επιτελους τα καταφερα! εναν μηνα τωρα προσπαθω να συνδεθω, να ξανασυμετεχω στην παρεουλα σας, αλλα ειχα ξεχασει τον κωδικο μου εκανα αλεπαλληλες αιτησεις και τελικα ηρθα με νεο ονομα!!!
πηρα φορα απο την χαρα μου, να ξανασυστηθω... ειμαι η Φλωρα συμετειχα παλιοτερα σαν Λορα και τωρα εναν χρονο περιπου μετα ειμαι στην ιδια ακριβως κατασταση, συνεχιζω να δινω μαχες με την αδηφαγικη διαταραχη που μαλιστα τον τελευταιο μηνα εχει αγριεψει επικινδυνα...
η ιστορια μου ενολιγης ειναι μια αδιακοπη μαχη με τα περιττα κιλα. ο κομπος εφτασε στο χτενι οταν για αλλη μια φορα το 2011 φλερταρα με το τριψηφιο. μεχρι τοτε με εβρισκες καπου μεταξυ των 70 και των 95 κιλων, το νουμερο συνεχως αλλαζε... διαιτες, πολλες διαιτες σε ενναλαγη με συνεχη υπερφαγικα επεισοδια . ααρχες λοιπον του 2011 ξεκιναω αλλη μια διαιτα της μοδας, απο αυτες με ονοματεπωνυμο και σε συνδιασμο με μια καλη διαδικτυακη παρεα καταφερνω σε 8 μηνες να χασω 30 κιλα. μπαινω στο προγραμμα συντηρησης της συγκεκριμενης διαιτας κι εκει πρεπει να ξαναντιμετωπισω μια φορα την εβδομαδα ενα ελευθερο γευμα κι εκει ξαναξυπναει το θηριο... καθε ελευθερο γευμα γινεται οργιο υπερφαγιας... πολλες ενοχες κριση αυτοπεποιθησης κι εκει αρχιζει το 6 μερες διαιτα και μια μπαχαλο και το βαρος μου να παιζει μεταξυ 65 και 70 κιλων.... πανω απο ενα χρονο τωρα κινουμαι σε αυτο το μοτιβο...
περισυ εκανα για ενα διαστημα μια προσπαθεια με τις 3αδες και συμετειχα αυτο το διαστημα στην παρεα αλλα η αναγκη για ακομα χαμηλοτερο βαρος δεν με αφησε να μεινω... θυμαμαι ομως οτι αυτο το διαστημα η ψυχολογια μου ειχε στρωσει, η σεροτονινη ειχε κανει το θαυμα της.
τις τελευταιες 3 εβδομαδες προσπαθω σκληρα να ακολουθησω ξανα αυτο το προγραμμα αλλα δυστυχως οχι με πολυ μεγαλη επιτυχια. ακολουθω σωστα 1 ή 2 μερες και μετα ακολουθει υπερφαγικο με τις συνηθεις χαζες δικαιολογιες. οπως καταλαβαινετε η διαθεση μου δεν ειναι στα καλυτερα της...
αισιοδοξω οστοσο οτι αφου επιτελους καταφερα να συνδεθω θα εχω ενα παραπανω κινητρο να μπω σε σωστη πορεια... θα εχω να δινω και σε καποιον αλλο αναφορα θα μιλαω με ατομα που βρισκονται ή εχουν βρεθει στο παρελθον σε αναλογη θεση και γενικα οι πιθανοτητες θα ειναι καπως καλυτερες...
ευχαριστω πολυ που με διαβασατε, συγνωμη αν σας πηρα μονοτερμα κι ελπιζω να τα λεμε!!!