1000 posts..!
Printable View
1000 posts..!
Πρόσεξα boo τον ίδιο μήνα γραφτήκαμε στο φόρουμ
Boo μου ευτυχώς χαμογελώ
Έστω και να κρατήσει λίγο είναι υπέροχος θησαυρός.
Καλήμέρες...
Σκέφτομαι πως έκανα λάθος που πρόσφατα πήρα τελικά τηλέφωνο εκείνο τον παλιό υποτίθεται καλό γνωστό με το που έμαθα ότι κάνει χημειοθεραπείες. Οι σύντομες κουβέντες που ανταλλάξουμε και πάλι με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το υφος του ανθρωπου δεν αλλάζει. Είχα ξεκόψει εδώ και δυο χρόνια μετα από καποια λόγια και ύφος του τα οποία θεώρησα για μένα προσβλητικά. Δεν ξέρω αν θα ξανατύχει να ξαναμιλήσουμε.....
Σκέφτομαι να επιστρέψω πίσω δυο δώρα που μου έκαναν πριν κάτι χρόνια κάποιοι που έπειτα έγιναν παπάδες και δη αρχιμανδρίτες! Ήταν δώρα υποκρισίας, καλοπιάσματος και επακριβές αντάλλαγμα. Επειδή ακόμα αηδιαζω από το πως μου έκαναν τα δωρα γι αυτο σκεφτομαι να τα στειλω πίσω.
Σκέφτομαι ότι προχθές έκανα λάθος που δεν πλησιασα μια γκόμενα στο μπαρ που πραγματικά μου άρεσε.
Σκέφτομαι ότι πρέπει να ανταποδώσω σε κάποιον που πριν χρονια σε μια δουλεια που ημουν μου ριξε ευθύνη και με βαλε σε αγγαρεία επειδη δηθεν του εχασα ενα φακελο του με λεφτα ενω στο τελος αποδειχθηκε ότι όντως του τον έδωσα και ξέχασε που τον έβαλε.
Επίσης δεν ηρεμώ που εγκατελειψα το "μερος" όπου κάποιος εκει μαλακας δεν με χωνευε και μου εκανε έμμεσα πόλεμο νευρων. Μετανιώνω που δεν πιάστηκα, δεν τον έδειρα και όποιον έπαιρνε ο χάρος.
Απωθημένα που δεν με ηρεμούν και που πιστευω πως επαναλαμβάνονται σε άλλες μορφές.
Το μυαλό μου εξακολουθεί να τρέμει από απωθημένα. Ψάχνω γαμώτο ευκαιρία να ξεσπάσω σε κατι που θα συμβεί με κάποιον από όλους αυτους τους διπλοπρόσωπους που ξέρω.
Σε νοιώθω.Το απωθημένο μπορεί να συσσωρεύσει ενοχή,αλλά αν το σκεφτεις,σε κραταει δεσμιο σε έναν κύκλο αυτοαντιδρασεων και αυτοκατηγοριών για καποιες στιγμές στο παρελθον.Αυτές δεν αλλαζουν όμως.Την στιγμή εκείνη ήσουν κάτι που δεν ήθελες,δεν ειναι αναγκη όμως να δεσμευτεις σε κακές στιγμές.Νομίζω ότι με δική σου αποφαση,σε νεα παροντική στιγμη,μπορείς να διαλεξεις αυτό που θες.Δεν έχεις χάσει κάτι,δεν εχεις ανάγκη να παρεις κάτι πισω,οι στιγμές εκείνες εληξαν.Η δικη σου συμμετοχη αναβιώνει τις σκεψεις αυτες
Καλημέρα:)
Δυστυχώς βλέπω παρόμοιες με το παρελθόν καταστάσεις να επαναλαμβάνονται στο σήμερα. Γι αυτό δεν ηρεμώ! Διαφορετικά τα απωθημένα θα ήταν περίπου λιγότερο έντονα! Είναι και τόσο διπλοπρόσωπες οι σχέσεις και εκτός αυτού η ανάμνηση απωθημένων κρατα το μυαλό εκεί σ αυτά και δεν του επιτρέπει να αποδώσει εκεί που αξίζει τον κόπο.
Τα ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται πως μου επαιξαν μέσω ατόμων άσχημο παιχνίδι στο παρελθόν. Η συνείδηση μου δεν ηρεμά αν δεν συμβεί κάτι για να ξεσπάσω. Και είναι πολλά αυτά όπως προείπα τα οποία μου συμβαίνουν σήμερα από τα οποία θέλω να πιαστώ για να ξεσπασω.
Δύσκολα θα με πάρει ο ύπνος και ακόμα χειρότερα αν ξυπνησω μέσα στη νύχτα.
Τα απωθημένα έρχονται σαν κτυπήματα μέσα στο κεφάλι. Μόνο αν βγάλει απωθημένα ο άνθρωπος ηρεμά έστω για λίγο. Και αν σκοτωθεί με ολο τον κόσμο ασχέτως συνεπειών προφανώς τα απωθημένα θα έχουν φύγει.
Ισχύει,θα εχουν φυγει γιατί θα εχει εξωτερικευτεί ολη αυτη η καταπιεσμένη ενεργεια.Βρες τρόπο να εκτονωθείς,χωρίς να χρειάζεται να σκοτωθείς με τον κόσμο .Βρες τρόπο να εκτονωθείς,ή να κατανοήσεις και να ηρεμήσεις
Είναι αποδεδειγμένο ότι κάποια στιγμή θα θελήσεις να ξεσπάσεις κάπως όλα αυτά που επί χρόνια κρατάς μέσα σου.Πρόσεξε μόνο να το κάνεις με τέτοιο τρόπο που δε θα καταστρέψει όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα.
Μπράβο ρε PSG!
Τι εγινε? Η Barca μας πουλησε? :p
Εγω καμια απο τις 2... Pao ολε :p
Και μια επικαιρη φωτο...
https://s12.postimg.org/9pdj0fx8d/16...62803645_n.jpg
Χαχαχα καλο!!!
Τι φαγητό σας δίνει να φάτε η Barca, η Paris etc?
Για να ξεφεύγετε από τη ζωή σας, να ονειρεύεστε και άλλοι να πλουτίζουν?
Σκεφτομαι οτι η ζωη μου ειναι χαλια οπως και πολλων ανθρωπων. Γιατι παντα οι καλοι να την πληρωνουν ή η αβοηθητοι;;
Καυκαμε κι απόψε καυκαμε και μέσ' τα αποκαιδια κοιμηθηκαμε
Σκέφτομαι που πρέπει να διαβάσω γιατί δίνω μεθαύριο,οι σημειώσεις είναι ανοιχτές δίπλα μου από προχτές και εγώ ζήτημα να έχω ρίξει μια ματιά.Όλη μέρα ξαπλωμένη, με ενοχλεί το στομάχι μου που γουργουρίζει.Σε λίγο θα με πάρει η μάνα μου τηλέφωνο να με ρωτήσει"Τι έκανα? πως πάει το διάβασμα,πρέπει να τελειώσεις...γιατί το ένα ,γιατί το άλλο" δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν,ο θείος μου έχει παρεξηγηθεί που δεν σηκώνω το τηλέφωνο.Θέλω να το κλείσω και να μ'αφήσουν όλοι ήσυχη.Ο καφές τελείωσε,ο καπνός τελειώνει,πρέπει να πάω να πληρώσω λογαριασμούς,έξω φυσάει...πως θα βγω έτσι έξω.Δεν πάω πουθενά.Γιατί δεν έκανα αυτό που ήθελα ποτέ?Θέλω να κάνω το ένα ,θέλω να κάνω το άλλο.Γιατί δεν μπορω?Τι έχω?......
περιστασιακη
Κούκλα άκουσε με καλά η επιβίωση στην Ελλάδα δεν είναι παίξε γέλασε πρέπει να το έχεις στο χαρακτήρα σου αυτά που λέει ο Ιωάννης επάνω είναι ικανότητες επιβίωσης αυτά δεν τα διδάσκουν πουθενά στα μαθαίνει η ζωή και η ανάγκη οι γιατροί λένε το δέκα τις εκατό είναι τι σου συνέβη το υπόλοιπο ενενήντα είναι πως θα αντιδράσεις θεσ να κατσεισ κ να κλαις κάτσε κ κλαιγε θεσ να κανεισ κάτι στη ζωή σου κάντο θεσ να ζήσεις παρά τα προβλήματα θα ζήσεις ότι θεσ αυτό θα γίνει είναι στο χέρι σου είσαι εσύ κι η ζωή σου όταν θεσ πραγματικά θα τα κανεισ γάργαρα όλα κ θα ζήσεις
Να σου πω και τι προσφέρει το φόρουμ μία κουβέντα ενδεχομένως καλή ενδεχομένως να βγεις κ για ένα καφέ με κανέναν να σε καταλάβει ωραία όλα αυτά αύριο το πρωί που θα σηκωθείς θα έχουν λυθεί τα προβλήματα όχι γι αυτό λέω κάνε ότι θεσ αλλά μην πεις ποτε ψέμματα στον εαυτό σου ότι οι άλλοι είναι πιο τυχεροί να πεις ότι προσπάθησες και αυτά κατάφερες μόνο
Φιλικά
Δικαιουσαι ξεκούραση δεν δικαιουσαι παραίτηση
Πήγα για έναν καφέ χτες.Εντάξει ήταν καλά σχετικά.Τρελή όρεξη δεν είχα αλλά πέρασε κάπως η ώρα. Υποτίθεται κάθομαι μέσα να διαβάσω και το μυαλό μου τρέχει συνέχεια.Όλα καλά θα πάνε στο τέλος το ξέρω.Φάση είναι θα περάσει.
Περνάει γιατί προσπαθεισ αλλιωσ δεν περνάει ότι και να σου πουν ότι έχεις μη ψαρωσεισ μπορείς να τα αντιμετωπισεισ αρκεί να προσπαθεισ
Το είχα κόψει για μερικές μέρες είναι,το ελέγχω πάντα.
elis σ'ευχαριστώ με κάνεις να σκέφτομαι κάπως καλύτερα.Το ξέρω θα περάσει ή αν δεν περάσει θα βελτιωθεί.
Κούκλα μπορείς το ξέρω φαίνεται μόνο μη ψαρωσεισ ότι κι αν σου πουν
βαριεμαι...κι εχω μαθημα σε λιγο..πφφφ