Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τσιζας κραιστ!!
Printable View
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τσιζας κραιστ!!
κ εγώ τα έχω ακούσει όλα αυτά!!!!!!!!!!! :dork::dork::dork:
Γι' αυτό σε ρώτησα για το σχήμα τις κοιλίτσας σου!!!!!!!!!
Ούτε εγώ τα πιστεύω, να ακούσεις τι είχε πάθει η μάνα μου!!!!!!!
Όταν ήτανε έγκυος είχε μυτερή κοιλιά, υπνηλία κ όλοι της έλεγαν πως έχει αγόρι, άλλο που δεν ήθελε, το πίστεψε, τότε δεν υπήρχε ο υπέρηχος που έδειχνε το φύλο του εμβρύου!!!!!!!!!!
Μόλις την είδε ο γιατρός κ της είπε να σου ζήσει η κούκλα η μάνα μου τα έπαιξε κ του λέει κ' άλλο κορίτσι?
Γιατρός: Γιατί πόσα έχεις?
Μάνα μου: Ένα!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
χαχαχαχαχαχα ! καλα break τοτε ειχε πλακα! και η μαμα μου οταν με ειδε , ειχα τον λορο αναμεσα απ τα ποδια μου και το εβλεπε για τσουτσου! χαχαχαχα
κατι τετοιες ιστοριες εχουν πλακα :D
εμενα παλι η δικια μου ηθελε αγορι και μολις με ειδε οτι ειμαι κοριτσι λεει..παρτε το απο δω..παρτε το...χαχαχαχαχαχα
και ακομα το λεει..αχχχχ να χα αγορι στα ωπα ωπα θα με ειχε..οχι σαν και σενα..χαχαχαχαχαχα
εμενα στις εγκυμοσυνες μου ελεγαν ολα τα παραπανω και αλλα πολλα.....
Εμένα πάλι δεν μου έλεγαν τίποτα. Βασικά κανείς δεν πίστευε πως ήμουνα έγκυος. Αφου η κιλιά μου ήταν πλάκα. Πιο πλάκα δεν γινόταν!
μητρικο ενστικτο MY ASS!
IT'S A GIRLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLL :tumble::roll::bouncy::bouncing:
Συγχαρητηρια.... Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και σου ευχομαι να αποκτησεις ενα γλυκυτατο κοριτσακι.
τι ωραία!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
μητρικο ενστικτο MY ASS!
IT'S A GIRLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLL :tumble::roll::bouncy::bouncing:
μιτσόκολο, να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, όταν βγεί με το καλό ! :)
Πελαγια μου σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου ευχομαι οτι καλητερο και για σενα!!! :D
και σενα σισακι ευχαριστω!ελπιζω να εισαι καλα ειχα μερες να σε ''δω'' φιλακια πολλαααααααα
Συγχαρητηρια!!!!!!!! Με το καλό να έρθει!!!!
Τι κερδίζουμε εμείς που το βρηκαμε;;;;;
ευχαριστω πολυ τσαχπινογαργαλιαρα μου!!!! σε σενα και στον κουμπαρο θα κανω ενα σκιτσακι τους εαυτου σας και θα το ανεβασω χαχαχαχαχα
[:spin::spin::spin::spin:
ουαουυυυυυυυυυ συγχαρητηρια αγαπη....καλοτυχο να ειναι...αχ συγκινηθηκα τωραααααααααααα,,,το μωρο του φορουμ....
Μιτσοκολακι μου μπραβο με το καλο να κρατησεις στα χερια σου την κουκλα σου!Λατρευω τα κοριτσακια κ στραβομουτσουνιαζα οταν σου ελεγαν οι αλλοι αγορι.Θα δεις τη ευτυχια ειναι η κορη κ στο λεω εγω που εχω κ αγορι!Ασε που το ντυνεις το στολιζεις του κανεις κοτσιδακια....Φιλακια πολλα...Ο ευτυχης μπαμπας τι λεει?
αχ μιγγακι μου σευχαριστω παρα παρα πολυ εισαι μια γλυκα! :love:
Γλαυκη μου νασαι καλα!!! η αληθεια ειναι οτι δεν με ενοιαζε τι θα ηταν πραγματικα, απλα οποτε με ρωταγαν εγω ελεγα ισως ειναι γορι... μαλλον.. νιωθω κλπ κλπ.
Τινι δεν ξερω??? πολυ σεξ? χαχαχαχαχ φιλακια! :bouncing: