3-4 κιλά το μήνα σημαίνει θα είσαι στο στόχο σου πριν το τέλος του χρόνου Πωλίνα, τέλεια!!!
Printable View
3-4 κιλά το μήνα σημαίνει θα είσαι στο στόχο σου πριν το τέλος του χρόνου Πωλίνα, τέλεια!!!
polinaki 3 κιλά σ' ένα μήνα ειναι κάτι.. και κάτι σημαντικό..!
εγώ έχω 2 εβδομάδες κολλημένη... πιστεύω πας super και δεν χρειάζεται να απογοητεύσαι όπως μου είχες πει και εσύ..!!
Φίλιππε μου δεν το βλέπω έτσι. Τον πρώτο μήνε έχασα 11 κιλά, τον δεύτερο 5, τον τρίτο 3 και μετά πάμε για το τίποτα. ετσι το βλέπω....Quote:
Originally posted by filipparas
Κανόνισα μια μέτριση βασικού μεταβολισμού γιατί με συμβούλεψε ένα φιλαράκι πως ίσως απο τα χειρουργεία και την ταλαιπωρεία έχει πέσει κατά πολύ ο μεταβολισμός μου.
Εδώ θα είμαστε σε ένα μήνα και θα δεις πως θα έχεις χάσει 3 κιλά κατ'ελάχιστον.
Πωλινάκι μην σε απογοητευεσαι γιατι και αυτο ακομα ειναι ανασταλτικος παραγοντας για να μην χανεις ............ Εχασες πολλα κιλα , φυσικο ειναι να πεσει ο ρυθμος . Απο τη στιγμη που κανεις καυσεις και τρως σαν πουλακι θα χασεις . Ειναι νομος της φυσικης δεν μπορεις να τον αντιστρεψεις . Δεν θα ηταν λογικο αλλα ουτε και υγειινο να χανεις 10 κιλα το μηνα ! Φαντασου τις συνεπειες ?
3-4 κιλα το μηνα ειναι τελεια ........... Ασε που τωρα που ξεκινησεις και το περπατημα θα ενεργοποιησεις πιο πολυ τον οργανισμο σου ............ Πωλινάκι χαμογελα ολα πανε καλα !
Μακαρι Φιλιππε μου.
Δεν μου βγαίνει Αλμα μου να χαμογελάσω, τουλάχιστον όχι σήμερα. Ισως ως απόψε να μου περάσει
Αν σε γαργαλησω θα γελασεις ????????????????????
Μαικλ ο φασολακης .............θα σε γαργαλησω :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::r oll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
λες?Quote:
Originally posted by Alma libre
Αν σε γαργαλησω θα γελασεις ????????????????????
Μαικλ ο φασολακης .............θα σε γαργαλησω :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::r oll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
Σιγουραααααααααααα:lol::lol::lol ::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol ::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
πωλινακι μου ειναι καταπληκτικη η πορεια σου...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ...συνεχισ ε ετσι κοριτσι μου και θα ανταμειφθεις στο τελος....και εγω αυτην την εβδομαδα δεν εχασα τιποτα αλλα δεν πτοουμε...θα φυγουν θελουν δεν θελουν...
Οτι και να μου πειτε βρε κορίτσια, δεν θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. Βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνετε. Την πρώτη φορά έκανα υπομονή, περιμενα, να δω τον επόμενο μήνα, και τον επόμενο μήνα, και τίποτα. Αυτή την φορά δεν μπορώ να επιτρέψω να συμβεί το ίδιο.....
λοιπον...σημερινος στοχος να κανουμε την πωλινα να χαμογελασει....
σου μενουν 21 κιλα να χασεις.... αν υποθεσουμε οτι χανεις 3 το μηνα (που γενικα εσυ δεν χανεις τοσο λιγο) σε 7 μηνες θα εχεις φτασει το στοχο σου.... Χριστουγεννα θα κοιτας στον καθρεφτη κ δεν θα το πιστευεις !!!
μου μενουν 24 κιλα να χασω.... αν υποθεσουμε οτι χανω 3 μηνα (που γενικα χανω λιγοτερο) σε 8 μηνες θα εχω φτασει το στοχο μου... Χριστουγεννα λοιπον θα κοιταω τη ζυγαρια κ θα λεω, αντε λιγο ακομα .... και θα πρεπει να προσεξω τι θα φαω στις γιορτες....
Γι'αυτο λοιπον ωραια μου κυρια, με τις τελειες τουρτες και την εκθαμβωτικη αλλαγη, μην με τρελαινετε!!!!! μπορει να ζητας το κατι παραπανω, το ιδανικο -και καλα κανεις γιατι αυτο ειναι που μας κινητοποιει στην ζωη- αλλα ακομα κ ετσι μην παυεις να αναγνωριζεις το καλο -και 3 κιλα σε 1 μηνα ειναι καλα-....
σορρυ για το υφος αλλα σου μιλαω οπως θα μιλουσα σε μια φιλη μου λογω οικειοτητας... αα!!1 κ μην ξεχνας οτι περιπου καθε 4 κιλα αλλαζεις νουμερο στα παντελονια...
Κόνικα μου, κιόμως τόσο λίγο χάνω.... Και το 85 είναι ο πρώτος στόχος. ο στόχος του γιατρού είναι το 72. Αρα και παλι θα προσεχω τις γιορτές.
Επίσης για να πω ότι άλλαξα νούμερο στα παντελόνια μια και καλή, πρέπει να πάω κάτω από 95. Αφού έχω παντελόνια από 100 κιλά και πάνω. που και πάλι είμαι 11 κιλά μακριά.
Θα μου περάσει, μην ανυσιχείτε..... Περιμένω να ερθει η Τρίτη.
ΥΓ. ετσι μου ερχετε να παω να αγορασω υλικά και να φτιάξω την πιο εκθαμβωτική τούρτα.... Αλλά μετα πιος θα την φάει?
Εγώ σκ@τ@....
68-69 kg είμαι
Ξεκίνησα 71 30 Απριλίου, έχασα τις 2 πρώτες βδομάδες και μετά μόνο δίαιτα δεν κάνω....
:(
10-Ιαν 148,6
17-Ιαν 143,5 -5,1
24-Ιαν 139,8 -3,7
31-Ιαν 138,7 -1,1
7-Φεβ 136,6 -2,1
14-Φεβ 136,2 -0,4
21-Φεβ 134,5 -1,7
28-Φεβ 133,0 -1,5
7-Μαρ 132,7 -0,3
14-Μαρ 130,8 -1,9
24-Μαρ 128,8 -2(σε 10 μέρες)
28-Μαρ 128,7 -0,1(4 μέρες)
4-Απρ 127,2 -1,5
11-4 125,6 -1,6
18-4 124,6 -1
25-4 123,7 -0,9
1-5 122,1 -1,6
9-5 119,2 -2,9
16-5 119,1 -0,1
23-5 118 -1,1
30-5 116,8 -1,2
6-6 115,6 -1,2
Κλασσικά άλλο ένα κιλάκι, δεν έχω παράπονο. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι.