ΣΚΑΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ....
Printable View
ΣΚΑΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ....
Αισθάνομαι όμορφα και παράλληλα ένα δέος να με κυριεύει σαν Μεγάλη Παρασκευή ακούγοντας τις καμπάνες να χτυπούν και ταυτόχρονα να αναρωτιέμαι πόσα μπορεί να τράβηξε ο Ιησούς.. επίσης νιώθω πιεσμένη χωρίς να γνωρίζω τον λόγο..
Πάσχα... θα πρεπε να μαι πιο χαλαρος. Εχω βαλθει να μαι στο πνευμα των ημερων. Όμως οι σκοτουρες και οι εκκρεμοτητες που όλο ανοιγω (φαινεται πως δε βρισκουμε ακρη με μας τους ιδιους ποσο μαλλον με τους αλλους) δεν με αφηνουν να ηρεμησω. Φοβαμαι μη χασω ετσι το τριημερο...
Αισθανομαι μια πρωινη απογοητευση........ :-(
Σημερα σηκωθηκα τρελος σαν να με χτυπησε ηλεκτρισμος...δεν τη παλευω..σπιτι δεν μπορω να κατσω..αλλα και που βγαινω δεν εχει νοημα...ο καθενας στο δικο του τριπ..και ολοι μαζι για τον καιαδα...ηλιθιοι συνειρμοι...πως σταματουν?..
Πως αλλιως;;;
ΣΚΑΤΑ φυσικα φυσικα.... :-(
Εγω παιδες ειμαι νυσταγμενη ακομη απο χτες.. βγηκατε χτες εσεις??
όχι δε βγήκαμε
Πολυ κακως κανατε που δεν βγηκατε! Μην καθοσαστε ρε σεις μεσα ειδικα σε γιορτες κτλ, οσο μπορειτε να το διασκεδαζετε!
Εμεις πηγαμε με τα κοριτσια εκκλησια ισα αναψαμε τη λαμπαδα στις 12 στο χριστος ανεστη κ μετα ειχαμε κλεισει τραπεζι στα μπουζουκια!
Ο κοσμος πηχτρα, χαμος, πανικος κυριολεκτικα, κοντεψα να καψω τα μαλλια μου, εβγαλα φουσκαλες στα ποδια απο τα τακουνια, εγινα μουσκεμα, εγινα πτωμα, αλλα μ αρεσε αυτα ειναι κ θα βγουμε κ θα διασκεδασουμε κ οσους μας θελουν down δν θα μας πεθανουνε ρεεε!!
μπράβο σου
Lacry ωραια τα κοριτσια;;;
Φιλες μου καλε! καλες ειναι αλλα σαν εμενα δν εχει!! (ψωνιο χοχοχχοο!) :p
νοκας η λύση είναι να βρούμε τυφλή κοπέλα
"Πιασμενες" ολες;