Quote:
Originally posted by Eve
Α, και σήμερα ήταν ζούμπα day!!! Bέβαια τα φτυσα γιατί είχα κάνει και tae-box πριν, αλλά χαλάλι!!! Έλη και Πίνκ θέλω τα φώτα σας!!! Τί κάνουμε όταν πρέπει να λείψουμε πολλές ώρες από το σπίτι και δη μεσημεριανές ώστε να μην πλακωθούμε μετά; Π.χ. σήμερα έπρεπε να φύγω 13:00, αύριο θα φύγω ακόμα νωρίτερα και το ''έκλεψα'' τρώγοντας τη σαλάτα. Αλλά είναι δεκατιανό αυτό; Από την άλλη βέβαια αν έτρωγα το ενδεδειγμένο δεκατιανό (μπισκότο ή ξηροί καρποί μαζί με φρουτάκι) θα λύσσαγα.. Και για να σας προλάβω δεν μου λέει κάτι να το επαναλάβω (δηλ να φάω δύο ίδια δεκατιανά). Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.. Βασικά θέλω εναλλακτικές ιδέες για δεκατιανό..
Eve εγώ στη θέση στου θα έκανα τράμπα το μεσημεριανό με το σνακ. Δηλ. Θα έτρωγα κανονικά πρωινό και λίγο πριν τη μία που θα έφευγα από το σπίτι θα έτρωγα το μεσημεριανό μου και θα έπαιρνα δύο σνακ μαζί μου για να με κρατήσουν μέχρι το βράδυ. Αν μάλιστα έχεις ανασφάλεια ότι τα σνακ δεν θα σε κρατήσουν κάνε το ένα σνακ μικρή τριάδα, δηλαδή τυρί-παξιμάδι-φρούτο.