Να θες να κλεισεις ραντεβου σε ιατρο σε νοσοκομειο και να σου κλεινουν μετα απο 1 μηνα...μην σου τυχει.
Printable View
Να θες να κλεισεις ραντεβου σε ιατρο σε νοσοκομειο και να σου κλεινουν μετα απο 1 μηνα...μην σου τυχει.
Log In and Log Out βαρεθηκα. Invisible και τελος. :cool:
σκεφτομαι τα φοιτητικα μου χρονια..μαλλον την καθυστερημενη εφηβεια που περασα εκεινα τα χρονια.οτι τρελα υπηρχε την ειχα κανει και δε με ενοιαζε τιποτα.
θελω να ξαναζησω ετσι..νταξει να μην κανω τα ιδια λαθη, οπως για παραδειγμα τη σχολη που ειχα παρατησει για 5 χρονια, αλλα δε μου αρεσει να ζω ετσι αποστειρωμενα πια οπως γινεται τα τελευταια χρονια..
εχω ορεξη για τρελες..!
Θελω να ξαναρχισω το καπνισμα...
Ναι....ξερω οτι δεν πρεπει.
Καπνιζα 10 χρονια, τα τελευταία 2 σαν π****της.(3 πακετα την ημερα).
Το εχω κοψει απο το 2005 και το βλεπω στον υπνο μου, το νιωθω οτι καπνιζω....τοσα χρονια μετά.
Ειναι μαλλον αυτο που λενε μια φορα καπνιστής, για παντα καπνιστης....
Το ηλεκτρονικό δεν μου γεμίζει το ματι δυστυχώς. Θελω κανονικό.....
το τσιγαρο ειναι εθισμος ,απαξ και το βαλεις την πρωτη φορα στο στομα σου,....μετα θα το ζητας για την υπολοιπη ζωη σου...
αλλα αφου το εκοψες μην το ξαναβαλεις στην ζωη σου...
εγω παντως προς το παρον μια χαρα ειμαι με το ηλεκτρονικο...αλλα οπταν παω για καφε/ποτο δυστυχως δεν αντεχω καθολου...πιστευω με τον καιρο θα το συνηθισω περισσοτερο
Εθισμος δε λες τιποτα!
Ειδικα εξω για ποτο, υποφερω...
Ασε σε κατι δυσκολες στιγμες..
Πριν 3 μήνες σε μια πολυ δυσκολη φάση στεκομουν μπροστα απο το περιπτερο και ημουν παιρνω-δεν παιρνω για πανω απο 10 λεπτα.
Τελικα δεν πηρα....
Διάβαζα ένα άρθρο για την τραγωδία της Θύρας 7 το 1981,και μου προκάλεσε σύγκρυο. : (
Μπραβο σου nefeli..δεν καπνιζεις και εχεις και γαδ??εγω με τετοιο αγχος αμα δεν καπνισω θα σκασω.
Καλα κανεις..κ γω μακαρι να μπορουσα να το εκοβα αλλα δυσκολα.
Δεν ξερω πόσες ωρες λύνω ασκήσεις χημείας, θα τρελαθωωωωωωω!!!! :mad:
Δεν μπορω να κοιμηθωωωω
Ειμαι εξω για εναν καφε μετα απο καιρο και σκεφτομα ποσο ματαια ειναι ολα.τιποτα δε με αγγιζει.τιποτα δεν ειναι κοντα στα μετρα μου.νιωθω οτι η πραγματικοτηυα μου ειναι πολυ μακρυα.εχω χασει την ελπιδα μου.δε θα ξαναγινω ποτε φυσιολογικη.και ανοιξα και θεμα για σχεσεις τρομαρα μου.νιωθω ξεκομενη και απομονωμενη
Boo, για τσεκαρε ποσοι απο αυτους που ειναι με παρεα αντι να συζητουν κοιτανε τα κινητα ή τα tablets τους ? Καλος ο καφες ?
Μπου έτσι ένιωθα κι εγώ αλλά περνάει αρκεί να σου φέρονται καλά
επιτελους τελειωσα εξεταστικη ναι ρεεεεεεεε...
ωρα για δραση ξανα:p
Λιγος ο καφες.για την ωρα με ζαλιζει με τα προσωπικα της κι εγω στον κοσμο μου σκεφτομαι πως θα ειναι να φουνταρω..Ουτε για εναν καφε δε μπορω να βγω τελικα.
απλα δε σε ενδιαφερουν αυτα που αναφερει, αυτο δε σημαινει οτι εσυ εχεις προβλημα ! Σημαινει οτι εχεις αναγκη για αλλου ειδους διαλογους υποθετω.
Ναι ειναι αληθεια αυτο.αντε να παω σπιτι
Επειδή δε με βλέπω καλά εδώ κ τρία χρόνια φάρμακα κ δουλειά δεν πάνε μαζί είναι επικίνδυνο ο γιατρός λέει δεν είναι αλλά εγώ ότι είναι άμα ακούσετε ότι πέθανα θα είναι από αυτό η όσους τους παρακολουθούν μετά από χρόνια τους σκοτώνουν εγώ θα πεθάνω νέος δε με βλέπω για πολύ ακόμα
...σκέφτομαι πόσο γαμάτο είναι χωρις να είσαι επιθετικός,να φοβίζεις τον κάθε μ*****α που μέσα σε ενα κοπαδι νοιωθει εξουσία και ειναι νάρκισσος,αλλα οταν συμπεριφερεσαι απρόβλεπτα στον χώρο του και τον κοιτάς σταθερά και επιμονα κοκκινίζει ,κοιταει το κενό και ειναι ευγενικός
Σκέφτομαι πως αυτός ήταν ο βαρύτερος χειμώνας κι ακόμα συνεχίζεται ακάθεκτος!
Απλά, δεν αντέχεται...
εχω παρατηρησει πλεον πως σε οποια δυσκολια ή πιεση μου συμβαινει η αντιδραση μου ειναι να εχω αυτοκτονικο ιδεασμο..
ειναι πολυ ψυχοφθορο
δε ξερω γιατι στροφαρει ετσι το μυαλο μου
Να ξέρεις να εξουσιάζεις τη διάθεσή σου, γιατί αν δεν υπακούει, τότε διατάζει.
Οράτιος, 65-8 π.Χ