dewwwwwwwwwww super!!!!!!!!!!!!!
Printable View
dewwwwwwwwwww super!!!!!!!!!!!!!
dew μπραβο!Ειδες που ανησυχουσες?;)
Εγω σημερα μετα το χθεσινο φεστιβαλ ζαχαρης παρολο που το εραψα νωρις ειμαι μισο κιλο πανω.:P Ειμαι σε mode Βαρκελωνης απο τωρα νομιζω.:P Σημερα και αυριο μαζεμα παλι, γιατι απο Πεμπτη δεν εχω ιδεα τι θα συμβει.:P
Καλημέραα!!
ʼλλα 300 γραμμάρια έφυγαν.... 86,7!!!:bouncy:
Καλή συνέχεια να έχουμε και καλές κατηφόρες:grin::grin:
μπραβο στις απο πανω!!!:thumbup:
90,4 σημερα
Καλημέρα παιδάκια!
94.5 σήμερα από 96 που (ξανα)ξεκίνησα. Ελπίζω να πάει και πιο κάτω. Έχει ένα θέμα το σώμα μου με αυτό το νούμερο νομίζω. Όταν παλαιότερα έχασα τα περισσότερα κιλά μου (125->87) πάλι στα 93-94 είχα κολλήσει για μήνες. Ας μη ξαναγίνει :S
Σημερα αισιως 74,4... αντε να προλαβω να χασω τιποτα πριν ερθει παλι το σαββατοκυριακο. Καταραμενα σαββατοκυριακα!
οοοοο μη σκέφτεσαι έτσι!!! με αυτό το σκεπτικό αμέσως τα σ/κ γίνονται κάτι σαν απαγορευμενα ή μέρες που και καλά παρασύρεσαι και τρως απαγορευμένες τροφές! και αυτό σε κάνει να τα σκεφτεσαι συνέχεια και να υποκύπτεις σε πειρασμούς!!!Quote:
Originally posted by brazil
Σημερα αισιως 74,4... αντε να προλαβω να χασω τιποτα πριν ερθει παλι το σαββατοκυριακο. Καταραμενα σαββατοκυριακα!
85.7 ξανα μετα απο φαγητο αργα,
απο σημερα βραυδνες νηστειες!
μολις ζυγίστηκα κ ειμαι 59.2.μπορω να πω οτι παρολο που τοσες μερες δε κανω διατροφη κ δε προσεχω εχω παραμεινει σ αυτα κιλά.ειμαι αισιόδοξη για το μέλλον!ελπιζω ν ξαναξεκινησω και τη διατροφή μου σε μια δυο μερούλες.
granita μου μπραβο να εισαι αισιοδοξη και να μην τα παρατησεις.Ο χορος πως παει?;) Ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα.:)
ο χορος παει πολύ καλα!!καποια στιγμή θα σας χορέψω!χιχιχιχιχι
εσεις ποτε φεύγετε?
Πεμπτη πρωι.Μεχρι αυριο διαιτα.Απο Πεμπτη δεν εχω ιδεα τι θα γινει.Απλα δε θα κανω υπερφαγιες.θα φαω κανονικα.:)
Περιμενουμε χορευτικον!:P
ναι εννοειται!ειδες το βιντεακι που ειχα βαλει?αν μαθω ποτε να χορευω ετσι θα χορεψω στο συνταγμα μονη μου!χαχαχαχαχααχ
καλο ταξιδι κουκλα!να περασετε τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!!
Eυχαριστω granita μου, το ελπιζω.Αντε θα περιμενουμε να μας δειξεις κανα βημα να μαθουμε κι εμεις, χιχι!