Ααα δεν ήξερα ότι νηστεύεις. Οκ τότε... Φρούτα και λαχανικά να τρως έστω με το ζόρι. Οι "πόντοι" λένε, να τρως τουλάχιστον 100 γρ. φρούτο και 100 γρ. λαχανικά. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί κανείς να τρώει που δεν τους έχει ιδιαίτερη συμπάθεια.
Printable View
Ααα δεν ήξερα ότι νηστεύεις. Οκ τότε... Φρούτα και λαχανικά να τρως έστω με το ζόρι. Οι "πόντοι" λένε, να τρως τουλάχιστον 100 γρ. φρούτο και 100 γρ. λαχανικά. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί κανείς να τρώει που δεν τους έχει ιδιαίτερη συμπάθεια.
Μαρία σήμερα τα πήγα καλύτερα νομίζω..έβαλα και φρούτα και λαχανικά αν μπορούμε να πούμε την ντομάτα λαχανικό γιατί είχα διαβάσει οτι θεωρείται ως φρούτο αλλά τεσπα..
Μεσημέρι- σπανακόρυζο με μία φέτα ψωμί (12)
Απόγευμα- 4 πορτοκάλια
Βράδυ- 2 τοστ με τυρί και ντομάτα (7)
Σύνολο 19/25
Μπραβο elafaki20 και εγω σημερα τα πηγα εξίσου καλα όπως χθες. Τώρα μου υπολοιπονται 5ποντοι αλλα θα πιω γαλατακι ζεστό απλό κ θρεπτικο :) οι κολοκυθοσποροι πόσους πόντους έχουν; Βρήκα μόνο ηλιοσπορους.
Πρόβλημα με lillyslim ticker γιατι;;;;;;;;; :(
Ο κώδικας που πήρες kathoula είναι ΗΤΜL, για εδώ χρειάζεσαι το Image URL. Όταν σου δώσει τον κώδικα του τίκερ θα το βάλεις ανάμεσα σε αυτό εδώ: [img]ticker [/img] (όπου τίκερ=κώδικας (χωρίς το κενό)).
ωραία kathoula πετάει η ομάδα λοιπόν!!
Αύριο έχω και ζύγισμα για να δούμε..
Σήμερα:
Μεσημέρι- φακές με μία φέτα ψωμί και 2 σοκολάτακια υγείας (11)
Βράδυ- φακές με 3 φρυγανιές (9,5)
Σύνολο 20,5/25
Καλημέρα!
Μετά από μια απαράδεκτη διατροφικά εβδομάδα, έμεινα έκπληκτος όταν ανεβαίνοντας το πρωί στη ζυγαριά είδα απώλεια 200 γραμμαρίων! Φαταστείτε τι θα γινόταν αν εφάρμοζα το πρόγραμμα!
Σήμερα ξεκινάει μια ακόμη εβδομάδα (μια και ζυγίζομαι Σάββατο) και πιστεύω ότι θα πάω καλά. Από εμένα εξαρτάται άλλωστε!
Να έχετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων!
καλημερα παντεληQuote:
Originally posted by p_k
Καλημέρα!
Μετά από μια απαράδεκτη διατροφικά εβδομάδα, έμεινα έκπληκτος όταν ανεβαίνοντας το πρωί στη ζυγαριά είδα απώλεια 200 γραμμαρίων! Φαταστείτε τι θα γινόταν αν εφάρμοζα το πρόγραμμα!
Σήμερα ξεκινάει μια ακόμη εβδομάδα (μια και ζυγίζομαι Σάββατο) και πιστεύω ότι θα πάω καλά. Από εμένα εξαρτάται άλλωστε!
Να έχετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων!
και βεβαια απο εσενα εξαρταται
μπηκε η ανοιξη παντελη, νομιζω ειναι ειναι μια ωραια ωθηση οτι ξυπνανε ολες οι κοιμισμενες μας διαθεσεις για κινηση και ανανεωση!
προχωραμε!!!!!!!
Καλημέρα!
Συγχαρητήρια για την εκπληκτική απώλεια!
Το είπες και το έκανες, μπράβο!
Δεν πρόκειται να παραιτηθώ ποτέ!
Θα κάνω αυτά που πρέπει, έστω και με καθυστέρηση, γιατί άφησα πολύτιμο χρόνο να χαθεί, αλλά στα 79 κιλά θα φτάσω.
Καλησπέρα και από εμένα!
Είχα διαβάσει το τόπικ από το προηγούμενο καλοκαίρι και, παρόλο που τη θεώρησα μια από τις καλύτερες διατροφές, λόγω διακοπών την αμέλησα... Τώρα όμως ήρθα και είμαι αποφασισμένη! Και θα συνεχίσω ακόμα κ όταν θα κάνω παρατυπίες! Γιατί πιστεύω και οι παρατυπίες μέσα στο πρόγραμμα είναι και θα πρέπει να μάθουμε να ζουμε με αυτές ακόμα κ μετά το χάσιμο των κιλών μας... Και γι αυτό θα ήθελα να πω και στον παντελή να μην σκέφτεται να φύγει από το φόρουμ γιατί όχι μόνο δεν κουράζει αλλά η επιμονή του είναι αξιοθαύμαστη..
Σε μένα τώρα! είμαι 1,69 και γύρω στα 73 κιλά. Το καλοκαίρι παντρεύομαι και θέλω να είμαι 62 - 63 κιλά! και 61 δεν θα μου κακοφαινόταν :starhit: Πιο κάτω δεν μου πάει.. Μου αρέσει η ww γιατί μου απενεχοποίησε τα φρούτα και τα λαχανικά! με τις θερμίδες δεν τα πλησίαζα και ήξερα ότι είναι λάθος.. Ξεκίνησα εδώ και 1 βδομάδα και γενικά την κράτησα καλά εκτός από χθες...Αχ αυτά τα μεζεδάκια! Τσίμπησα 28 πόντους :tumble:
Αυτή τη βδομάδα πιο συντηρητικά να αναπληρώσω, έχω 22 π. καθημερινά. Σήμερα έφαγα
1 τοστ 4 π
1 μήλο
1 σαλάτα παντζάρια με 1κγ λάδι + φέτα 1 + 2
μακαρόνια ολικής νερόβραστα με σάλτσα με λίγο λάδι + τυρί λάιτ 3 + 1 + 2
κορν φλέικς με γάλα ημιάπαχο 2 + 2
σύνολο 17 π / 22 (μείον 5 για τα χθεσινά.. πολλοί είναι λέτε; )
Εσείς κάνετε flexipoints; Αν έχετε καμια παρατήρηση ευπρόσδεκτη! Καλή μας προσπάθεια!
Γεια σου Wishing καλώς ήρθες και η ώρα η καλή..!!
Και εγώ μία εβδομάδα και κάτι κάνω w w και είναι απο τις καλύτερες διατροφές που έχω κάνει!!
Καλή μας δύναμη!!
Καλή μας δύναμη elafaki! Εγώ αυτή τη βδομάδα δεν κρατήθηκα αλλά από αύριο θα ξαναρχίσω! Σάββατο - κυριακή εννοείται δεν θα μετράω αλλά θα προσπαθήσω να φάω χωρίς λαιμαργία συγκρατημένα... Κάποιες φορές δεν προλαβαίνω να καταλάβω αν εχω χορτάσει :)
Είμαι στο chatroom. Όποιος θέλει, τα λέμε από εκεί! :)
Wishing, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
Όλα να σου έρθουν βολικά! :)
Γεια σας μετα απο πολυ καιρο!!!!
Λοιπόν σταμάτησα για δυο βδομαδες τη διατροφή λόγω υγείας κ εδω κ τρεις μερες επανήλθα δυναμικά!!!
Ααααα ξεκίνησα κ σχοινακι.... Καθε πρωι νιώθω κοριτσάκι με το σχοινακι ... Το βραδυ όμως μιλάμε για πόνο το κορμί ... Αλλα συνεχίζω!!!!