Quote:
Originally posted by NADINE
Καλά που είπα τσιμουδιά!Δε σας πιστεύω!Πού να είχα ζητήσει και δημοψήφισμα...Αχ!
Λες και δε με ξέρετε...λες και δε με ξέρω...Κάθε που η λογική μιλά,ακόμα κι αν ουρλιάζει,
η καρδιά έχει φορεμένα ακουστικά και μουρμουρίζει μπαλάντες...Δεν υπήρχε καν θέμα επιλογής.
Αφού εκεί βάδιζα και βαδίζω..."θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό"δεν είναι θέμα χωροταξικό,
αλλά στάση ζωής!Όταν με το καλό ταξιδέψει και το σώμα μου για κει,φυσικά και θα το ξέρετε...
Εξάλλου,έχουμε και συναντήσεις να οργανώσουμε...Σήμερα ήρθα Κατερίνη για κάποιες ώρες μόνο.
Φοβάμαι,αλλά συνεχίζω γιατί αρνούμαι να καθορίζει κάτι αρνητικό τα βήματα μου!Εξάλλου πώς να
συμβεί το θετικό αν έχεις για ιχνηλάτη το αρνητικό;Αφήνομαι στα τυφλά μόνο με την ελπίδα παρέα...
Έχω δύναμη να διαχειριστώ τις όποιες συνέπειες των επιλογών μου.Κι ούτε μετάνοια χωρά ούτε τίποτα.
Τόσοι κρίκοι στην αλυσσίδα ενώθηκαν για να φτάσω σήμερα εδώ!Επιλογές,που ακολούθησα κι άλλες
που αρνήθηκα,γεγονότα,που συνέβησαν κι άλλα που παραλείφθηκαν,επιτυχίες κι αποτυχίες
και όλα μα όλα τους για να ζήσω τώρα την εμπειρία αυτή!Πώς να διακόψω τη συμπαντική ακολουθία;
Εγώ είμαι μαζί σου.