Π.χ τις προάλλες είχα πάει για ψώνια στα μαγαζιά και όπως περίμενα στο ταμείο για να πληρώσω πέρασε ένας κύριος από δίπλα μου και με το που πέρασε μύρισε μπόχα/σκατίλα όλο το μαγαζί. Η μυρωδιά ήταν ακριβώς ίδια με τον παιδικό σταθμό που πάω (στην δουλειά) και κάποιο παιδί κάνει κακά και το αντιλαμβάνομαι κατευθείαν και πάω να το αλλάξω. Και λέω εκείνη την στιγμή στην φίλη μου «πωωω μυρίζει κακά» και εκείνη μου είπε ότι δεν της μυρίζει κάτι. (Μην γελάσετε). Γενικά να σημειώσω πως είμαι ψυχαναγκαστική σαν άτομο, κοινώς τελειομανής οπότε οποιαδήποτε αστοχία, ατέλεια, μυρωδιά, κάποια μικρή λεπτομέρεια κλπ δεν μου περνάνε απαρατήρητα και θα τα σχολιάσω. (Εννοείται όχι μπροστά στον άλλον αλλά όταν πάω σπίτι π.χ θα το συζητήσω με τους δικούς μου) κλπ.
Έχει κανείς άλλος αυτή την περιέργεια;
κατ αρχάς μπράβο που δεν το δείχνεις στον άλλο ότι σε ενοχλεί η μυρωδιά του. είναι πολύ ευγενικό.
εν συνεχεία, με ενοχλούν συχνά οι μυρωδιές, όταν δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν μυρωδιές πχ να έχω τηγανίσει και να μυρίζει τηγανίλα την άλλη μέρα, ένα έντονο γυναικείο άρωμα που μένει στον χώρο μετά αφού φύγεις, τέτοια.
και η απλυσιά που λες αλλά την καταλαβαίνω σε πολλούς ανθρώπους στο τέλος.
ναι, με ενοχλούν οι μυρωδιές.
Τα αρώματα, ειδικά αν είναι «ελκυστική» η μυρωδιά δεν με ενοχλούν. Άλλωστε φτιάχτηκαν για να μας προσφέρουν ευχάριστη οσμή και να μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα.
Αλλά τις δυσάρεστες μυρωδιές δεν τις αντέχω. Θα μου πεις και ποιος τις αντέχει. Απλά σε μένα η παραμικρή «δυσάρεστη» μυρωδιά θα με ενοχλήσει, ενώ τους άλλους όχι.
Η τηγανίλα, δεν το συζητώ ότι χειρότερο.
Στο παιδικό ας πούμε όταν μαγειρεύουν ψαρόσουπα στην κουζίνα (είναι στο κάτω όροφο και εγώ στον πάνω) έρχεται η μυρωδιά μέχρι πάνω και θέλω να ξεράσω. Το ψάρι ώρες ώρες έχει πολύ δυσάρεστη οσμή.
Σε αυτό το σημείο να κάνω μια παρένθεση μιας και αναφέρθηκα στις μυρωδιές. Απευθύνομαι κυρίως στις κοπέλες του φόρουμ και ιδίως σε όσες ασχολούνται αρκετά με την περιποίηση του εαυτού τους.
Πήγα σήμερα στα Hondos center και βρήκα μια συγκλονιστική κρέμα σώματος με άρωμα βανίλιας και τριαντάφυλλου. Συγκεκριμένα είναι από seventeen η vanilla rose body cream. Έχει ένα διακριτικό αλλά παράλληλα κοριτσίστικο-ρομαντικό-λουλουδάτο άρωμα θα έλεγα και είναι ιδανικό για να το κάνετε layer πάνω από κανονικά αρώματα. Δηλαδή να βάζετε πρώτα το άρωμα σας (όποιο χρησιμοποιείτε και σας αρέσει) και από πάνω την κρέμα. Πιστέψτε με θα σας αποζημιώσει το αποτέλεσμα και για ειδικές περιστάσεις (π.χ ένα ραντεβού, ένας γάμος κτλ) θα μείνετε αξέχαστοι.
*προτιμήστε άρωμα eau de parfum έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
*η συγκεκριμένη κρέμα είναι πολύ οικονομική και είναι διαθέσιμη πέρα από τα Hondos Center, και στα Gallerie de beaute, στα Sephora αλλά και μέσω Διαδικτύου.
*Η μυρωδιά των αρωμάτων και γενικά η αίσθηση περιποίησης στο σώμα, στο πρόσωπο κτλ διώχνει και την κατάθλιψη.