ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΓΜΤ Ο ΣΕΡΒΕΤΑΣ
ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Printable View
ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΓΜΤ Ο ΣΕΡΒΕΤΑΣ
ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Καλημέρα σε όλες τις όμορφες, γυμναστήρια διαβαζω, ζηλιες διαβάζω λες να με δείρει το ΝΑΤΑΛΑΚΙ
Ναταλία μου εγώ το ξέρετε δεν μπαίνω ανάμεσα σε καμμία για ένα καφεδάκι θα πάμε με την Λίντα να γνωριστούμε...
μπαρμπουνίτσα μου για να μην αγχώνεσαι με το κοριτσάκι σου κι εμένα η κόρη μου στην ηλικία της δικιάς σου ήταν παχουλούλα παρόλο το κλασσικό μπαλλέτο και τον αθλητισμό που έκανε, όταν μπηκε στο γυμνάσιο και άρχισαν τα πρώτα φλερτάκια με βοήθεια διαιτολόγου έχασε όλα της τα κιλά τώρα πια σαν φοιτήτρια της λέω φάε ρε παιδάκι μου πιο σωστά όχι όλο κοτόπουλο και ψάρι...
όσο για τα κούρβες κορίτσια συμφωνώ ότι τσιμπάνε λίγο αλλά σκεφτείτε λίγο τα ωφέλη της γυμναστικής ευεξία χαρά μείωση φαγητού κ.λ.π εξάλλου 1/2 ώρα δεν είναι τίποτα εγώ πάντως λέω από βδομάδα να πάω
επειδή σήμερα η μέρα μου είναι πολύ φορτωμένη
σας χαιρετώ προς το παρόν την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε όλες
λίντα περιμένω τηλ...
Βρε καλώς το το Αννεζινάκι!
Θα πάμε curves και πίνοντας καφέ θα λέμε τις εντυπώσεις μας.
Μου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας σήμερα και με έχει ταράξει και στο μπάνιο, όλο στριφογυρίζει, θα την κανονίσω εγώ, μην φοβάσαι!
ναι, αλλά δεν μιλαμε για παχουλουλα....Quote:
Originally posted by ANNEZINA
μπαρμπουνίτσα μου για να μην αγχώνεσαι με το κοριτσάκι σου κι εμένα η κόρη μου στην ηλικία της δικιάς σου ήταν παχουλούλα
Αννεζινάκι μου,μ'εσένα δεν έχω πρόβλημα,καρδιά μου!
Ούτε προηγούμενα έχεις με το κορίτσι μου ούτε τσαπερδόνα σαν το άλλο το σιγανό ποταμάκι είσαι...
Τώρα που βρήκαν και κοινούς γνωστούς στη Βέροια...Πάει...μπλέξαμε για τα καλά!
Οκ,μπαρμπουνέλι μου...Μικρό κορίτσι είναι ακόμα!Έχει καλό μεταβολισμό και πολλά μπορούμε να κάνουμε!
Ναι,στις δραστηριότητες αλλά όχι στους σπιτικούς πειρασμούς με τα τίγκα ντουλάπια!Ούτε εμείς θ'αντέχαμε!
Όχι ένα παιδί!Δεν είναι εύκολο,το ξέρω και μένουν κι άλλοι στο σπίτι,οκ,αλλά φοβάμαι,αλλιώς δε γίνεται!
Είναι λεπτό πολύ το θέμα και καλύτερα να γίνει ιδιαιτέρως κι όχι εδώ...
Προτείνω να σβηστούν τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού και να γίνει μια πιο γενική συζήτηση
αν πρόκειται να βοηθηθεί κάπως η κατάσταση.Το ζητούμενο είναι πως κάθε αλλαγή απαιτεί θυσίες!
το ξερω οτι φταιω. μαλωστε με.
για αρχη θα σταματησω να αγοραζω γλυκοειδη απο το σουπερ και θα σταματησω να κανω γλυκα. επισης θα κοιταζω να μαγειρευω πιο διαιτητικα οκ? θα σας λεω να με μαλωνετε....
Η Ναταλία λέει να σβήσετε και οι δυό από τα ποστς σας,ύψος,βάρος,ηλικία!
Πως να το κάνω αυτό Ναταλάκι για πέσμου, αλήθεια δεν ξέρω.Quote:
Originally posted by NADINE
Η Ναταλία λέει να σβήσετε και οι δυό από τα ποστς σας,ύψος,βάρος,ηλικία!
Πηγαίνεις στο εν λόγω ποστ σου,αγάπη και πατάς επάνω δεξιά του "EDIT"
Aνοίγει το ποστ,κάνεις τις αλλαγές σου(σβήνεις,γράφεις,κόβεις, ράβεις)
και στο τέλος κάτω πατάς "EDIT POST". Με τον τρόπο αυτό μπορείς επίσης
να συμπληρώσεις ήδη καταχωρημένο ποστ,χωρίς να χρειάζεται να γράψεις νέο από κάτω...
Αν πάλι θέλεις να σβήσεις όλο το ποστ,αφού μπεις πάλι με το EDIT,τικάρεις το κουτάκι κάτω του,
που λέει :! Delete this message ! και στο τέλος πάλι πατάς για καταχώρηση το EDIT POST.
Ναταλάκι εγώ τα έσβησα τα δικά μου πάντως!
Μπράβο,καμάρι μου,εσύ!ʼντε κι η μάνα,όποτε ξαναμπεί...
Τις καλημέρες μου,οριακά πριν γίνουν καλησπέρες
γιατί πάλι μέσα με βάλατε,άτιμες!Τάχα μπήκα πρωί
για να σας αποφύγω,τρομάρα μου!Φιλάκιαααααααα
Γειά σου γλυκιά μου αγάπη
και γω για λίγο είπα να μπω το πρωί και από ότι βλέπω μεσημεριάσαμε
για να μαζευτώ και γω λιγάκι!
Καλημέρα κορίτσια!!!!
Έχω ένα θέμα κι εγώ με την κόρη μου....είναι 11 χρονών ,1,51 ύψος και 56 κιλά.
Ήταν πάντα στρουμπουλούλα αλλά το τελευταίο 3μηνο κόψαμε δραστηριότητες,αθλητισμό,γ υμναστική στο σχολείο(τα πάντα δλδ)
γιατί είχαμε ένα θέμα με τα γονατά της και έπρεπε να μείνει σε ακινησία κι έτσι ...παραστρουμπούλευσε...
Και δεν φτάνει αυτό εχει να ακούει και τους άλλους να της λένε συνέχεια ποσο έχει παχυνει και ότι πρέπει να αδυνατήσει για να γίνει σαν την μαμά!!!!
Αποτέλεσμα .....να τρώει όλο και περισσότερο.
Αχ!!!!πόσο στεναχωριέμαι δεν λέγεται,δεν θέλω να τραβήξει τα δικά μου....αλλά δυστυχώς βλέπω οτι η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Επίσης ο μικρός μου που είναι κόκαλο(στις διακοπές επεσε κάτω απο τον αέρα και δεν κάνω πλάκα)όλοι τον κυνηγάμε να τρώει και αυτο το κανει ακόμα πιο δυσκολο για την κόρη μου,αφου όλοι λεμε σε εκένον να φάε ι,ενώ σε εκείνη να σταματήσει να τρωει.
Μου πρότεινε ο γιατρός της να την πάω στο κολυμβητήριο αλλά περιμένω να ζεστάνει λίγο ο καιρός γιατί σε εμας ειναι ανοιχτό.
Εκείνη με παρακαλάει για γυμναστήριο ...αλλά φοβάμαι μηπως δεν κάνει για τα γονατά της.