Ναι λακρυ...Να ερθω κι εγω....Ελα πριν τις παρουσιαστω ομως...
Printable View
Ναι λακρυ...Να ερθω κι εγω....Ελα πριν τις παρουσιαστω ομως...
αυτο το "καλο κοριτσι" θωμα δν ειναι για σενα, χωρις να θελω να παρεξηγηθω αλλα επειδη εισαι απειρος στον τομεα των σχεσεων, αν νταραβεριστεις με τετοιες κοπελες θα πληγωθεις.. διοτι αυτη θα κοιταξει να παρει μονο κ θα φυγει να παει στον επομενο χωρις να την νοιαξει.. αυτο λογικα θα σε πληγωσει.. καλο ειναι μιας κ εισαι αρχαριος να ξεκινας με πιο "αρχαριες" κοπελες κ οχι με "φτασμενες".. αν με πιανεις..
Θωμα το λες ελαφρα τη καρδια πιστευω...
Πλησιαζουν οι πανελληνιες......
επιβιωσαμε και αυτο το πασχα, ειδαμε πως αναστηθηκε ο Ιησους Χριστος ΩΜΕΓΑΣ Σωτηρ. ακομα κι αν δεν αναστηθει τελικα η χωρα, και πεθανουμε ολοι της πεινας και με τα νεα μετρα που μας στελνουν κατευθειαν μεσα. και βαδιζουμε σταθερα στο καλοκαιρι το οποιο δε θα πρεπει να ειναι ιδιο με το περσυνο, αλλα δυστυχως οπως ολα δειχνουν θα ειναι. ηδη πηραμε μια δοση μιζεριασματος σημερα τ'απογευμα, με τη μιζεροπαρεα στον μιζεροτοπο. πρεπει να βρω μια δικαιολογια για να μην πηγαινω μαζι τους, πεφτει κατακορυφα η διαθεση εξαιτιας τους.
Μενοι πρέζέμπροι κ μπστρδ μπτσ κάντε ανακωχή να το φτιάξω αμα φτιάχνετέ δεν είναι πρέζα ζώα γαμη
ΚΕΝΟ, πες μου οτι βρηκες παρεα κ βγηκες εξω, κ αντι να χαρεις κ να γελασεις, τους αποκαλεις μιζεροπαρεα κ οτι δν θες να ξαναβγεις μαζι τους, κ θα παρω το πρωτο λεωφορειο να κατεβω κατω να σε σαπισω! Κανονισε κακομοιρη μου, ολη την ωρα κλαιγεσαι για τη μοναξια π σε δερνει κ ποσο μονος εισαι κ οτι ο καθενας κοιταει την παρτη του κτλ, κ αντι να χαιρεσαι που βγηκες με παρεα κ μαλιστα να παρεις κ την πρωτοβουλια να το επαναλαβεις προτεινοντας τους ΕΣΥ αυτη τη φορα, αρχιζεις κ βρισκεις παντου κουσουρια. κλασικος ΚΕΝΟ, δν τρωγεσαι με τιποτα ρε συ. φιλικα. (εκτος κ αν δν καταλαβα , εξηγησε το περιστατικο τι συνεβη, μπας κ βγηκες με τιποτα χρυσαυγιτες? χοχοχοχχοχοχ)
μακρια απο μιζεροπαρεες παιδια. οταν η οποιαδηποτε δραστηριοτητα καταντα να γυρνα εις βαρος σας και νιωθετε χαλια, τοτε η παρεα γινεται μιζεροπαρεα και ειναι προτιμοτερο να χασετε το δασος για να εχετε το δεντρο (οπου δεντρο = ο εαυτος σας). οι πιο μαλακες μπορουν να κανουν υπομονη και να βλεπουν οσο θελουν τον καθενα κοινωνικο με τις παρεες του να φωναζει ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΝΕ, ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΝΕ (οπως λενε και οι Trendy Hooliguns απ'τη Νεα Ερυθραια). για μενα αυτο ειναι κοροϊδια, διοτι στη ζωη πλεον δεν εχει τιποτα σημασια, και ειδικα στο ελλαδισταν που μονο μεσω γνωστων παμε μπροστα.
Κ παλι δεν καταλαβα τι συνεβη.. Δεν ηξερες το ποιον των παιδιων αυτων? Εαν το ηξερες τοτε γιατι βγηκες? δηλαδη ηταν απο τους τρεντυ τυπους με υφακι 'την εχω δει καπως' κ ετσι? παντως συμφωνω με τα υπολοιπα που λες, καλυτερα να μεινεις μεσα κ μονος σου παρα να βγαινεις με ατομα π δν εισαι ο εαυτος σου κ σε δυσανασχετουν