εδω είμαι φαε_πρίτς! όλα καλά :) ελπίζω κι εσυ!
σισιλιάνα=πίτσα ε.. άντε και εις ανώτερα μου εύχομαι :|
Printable View
χαχαχαχαχα αγαπη μουυυυυυυυυ..ποσο ανωτερα πια...τοπ εισαι...Quote:
Originally posted by Ciciliana
migg...
http://foodoo.gr/delivery/attikis/pe...SICILIANA.html
:roll:
φτου γ......ΕΚΛΕΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
Δυο βαρβατες κουσου βρωμη, δυο ασπραδια, βζζζζζζζννννννν στο μπλεντερ και στο φουρνο με λαδοκολα! Ελα τωρα αυτα ειναι πρωτη δημοτικου για σενα :DQuote:
Originally posted by migg
τι πιτα εφτιαξες παιδι μου?????Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Χαχαχαχαχα εννοω ποιος δινει δεκαρα πλεον για μερεντες, τις πιτσες, τις κρεπες οταν εχεις τις βρωμοσυνταγες;;; Α, σημερα εφτιαξα βρωμοσουβλακι να ξερεις... πιτα, στηθος κοτοπουλο ψιλοκομμενο, ντοματουλα, κρεμμυδακι και τη συνεχεια μπορεις να τη φανταστεις.... :D
το ιδιο κανω μονο που βαζω και γιαουρτακι...χαχαχαχαχα ελεγα μπας και ηταν καποια αλλη...ξυπνησε η μικρη παω για βυζ........σας φιλω ολους σταυρωτα..τα ξαναλεμε...
Ε με τετοιες συζητησεις πεινασε το παιδι :D Αντε τα λεμε!
Πάλι καλά που δεν μπήκα χθες το βράδυ να σας διαβάσω γιατί με τέτοιες συζητησεις δεν θα είχα αποφύγει το υπερφαγικό!! 4η μέρα καθαρή!!!
Κάποιοι μου φαίνεται ότι πεινούσαν μεταμεσονύκτια! Αν κρίνω από τις συζητήσεις..
Εγώ χθες έκανα τη φαντασίωση πράξη. Πήγα σε ένα χωριό και έφαγα σουβλάκι, λουκάνικο χωριάτικο, μανιτάρια και πατάτες στο τηγάνι. Ολοκλήρωσα με γρανίτα και 3 σοκολατάκια.
Δεν θα σχολιάσω το αίσχος, θα πω μόνο ότι κοιμήθηκα πανευτυχής!
επλιζω να εχετε παει ΗΔΗ για εξομολογηση :P
μιτσο μουυυυυυυυυυυυυυ τι ώρα θα μάθουμε τι είναι το μπεμπέ μας????
καλημεεεεεεεερα αγγελακιιιιι! στις 6 εχω ραντεβου! αν μας κανει τη χαρη το αναρχικο στοιχειο! :lol: :lol: :lol:
η αληθεια ειναι οτι παρασυρθηκαμε..πριιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιτς..αχ παιδια ωραια ηταν εστω και στη φαντασια μας....αβα σε διαβαζω και ειμαι ετοιμη να γλυψω την οθονη...αχ αχ αχ....μιτσοκολακι ειμαι απο το πρωι στα γονατα και το μετωπο στα πλακακια(για εξομολογηση και συγχωρηση)....αντε εγω λεω οτι ειναι αγορι..να πεφτουν τα στοιχηματα..χαχαχαχαχα
Ευτυχώς πήγα νωρίς για ύπνο γιατί βλέπω πως συνεχίστηκε το κατά φαντασία τσιμπούσι :saint2::saint2::saint2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ'εγώ, κ' εγώ, κ' εγώ για αγοράκι το βλέπω!!! :yes::yes::yes::yes:
Μitsokolaki γερό να είναι αλλά να κατουράει όρθιο :roll::roll::roll::roll:
¨χαχαχαχαχαχαχα σηκω καλε θα μου πουντιασεις! σε συγχωρω εγω που κανω και για 2!
ελα να μυριζομαι το παραδακιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι !!! :lol: :lol: