καλησπερα κοριτσια!
σας ζηλευω για τα μπανακια σας!
εγω εχω πολυ τρεξιμο με τη δουλεια, εχει γινει κι ενα λαθος και προσπαθουν να μου το φορτωσουν και ειμαι να σκασω...
ευχομαι να εισαστε ολες καλα! πολλα φιλακια!
Printable View
καλησπερα κοριτσια!
σας ζηλευω για τα μπανακια σας!
εγω εχω πολυ τρεξιμο με τη δουλεια, εχει γινει κι ενα λαθος και προσπαθουν να μου το φορτωσουν και ειμαι να σκασω...
ευχομαι να εισαστε ολες καλα! πολλα φιλακια!
Quote:
Originally posted by LIDA
Α μην αρχίζεις τα της Ναταλίας να θες παρακάλια για όλα!
http://images.zaazu.com/img/surprise...0284-large.gif
Είσαι μία εσύ!Αχ!Έχε χάρη...Quote:
Originally posted by BARB3
(εχω και κατι νεα να της πω ναταλια και επισης πρεπει να συνεχισουμε εκεινη τη σχετικη συζητηση......)
Εκείνη η συζήτηση δεν έχει λόγο να συνεχιστεί...
Εκεί που εσύ έλεγες ΟΧΙ,τελικά κατέληξα σε ΝΑΙ!
Όχι που θα εξελισσόταν διαφορετικά τάχα...Αφού με ξέρω!
"Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό..."Τσιμουδιά τώρα!Κανόνισε!
http://openclipart.org/people/nicubu...lence_face.png
Κορίτσια,φεύγω...Την καλημέρα μου σε όλες,καλά ζυγίσματα και ευχές για υπέροχο Σββατοκύριακο!Φιλάκιααααα� �αααα
Καλημέρα κορίτσια!
που πας Ναταλία? Εκεί που φαντάζομαι?
Όχι θα έρθω. Εγώ έχω ένα αγόρι 5 χρονών και ένα κορίτσι 3,5.Quote:
Originally posted by alalumaki
Εντάξει μη σε πιάσει πανικός και δεν έλθεις, έχω δυο γιους και έχω σπαθιά ακίνδυνα, προκειμένου να τους πάρω όπλα, επέλεξα αναγκαστικά τα σπαθιά, εσύ τι έχεις αγοράκι, κοριτσάκι?
Πήρες το u2u ?
Το πήρα το U2U και σ' ευχαριστώ πολύ!
Μακάρι να είναι καλά το παιδάκι σου και να βρεθούμε!
Ναταλάκι αν πηγαίνεις εκεί που φαντάζομαι σου εύχομαι να περάσεις πολύ πολύ όμορφα..................αλλά πολύ όμορφα!
κατι εχασα? εγω γιατι δεν ξερω που πηγαινει? λιντα θα σου στειλω u2u και επειδη δεν μπορεις να απαντησεις θα απαντησεις με ναι ή οχι εδω οκ?Quote:
Ναταλάκι αν πηγαίνεις εκεί που φαντάζομαι σου εύχομαι να περάσεις πολύ πολύ όμορφα..................αλλά πολύ όμορφα!
ωραια συμπνοια αποψεων...ο ενας μαυρο ο αλλος ασπροQuote:
Originally posted by NADINE
Είσαι μία εσύ!Αχ!Έχε χάρη...Quote:
Originally posted by BARB3
(εχω και κατι νεα να της πω ναταλια και επισης πρεπει να συνεχισουμε εκεινη τη σχετικη συζητηση......)
Εκείνη η συζήτηση δεν έχει λόγο να συνεχιστεί...
Εκεί που εσύ έλεγες ΟΧΙ,τελικά κατέληξα σε ΝΑΙ!
Όχι που θα εξελισσόταν διαφορετικά τάχα...Αφού με ξέρω!
"Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό..."Τσιμουδιά τώρα!Κανόνισε!
http://openclipart.org/people/nicubu...lence_face.png
Μπαρμπουνάκι καλημέρα. Το πήρα το u2u και μάλλον εκεί φαντάζομαι εγώ ότι πηγαίνει. Όλα της τα λόγια...εκεί οδηγούν!
καλημερα ειπα? δεν ειπα
βασια που εισαι? χαθηκες ή δεν τα διαβασα ολα? παω να δω
ναι, ειναι το μοναδικο μερος που φανταστηκα κι εγω. εσυ με ποια εισαι? με εμενα ή με την μητερα τερεζα?Quote:
Μπαρμπουνάκι καλημέρα. Το πήρα το u2u και μάλλον εκεί φαντάζομαι εγώ ότι πηγαίνει. Όλα της τα λόγια...εκεί οδηγούν!
Δεν ξέρω μπαρμπούνι. Παρόλο που όλα μοιάζουν δυσοίωνα και γω θα πήγαινα. Ο έρωτας πάντα με έκανε ότι ήθελε, ποτέ δεν έβαλα την λογική μπροστά και να σου πω κάτι? Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εμένα η γνώμη μου είναι να μην σου μένουν απωθημένα, κάντο και πλήρωσέ το. Έχω πληρώσει εγώ....
Αλλά χαλάλι γιατί πέρασα καλά και πάλι αν γύριζα το χρόνο πίσω, τα ίδια θα έκανα.
μπορει να εχεις και δικιο. δεν ξερω. εγω ειμαι παντα της λογικης. τελος παντων. συνεχιζεις διατροφη κανονικα? εγω καθοτι μερα ζυγισματος (μονο εγω το θυμηθηκα μου φαινεται) ειμαι 86,4. σε σχεση με ενα 88,8 πριν κατι μερες, μια χαρα και συνεχιζω οπως μπορω....
Για να είμαι ειλικρινής από χτες μπήκα σε ένα πρόγραμμα.
Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι και γω 86,4!
Μπράβο σου μπαρμπούνι εσύ τα πήγες πολύ καλά, εγώ έχασα μόνο μισό κιλό αλλά δεν έκανα δίαιτα, έτρωγα ότι μου ερχόταν. Από χτες όμως τέρμα, δεν πάει άλλο. Οπότε η άλλη Παρασκευή θα είναι ενδεικτική για μένα.
Τι ζώδιο είσαι μπαρμπουνάκι? Εγώ Ταύρος που είναι πολύ της λογικής αλλά .....