άντε να κοιμηθώ τώρα με τον 3ο καφέ στις 8 το βράδυ....
χρρρρ....πςςςςςς
Υ.Γ. ουπς! τώρα είδα ότι έχετε κουβεντούλα εν δράσει(και όχι Δράση του Στ.Μάνου!!!)
Printable View
άντε να κοιμηθώ τώρα με τον 3ο καφέ στις 8 το βράδυ....
χρρρρ....πςςςςςς
Υ.Γ. ουπς! τώρα είδα ότι έχετε κουβεντούλα εν δράσει(και όχι Δράση του Στ.Μάνου!!!)
Ηλιαννα ,χιλιες φορες ο Αλι Μπαμπα...αλλα ειναι δυστυχως απλος κλεφτης....εδω εχουμε να κανουμε με μεγαλοαπατεωνες.....χεχε
το παρακάτω είναι όλα τα φράγκα:
http://www.youtube.com/watch?feature...=EVf0vaAhQtc#!
Επειδή βαριέμαι να ανοίγω καινούριο θέμα, αν σε μια παρέα δε βρίσκεις τι να πεις, τι κάνεις;
Χμμμμ...προσπαθείς να πιαστείς από μια κουβέντα των άλλων για να μπεις κι εσύ στην συζήτηση. Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις κάτι που λένε και ρώτησε τους 'τι είναι αυτό' ώστε να σου δώσουν σημασία.
Συνήθως καταφεύγω σ' αυτή τη θεματολογία, γιατί έχει πολύ ψαχνό, αλλά μπορεί οι άλλοι να μην ασχολούνται και θέλουν κάτι ανάλαφρο.
Αυτή είναι δική σου βιαστική υπόθεση. Στην προκειμένη περίπτωση αναφέρομαι σε παρέα που συναναστρέφομαι για πρώτη φορά.
Όταν ανοίγεις κουβέντα για μουσική ή ταινίες -όχι αποκλειστικά καινούριες- όλοι μιλούν ατελείωτα.
Ένα ανάλαφρο θέμα μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι είναι οι διακοπές και οι παραλίες!!
Ευχαριστώ για το feedback. Δεν ξέρω, αλλά και πάλι καμιά φορά κολλάω και δε βρίσκω τι να πω. Πώς το εξηγείτε; Μήπως έχω κανένα νευρολογικό πρόβλημα;
Μπα.....στο σωστο δρομο εισαι...τα πολλα λογια ειναι φτωχεια....αλλωστε δοκιμασε να πεις κατι ουσιαστικο και πρωτοτυπο και τοτε οι αλλοι θα ναι αυτοι που δεν θα βρισκουν τι να πουν.
γιατι ολα στραβωνουν τελευταια στιγμη?
αλλα να μου πεις ο ιουνιος ετσι κι αλλιως θα ειναι παλουκι...
με προετοιμαζει!!
Εσύ με ξέρεις πιο πολύ, απ' όλους στη ζωή μου
τα μαγικά ταξίδια μου, τα έκανες κι εσύ
Όταν η νύχτα μ' έστελνε, στα στέκια της ερήμου
για σένα ήταν πάντα απλό, να ψάξεις να με βρεις
Σου λέω με ξέρεις πιο πολύ, απ' όλους στη ζωή μου
για σένα είναι πάντα απλό, να ψάξεις να με βρεις.
Κι απόψε, μες την έρημη την πόλη, που με βρήκες πάλι,
πάρε με κοντά σου
Κρύψε με μες το παλτό σου, κάνε με κορμί δικό σου
ως την άκρη του μυαλού σου, ως την άκρη του ουρανού σου
Τύλιξέ με στο κασκόλ σου, σαν παιδί σαν άγγελό σου
να χαθώ στη μυρωδιά σου, να χωρέσω στ' όνομά σου
Η πόλη παίζει τη σκληρή, στα ενήλικα παιδιά της
κι αν λείπει το άλλο σου μισό, μισός μένεις κι εσύ
μα όταν μαζί σου περπατώ, στα έρημα στενά της
στο πέλαγος της μοναξιάς μου, γίνεσαι νησί
Η πόλη παίζει τη σκληρή, στα ενήλικα παιδιά της
κι αν λείπει το άλλο σου μισό, μισός μένεις κι εσύ.
Αχ..ποσο αληθινο κομματι....
σκέφτομαι ότι ποτέ μα ποτέ δε θα ήθελα να φέρω τον άλλον σε άσχημο σημείο κ το χειρότερο χωρίς να ξέρω το γιατί?επίσης σκέφτομαι να μείνω όπως είμαι να μην προσβάλω κ θίξω κανέναν . κ επειδή θέλω να μείνω έτσι αποχωρώ .συγνώμη επειδή ήμουν χαρούμενη πόσταρα πεταλούδες συγνώμη επειδή δεν μπορώ να παω διακοπές πόσταρα νησια κ συγνώμη επειδή συμμετείχα σε συζητήσεις κ έκανα φίλους γιατί το είχα ανάγκη.΄συχνα πυκνα θα μπαίνω για να στέλουμε κανένα μήνυμα να μου λέτε πως είστε όλοι εσείς που θελήσατε να περάσουμε στιγμές χαβαλέ κ στιγμές στήριξης .
ΥΓ.μη γράψει κανείς ότι κλαψουρίζω χαχαχαχα.φιλάκια
Τι έγινε Ηλιάννα γιατί δεν μας λες;;;
white candle σευχαριστώ που ρωτάς.Bloody keit σευχαριστώ για το ενδιαφέρον γιατί κ εγώ πραγματικά δεν κατάλαβα τι έχω κάνει κ εξαγριώθηκαν κάποιοι .Παίζετε αν θα έχω δουλειά κ έγινα κινητική εδώ μέσα γιατί εδώ έξω νιώθω ακίνητη πια ,κάποιοι το πήραν ίσος σαν σόου αλλά στην πραγματικότητα ήταν ανάγκη ψυχής.
οτι θελω να ξυπνησω ενα πρωι κ να μην υπαρχει τιποτα να μου θυμιζει αυτα που με πονανε..Να εχω απαλλαγει..ακομα κ απο τον ιδιο μου τον εαυτο.Μα (πως) γινεται αυτο??
ποσο πολυ σου''κομματιαζει''την ψυχη ενας βιασμος..οοοσα χρονια κ να περασουν συνεχιζει να σε κατατρωει ο ********ς!!(ξερω το εχω παραχεσει με τα ποστς,σορρυ ρε παιδια)
να το ονειρεύεσαι κοριτσάκι μου και θα γίνει, θα δεις!!! έπειτα στα όνειρά μας φτιάχνουμε τον κόσμο που μας αρέσει και που εμείς θέλουμε να ζούμε!!! Συμφωνείς?
http://smileys.smilchat.net/emoticon...stic/3dfee.gif
οτι θελω να ευχαριστησω πολυ τα μελη του φορουμ για την υποστηριξη κ τα πολυ ομορφα λογια..Συγκεκριμενα: To Μαρκελακι μου,Το Ηλιαννακι μου κ τον Θωμακο μου..Σας ευχαριστω απο τα βαθυ της ψυχης μου για το ενδιαφερον κ οσα εχετε κανει για μενα!Να ειστε παντα καλα:)
Η επιχείρηση "Ελεύθερος, μόνος ψάχνει" μόλις ξεκινάει.
πριγκιπισσα κανε λιγο χωρο δεν μπορω να στειλω πμ
λουλουδια στον αγρο!
Μαρκελα μου,σβησε πμ δεν μπορω να στειλω
Σκέφτομαι πόσο μισώ το φβ. :@
σκεφτομαι οτι με αυτα που περναω εχω δημιουργησει την ασπιδα του λεωνιδα στον θωρακα
ποσο χειροτερα?δεν με αγγιζει κατι αλλο,οποτε τι να φοβηθω?
ειδα την μανα μου να χανει παλμπους κ να την επαναφερουν μπροστα στα ματια μου
τρεχανε σαν τρελοι με τα οξυγονα και τραβηξαν τα παραβαν και ημουν 6 μερες στο νοσοκομειο με 3 σαντουιτς και πολλους καφεδες στο οποιο θα παω ξανα μεθαυριο
για τα λοιπα ομως δεν θα σας πω κατι καθως μπαινουν κι ευαισθητοι ανθρωποι εδω μην σας στειλω..
ο αγγελος μου ειναι καλα και αυτο μετραει πολυ για εμενα
παιδια εχω δυναμη που ουτε φανταζομουν οτι μπορουσα τοσο..καποια στιγμη γονατιζεις αλλα σηκονεσαι ποιο δυνατος κι ευχομαι μονο να πανε καλα τα πραγματα στο χειρουργειο οταν θα μπει
ελπιζω ολοι να ειστε καλα!μην με ψαχνετε,μενω σε ενα σπιτι χωρις ρευμα και δεν μπορω να μπω ιντερνετ..σημερα ειμαι στην αδερφη μου που της κραταω τα παιδια για να ξεκουραστω κι εγω λιγο,τοσες μερες κρατουσε το δικο μου μαζι με τα δικα της για να ειμαι στο νοσοκομειο
οποτε ερχομαι θα σας στελνω τα νεα μου
καλο βραδυ σε ολα τα παιδια του φορουμ..καλη δυναμη και ευχομαι για ολους οτι καλυτερο!
θελω μεσα απο την ψυχη μου να ειστε ολοι καλα ρε παιδια
xrusaki, καλή δύναμη αν και το θάρρος σου περισσεύει!
Περαστικά στη μάνα σου:) Σε περιμένουμε να μας πεις καλά νέα!