αισθάνομαι κουρασμένη χωρίς λόγο, αν και συμβαίνει συχνά αυτό και δεν ξέρω γιατί.:)
Printable View
αισθάνομαι κουρασμένη χωρίς λόγο, αν και συμβαίνει συχνά αυτό και δεν ξέρω γιατί.:)
Δεν αισθάνομαι καλά...μια έντονη μελαγχολία που νιώθω ότι δεν μπορώ να την παλέψω ενώ αν είχα τη δύναμη να προσπαθήσω ίσως θα μπορούσα...μακάρι με κάποιον τρόπο να γινόταν να εξαφανιστεί ή να μπορούσα να κοιμηθώ για να μην την αισθάνομαι, για να μην αισθάνομαι τίποτα...
απογοητευση με την ανθρωποτητα. συμβαινει συχνα εννοειται. αλλα τωρα παλι. νταξει τι να πω, ποσο πιο εξωγηινος περισσοτερο ? υπαρχει κανεις που να καταλαβαινει τι γραφω εδω μεσα ?
super..ετοιμαζόμαστε για downlill λεμεεεεεεεεε :)
συνεχιζουμε δυναμικα την απογοητευση μας με την ανθρωποτητα. χτες βραδυ κοιμηθηκα με ανοιχτα παραθυρα, ευτυχως που δε μπηκε κανας κλεφτης μεσα. η κατασταση στην Αθηνα ειναι αφοριτη, ενα λαθος αν κανεις δε τη γλυτωνεις. εντωμεταξυ οσοι δε ζουν εδω και ψηφιζουν συριζα, δε ξερουν καν πως οποιος πατησει με ξυρισμενο κεφαλι στα Εξαρχεια βγαινει μαχαιρωμενος, ενω βραδυ και γυναικες = σιγουρος βιασμος. συνεχιστε την ηλιθιοτητα χαλλλαρα κανωντας πως δε συμβαινει τιποτα, οταν θ'ανεβουν οι πακιστανοι Σαλονικα θα δειτε τι εστι Ισλαμ.
Ειδα το Μaniac
Kαλο αλλα μου γαμησε τη διαθεση....Παρανοικο ταινιακι...
το καινουργιο εννοει μαλλον με τον Elijah Wood. το εχει κι εδω για stream http://streamcloud.eu/oj3vm5tzmba2/m..n.ac.avi.html με ελληνικους υποτιτλους.
ξαναεθιστηκα στο τραπ βραδιατικα και τα βλεπω ολα πρασινομωβ. ητανε μια περιοδος πριν κατι μηνες κοντα στα χριστουγεννα, που ακουγα μονο σνικ, επιλεκτους και βηταπεις. ηθελα να ζησω περισσοτερα σ'αυτη τη φαση, αλλα ο σνικ δεν εχει καν αλμπουμ και δεν εχω κονε για κλαμπς. οχι πως τωρα ακουω αλλα ελληνικα, αντε το 'ο διαολος σε θελει' που σκασε προχτες και υποχθονιο μονο. δυστυχως ενω στο ελλαδισταν το'χουμε σ'αυτο το στυλ, δεν υπαρχουν πλεον λεφτα για να εκφραστουμε. κι εγω απ'την ιδια ελλειψη ελευθεριας πασχω, ουτε στη κηφι$hα δεν μπορω να μετακομισω.
Μια χαρά.... :)