Originally Posted by
ioannis2
Όταν έχω κάποιο πρόβλημα κλείνομαι στον εαυτό μου. Επιδιώκω επαφή μόνο μ αυτούς που ξέρω πως θα με καταλάβουν ή θα με βοηθήσουν. Με τους υπόλοιπους ξεκόβω κρατόντας μια πολύ τυπική επαφή αφού το να είμαι μαζί τους και να συζητάω περί ανέμων και υδάτων ενώ στο νου μου να μην σταματάει να παίζει το πρόβλημα καταντάει ακόμα πιο ψυχοφθόρο.
Είτε σε ευάλωτη κατάσταση λόγω προβλημάτων είμαι είτε σε κατάσταση που μαι στα κανονικά μου, το πως βλέπω μια κοπέλα υποψήφια για σχέση είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό που δυσκολεύει τα πράγματα είναι το ευάλωτο που κάνει την επικοινωνία μου μαζί της προβληματική. Ακόμα και σ αυτά όσο πιο νωρίς φτιάξει κανείς σχέση και προχωρήσει με οικογένεια τόσο το καλύτερο. Έπειτα τα περιθώρια όλο και στενεύουν από την άποψη ότι αυτές που θα θελε είτε έχουν παντρευτεί είτε είναι κατά πολύ μικρότερες του. Το ίδιο πρέπει να πούμε και για τα επαγγελματικά.
Το να διαθέτεις ένστικτο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, όπως και το να κάνεις γκάφες ενώ τη στιγμή που την κάνεις ο κίνδυνος είναι μπροστά σου αλλά προχωράς ακάθεκτος. Το ένστικτο δύσκολα πέφτει έξω.