Σε ευχαριστώ vanvan:D
(όντως το κινέζικο είναι λατρεία)
Printable View
Σε ευχαριστώ vanvan:D
(όντως το κινέζικο είναι λατρεία)
Aυτο ειναι το θεμα.Οτι αν μια στο τοσο φαμε κατι ωραιο το απολαμβανουμε πραγματικα.Κι εγω με τα υπερφαγικα επεισοδια καταπινα τροφη χωρις να νιωθω γευση χωρις να απολαμβανω τιποτα.Απλα γεμιζεις μηχανικα το στομαχι.Ε δε λεει ετσι.Κινεζικο εχω να φαω μισο χρονο.Μολις ξεφουσκωσω απο Ισπανια,ειναι το πρωτο που θα τιμησω.:P
Quote:
Originally posted by Constance
Aυτο ειναι το θεμα.Οτι αν μια στο τοσο φαμε κατι ωραιο το απολαμβανουμε πραγματικα.Κι εγω με τα υπερφαγικα επεισοδια καταπινα τροφη χωρις να νιωθω γευση χωρις να απολαμβανω τιποτα.Απλα γεμιζεις μηχανικα το στομαχι.Ε δε λεει ετσι.Κινεζικο εχω να φαω μισο χρονο.Μολις ξεφουσκωσω απο Ισπανια,ειναι το πρωτο που θα τιμησω.:P
Αυτό ακριβως!!!!Όντως και εγώ κατέβαζα άπειρες ποσότητες, φαγητού και γλυκων λες και δεν θα ξαναέτρωγα ποτέ!! Ετρωγα καταναγκαστηκά επειδή έπρεπε να φάω όχι γιατι το φαγητό είναι απόλαυση!!Κοιτα στην Ισπανία να δοκιμάσεις λιγο απ'όλα.Λίγο ξεφάντωμα μας αξίζει που και που!!
Ελένη μου μή σε παίρνει απο κάτω και πίστεψέ με δεν ήταν το μυαλό σου που σε έκανε να φας καταναγκαστηκά αλλα η ψυχολογία σου , μάλλον ήθελες να ξεσπάσεις για κάποιον λόγο.Σήμερα όμως λέμε και οι 2 Stop στις μικρο/μεγάλες κρεπάλες και τρώμε σωστα!! Και κοίτα μη μείνεις τίποτα νηστική σήμερα γιατί μετά θα ξαναπέσεις με τα μούτρα!!!
Απλά φάει σαλατούλες και φρουτάκια!!
Και όταν αδυνατήσουμε θα χτυπήσουμε όλες μαζι ένα κινέζικο!! Να το κάψουμε βρε αδερφε!!! :P:P:P
Λοιπον σημερα δεν εφαγα δημητριακα το πρωι στο σπιτι και πηγα στο φουρνο με το σοκολατοκουλουρο και πηρα ενα. Παω να το δαγκωσω και μενω. Λεω αυτο δεν ειναι σοκολατα, ειναι ελιες. Το πεταω, ξαναπαω στο φουρνο. Παιρνω ενα αλλο πασπαλισμενο με κανελα. Λεω αυτο θα ειναι. Το δαγκωνω. Μιαμ! Γεμιση μηλοπιτας... Ηταν τελειο. Καποια μερα παιζει να πετυχω και το σοκολατα...
Ρε ηταν αηδια. Αλλιως θα το ετρωγα... Αφου ηθελα να φαω το γλυκο. Αμα ηταν να φαω 2 θα ειχα παρει το τυροκουλουρο π ειναι respect σε αυτο το φουρνο...
χαχαχαχαχ καταστροφη!εγω φταιω για ολα.:P
εμενα στο φουρνο τα γλυκα τα εχουν σε αλλη μερια απο τα αλμυρα οποτε δε γινονται παρεξηγησεις.Αλλα και το ελιοψωμο,ελιοκουλουρο τα σπαει.
Ναι και εγω μολις πριν δυο μηνες εφαγα πρωτη φορα στη ζωη μ... Γενικως εγω νομιζα οτι υπηρχαν μονο κανονικα κουλουρια... Α! Χτες πηρα απο τον ιδιο φουρνο κουλουρι Θεσσ/νικης χωρις ζαχαρη. Οπου το βρειτε παρτε το! Ηταν πολυ καλο.
καλα βρε penelope τα κουλούρια δεν έχουν ταμπελίτσα πάνω στο ράφι ή κάτι που να λέει τι έχουν μέσα? σαν kinder έκπληξη μου ακούγεται!!! :pQuote:
Originally posted by penelope1985
Λοιπον σημερα δεν εφαγα δημητριακα το πρωι στο σπιτι και πηγα στο φουρνο με το σοκολατοκουλουρο και πηρα ενα. Παω να το δαγκωσω και μενω. Λεω αυτο δεν ειναι σοκολατα, ειναι ελιες. Το πεταω, ξαναπαω στο φουρνο. Παιρνω ενα αλλο πασπαλισμενο με κανελα. Λεω αυτο θα ειναι. Το δαγκωνω. Μιαμ! Γεμιση μηλοπιτας... Ηταν τελειο. Καποια μερα παιζει να πετυχω και το σοκολατα...
Οχι σου ακουγεται... ειναι κιντερ εκπληξη
χαχαχα :p
85 ολα ξανα :D
64 κιλά, ένα κιλάκι έφυγε επιτέλους, μετά από δε ξερω κι εγώ πόσο καιρό ,αει στο καλό!
Kαλημερα
-300
54.1
Ελενη μπραβο... Ξεφουσκωνεις και εσυ ευκολα...
καλημέραααα :)
eleni1210: 2η μέρα μετά το υπερφαγικό και είσαι -900??? μπράβο elenaki απίστευτο ακούγεται!!!! :p
και εσύ όμως penelope δεν πας πίσω!!! :) 1χαρά κορίτσια συνεχίζουμε δυναμικά!!!! :thumbup:
67.7 (-100)
1η μέρα περιόδου!!Χθες ευτυχως αντιστάθηκα στις σειρήνες των περιπτέρου και της περιόδου και δε πλακώθηκα στα γλυκα!! Την έβγαλα με ένα σύκο!!Πολύ ωραίο φρούτο, μια χαρά μου έδιωξε την λιγούρα!!
(Το τρικερ μόνο προς τα κάτω θα το αλλάξω και αυτό μετά την περίοδο, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους)