Λέω να κάνουμε έναν διαγωνισμό για το ποιό πάπλωμα είναι το πιο βαρύ, γι'αυτό που σας πλάκωσε δηλαδή! Ξυπνήστε καλέεεεεεε. Η φρυδού που εξαφανίστηκε; Τι αποτρίχωση είναι αυτή, εβδομαδιαία;;
Printable View
Λέω να κάνουμε έναν διαγωνισμό για το ποιό πάπλωμα είναι το πιο βαρύ, γι'αυτό που σας πλάκωσε δηλαδή! Ξυπνήστε καλέεεεεεε. Η φρυδού που εξαφανίστηκε; Τι αποτρίχωση είναι αυτή, εβδομαδιαία;;
Πριν 7 χρόνια, στην εταιρεία που δούλευα δεν είχαν σαν αργία την ημέρα των Θεοφανείων (οι αντίχριστοι) και δουλεύαμε κανονικά. Βγαίνοντας έξω λοιπόν το πρωί στις 07.20 για να πάω στη δουλειά ήταν τελείως ερημιά. Όπως περπατούσα για να πάω στο σταθμό του τρένου στον Αγ.Ελευθέριο άκουσα ένα μηχανάκι που ερχόταν από πίσω μου, ανάποδα στο δρόμο, αλλά δεν έδωσα σημασία. Κρατούσα μία μεγάλη τσάντα και κρεμασμένη όπως ήταν στον ώμο μου την έφερα μπροστά μου για να βάλω τα κλειδιά μου μέσα. Ακριβώς τότε ένιωσα ένα δυνατό χτύπημα στον ώμο και μέχρι να καταλάβω τι γινόταν είδα ένα μηχανάκι να απομακρύνεται με δύο επάνω που φορούσαν κράνη. Τότε κατάλαβα ότι πήγαν να μου κλέψουν την τσάντα αλλά τη στιγμή που άπλωσε το χέρι του αυτός να την αρπάξει ήταν η στιγμή που την τράβηξα μπροστά μου. Φοβήθηκα μην ξαναγυρίσουν γιατί είχε μεγάλη ερημιά κι έτσι άρχισα να τρέχω μέχρι που έφτασα στο σταθμό. Από τότε κάθε χρόνο τέτοια μέρα σκέφτομαι τι έγινε και είμαι ευγνώμων στο Θεό που με προφύλαξε και που ακούει τις προσευχές μου. Γιατί πάντα πριν φύγω από το σπίτι μου προσεύχομαι να έχει ο δρόμος μου ροή και ασφάλεια, δηλαδή να μη σαβουριαστώ πουθενά και να μην με κλεψοβιασοχτυπήσουνε. Κι ευτυχώς μέχρι σήμερα όλα καλά. :starhit:
Καλημέρα όμορφες γλυκιές μου Ναταλο-Ντεζιρένιες μου!!!!
Χρόνια Πολλά και φωτισμένα!
Τζινάκι μου όντως τα μπέρδεψα με τους πρώην σου πολύ :crazy:, αφού δοκίμασες τις δύο άκρες λέω τώρα είναι η σειρά για να βρεις και τη χρυσή τομή. Είσαι πιο έμπειρη πιο σοφή και είμαι σίγουρη ότι ο μαλακοανιχνευτής σου θα δουλεύει πλέον πολύ καλύτερα :lol::lol:, αυτό ισχύει και για εσένα Γιωτάκι μου ;).
Και εγώ πιστεύω πολύ στον Θεό και στην καλοσύνη του, νιώθω πολλές φορές μία ανώτερη δύναμη να με προστατεύει από τα χειρότερα και γενικά πιστεύω πολύ στην διαίσθησή μου και όσο μεγαλώνω προσπαθώ να την ακονίζω και να την αναπτύσσω. Πιστεύω ότι πολλά πράγματα στην ζωή μας αν όχι όλα δεν είναι τυχαία και όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και το κλασσικό που πιστεύω με όλη μου την καρδιά είναι ότι ότι σπείρουμε θα θερίσουμε!
Μάλλον το δικό μου ήταν αρκετά βαρύ αφού μετά από πολύ χουζούρι τελικά σηκώθηκα στις 11 από το κρεβάτι :smilegrin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έτσι είναι Eli. Κάνουμε βλακείες και μετά που δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα των πράξεών μας κατηγορούμε το Θεό. Όσο για τον μαλακοανιχνευτή τείνω να πιστέψω ότι δεν έχω καθόλου, αντιθέτως μάλλον έχω μαλακομαγνήτη!:lol:
Μαλακομαγνήτη μέχρι τώρα από εδώ και πέρα όμως;;; Αφού πλέον έχεις πτυχίο και μάστερ στους μαμάκες δεν νιώθεις πλέον έτοιμη να αποφοιτήσεις και από το διδακτορικό σου ή ακόμη μπα;; 20 χρόνια και δεν είναι αρκετά; :lol::lol: θέλεις και άλλες σπουδές για να πάρεις τον πολυπόθητο μαλακοανιχνευτή;
Αν ζορίζεσαι πές μου να σου πάρω έναν δώρο από telemarketing :lol::lol: και αν έχουν προσφορά 1+1 να κάνουμε δώρο έναν και στην Γιώτα :lol::lol::lol:
Ο αγιασμός των υδάτων στο αγαπημένο μου Λιτοχωράκι :)
http://www.youtube.com/watch?v=UkLmt...&feature=share
Είμαστε νουμεράκια οι Λιτοχωρινοί :lol::lol:, άντε και του χρόνου με υγεία!
Πλάκα είχε Eli ο αγιασμός του μπιντέ!! :lol::lol:
:lol::lol::lol: ναι ναι πέφτουν τα άπειρα άτομα μέσα σε μία γούρνα με νερό και γίνεται χαμός κάθε χρόνο, είναι πολύ αστείο το θέαμα! Που να δεις παλιότερα που έκανε περισσότερα κρύα και η γούρνα με το νερό ήταν παγωμένη φάση dancing on ice! :lol:
Τότε με ξύλα εσπάγαν τον πάγο και οι αθεόφοβοι βουτούσαν σε κατεψυγμένο νερό!
Γεια σας κορίτσια!
Η υπερπαραγωγή άρχισε να γίνεται -επιτέλους- σκέτη παραγωγή! Μόνο το δέντρο έμεινε και δείχνει σαν ξένο, λιγάκι παραπονεμένο, αφού αφαιρέθηκαν τα δεκάδες, χίλια, μύρια όσα στολίδια, στολιδάκια, αιβασιλάκια και λοιπά, που στόλιζαν το σπίτι. Κράτησα μόνον τη σύνθεση της Γλαύκης, η οποία πήρε πλέον θέση στο κομοδίνο μου, να μυρίζω τα ξύλα κανέλας. Αυτή θα με συντροφεύει όλη τη χρονιά, κάθε βράδυ. Έχω νεύρα, πολλά νεύρα, αλλά δεν σας εξηγώ τίποτα τώρα, γιατί δεν θα μου φτάσουν είκοσι σελίδες για να τα αναλύσω όλα. Θα μου περάσουν.
Eli μου, πήρα χθες και το "μυστικό παράθυρο" και μου άρεσε πολύ. Το βιβλίο είναι ψιλοκουραστικό, θέλει προσοχή για να καταλάβεις το μέγεθος της παράνοιας, η ταινία, όπως όλες οι ταινίες, κάνει ξεκάθαρη την κατάσταση σχεδόν από την αρχή της. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί σινεφίλ θα την απέρριπταν, εγώ, όμως, θέλω εύκολα πράγματα, στην κατάστασή μου. Πήρα και το 1408, που μου πρότεινες, αλλά δεν το είδα ακόμη. Έχω διαβάσει το σχετικό διήγημα, επίσης πολύ καλό.
Τζίνα μου, στη δύσκολη κατάσταση που βρέθηκες, φέρθηκες άψογα. Κυρία σκέτη και αν ο λεγάμενος ήθελε καμία ηλίθια στο πλευρό του, ας είχε εκείνη, όχι εσένα. Όσο για τώρα, θα μπορούσα να προτείνω κάτι ριζοσπαστικό? Τι θα έλεγες για σεξάκι μόνο με τον τύπο? Αν μπορείς, βέβαια, να μην εμπλακείς συναισθηματικά.. Απλό, ατόφιο, γνήσιο σεξ, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς απώτερες σκέψεις και κρυφές επιθυμίες, σεξ και έξω από την πόρτα. Το έχω κάνει στο παρελθόν με τον πρώην των τεσσάρων ετών. Η αρχή ήταν θεσπέσια, απολάμβανα την απορία στο βλέμμα του, όταν μετά το σεξ τον έδιωχνα από το σπίτι, γιατί είχα πρωινό ξύπνημα, γιατί έπρεπε να βγω με τους φίλους μου, γιατί είχα να κάνω μανικιούρ, γιατί, γιατί... Ρωτούσε, μα δεν θα πιούμε ούτε ένα ποτάκι? Δεν προλαβαίνω, του έλεγα, ποτάκι με τους φίλους σου, μαζί μου, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.. Μπορώ να μείνω το βράδυ, να κοιμηθούμε αγκαλίτσα? Μπα, θέλω άπλα στον ύπνο μου. Ήταν θρίαμβος! Με τον άνθρωπο, που με είχε ποδοπατήσει ασύστολα. Στην πορεία, την πάτησα η ηλίθια και βρέθηκα να κλαίω ξανά γι' αυτόν. Γι' αυτό σου λέω, κάνε το και θα με θυμηθείς, αλλά μόνον αν αντέχεις.
Αυτά τα επετειακά όπως τα λέω εγώ έχουν πλάκα, τον βλέπεις τον άλλον πλέον με άλλο μάτι! Γίνεται η απομυθοποίηση του πρώην και καμιά φορά είναι και ξενερωτική η φάση. Και εγώ τα έχω κάνει αυτά τα επετειακά αλλά ευτυχώς ποτέ δεν έπεσα στην λούμπα να αναρωτιέμαι αν τον θέλω ξανά. Ευτυχώς είμαι χαρακτήρας που άμα νιώσω ότι η σχέση έχει τελειώσει δεν υπάρχει γυρισμός, παρά μόνο κάνα επετειακό έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά. Γι' αυτό και με τους περισσότερους πρώην μου διατηρούσα και ψιλοφιλικές σχέσεις. Μέχρι που γνώρισα τον νυν άντρα μου βέβαια που όσο σοβάρευε η σχέση μας έκοβα σιγά σιγά επαφές. Καμιά φορά τους χρησιμοποιούσα και μόνο για καβάτζα στις αναβροχιές :lol::lol: και καλά τους έκανα γιατί ήταν και εκείνοι αχαΐρευτοι!
Γι'αυτό μας χάθηκες εσύ πουλάκι μου ʼβα; Το έριξες στα ξεστολίσματα; Όταν τελειώσεις δεν έρχεσαι και κατά δω που σκυλοβαριέμαι να τα μαζέψω να βάλεις ένα χεράκι; Εγώ λέω να τα μαζέψω την Κυριακή. Σήμερα σπαριλιάζω η τεμπέλα!
Μα για καβάντζα μιλώ κι εγώ Eli μου! Κάτι για να πορευόμαστε στις δύσκολες ημέρες της αναβροχιάς. Η απομυθοποίηση δεδομένη, αλλά το σκεπτικό μου ήταν, που να ψάχνω κάτι άλλο τώρα, σιγά μην περιμένω, αφού το έχω μπροστά μου, ζωντανό, πρόθυμο και κυρίως δοκιμασμένο. Καμία σχέση με επέτειο, αναμνήσεις παλιών, καλών στιγμών κλπ. Απλώς σε μένα δε λειτούργησε το καβαντζο-εγχείρημα. Μπορεί αλλού να λειτουργήσει και επειδή ο εγωισμός των πρώην τους κάνει να συμπεριφέρονται σαν νυν ή σαν υποψήφιοι γκόμενοι, εκεί να δεις τι κρύο πιάτο τρως!
Η αλήθεια είναι ότι εγώ όσο και αν γινόμουν κομμάτια μέσα στην σχέση όταν έφευγα έφευγα κυρία....τρομάρα μου! Έπεφτα στα πατώματα όσο ήμουν στην σχέση και κουρελιαζόμουν και μετά στο τέλος δεν μου είχε μείνει τίποτα ούτε για να δώσω ούτε για να κλάψω. Ειδικά με τον τελευταίο πρώην η κατάσταση ήταν αφόρητη! Λέω αφού σπαριλιάζω να σας την διηγηθώ εν συντομία :D
Όχι άλλο κάρβουνο! Δεν αντέχω άλλο ξεστόλισμα και είπα να το ρίξω κι εγώ στην ξάπλα. Μηδενίζω τις χθεσινές και τις σημερινές στιγμές που δεν μου άρεσαν και ξεκινώ τριήμερο από τώρα! Ούτε τυρόπιτα έφτιαξα, ούτε τίποτα. Επειδή είχα νεύρα μέχρι τον ουρανό, τίποτα δεν γινόταν σωστό. Δε μπορούσα καν να διαλέξω σεμέν για να στρώσω, από τη στιγμή που ξεφορτώθηκα τα χριστουγεννιάτικα. Πήγα να βγάλω μία γιρλάντα και τη στιγμή που με παίδεψε, έδωσα μία με δύναμη και την έκοψα, επίτηδες. Όταν είμαι χαλαρή και ήρεμη, ξυπνάω μια χαρά, μαγειρεύω με χαμόγελο, νιώθω υπέροχα. Σήμερα ως αντίποδας του Μίδα, ό,τι έπιανα στα χέρια μου γινόταν, αντί για χρυσός, σκατά. Οπότε αύριο η τυρόπιτα, που θα είμαι πιο συγκροτημένη.
http://www.youtube.com/watch?v=W_KQCjEP4_A
Αφιερωμένο σε όλες τις κυρίες της παρέας!
ʼβα μου άγγιξες ευαίσθητη χορδή και θα σου εξηγήσω γιατί. Με τον πρώην μου συζούσαμε στην αρχή για 4 χρόνια. Έγιναν διάφορα, δεν τον άντεχα πλέον και χωρίσαμε. Είχαμε τρομερή χημεία στο σεξ και ήταν ο μόνος που δεν είχε πρόβλημα με το σώμα μου το οποίο όταν είμαι αδύνατη, καλή ώρα όπως τώρα, έχει μεγάλη χαλάρωση (και έχω ακούσει πολύ σκληρά και άσχημα σχόλια από πρώην μου που με γέμισαν ανασφάλειες). Οπότε 6 μήνες μετά το χωρισμό μας κι ενώ αυτός ακόμα με τριγύριζε αποφάσισα να κάνω αυτό που λες. Μόνο σεξ και τίποτα άλλο. Αυτός το δέχτηκε και συνεχίσαμε έτσι για 4 χρόνια όπου αυτός δεν έκανε άλλον δεσμό κι εμένα όμως πραγματικά δεν με ένοιαζε γιατί τον είχα ξεπεράσει και δεν τον ήθελα πλέον για σοβαρό δεσμό. Μου πετούσε υπονοούμενα για να είμαστε ξανά μαζί κανονικά αλλά εγώ έκανα πως δεν τον άκουγα. Μετά μου είπε να μετακομίσει στην πολυκατοικία μου για να μην χρειάζεται να πηγαινοέρχεται κάθε τόσο, κι εκεί ήταν το λάθος μου. Μένοντας πάνω κάτω τον έβλεπα συνεχώς και στο τέλος κατέληξε να μένει περισσότερο στο σπίτι μου παρά στο δικό του. Όταν του έλεγα πήγαινε και λίγο στο σπίτι σου μου έλεγε "εδώ είναι το σπίτι μου". Έτσι χωρίς να το καταλάβω και να θέλω να το παραδεχτώ ξανακόλλησα μαζί του. ʼρχισε να μιλάει ξανά σοβαρά για τη σχέση μας κι εγώ βλέποντας ότι τόσα χρόνια δεν έχει προσπαθήσει να βρει κάτι άλλο κι ότι έχει αλλάξει προς το καλύτερο σε πράγματα που με ενοχλούσαν άρχισα να το ξανασκέφτομαι για σοβαρά. Και τότε είναι που μου την έκανε!! Τώρα μου ξαναπρότεινε να είμαστε πάλι μαζί μόνο για το σεξ εφόσον είμαι αρνητική για σχέση. Νοιώθω πολύ άνετα μαζί του στο σεξ, δεν έχω καθόλου άσχημη ψυχολογία ή ντροπή για το σώμα μου κι ίσως γι'αυτό είχαμε και αυτήν την καλή χημεία. Όμως μου φέρθηκε άσχημα και άδικα. Και δυστυχώς δεν μπορώ να απομονώσω το "λαλάγγι του" από όλον τον υπόλοιπο!!! Εγώ πραγματικά θέλω περισσότερο απ'ότι θέλει αυτός. Αποφάσισα λοιπόν ότι είναι άδικο για μένα να ρίξω τόσο πολύ τον εαυτό μου και να του δώσω αυτό που ζητάει. Θα είναι σαν να μην έκανε τίποτα. Καμμία συνέπεια για την άσχημη συμπεριφορά του και πάλι καλά θα περνάει! Ε όχι. Και η ηλιθιότητα έχει τα όριά της.
Που λέτε όταν τον γνώρισα ήμουν στα πιο αδύνατα μου, ήταν καλοκαίρι και είχα φτάσει σχεδόν 65 κιλά η αθεόφοβη με την δίαιτα του γιαουρτιού, δηλαδή έτρωγα ένα μεγάλο vitaline την ημέρα και ένα ακόμη γεύμα κάτι λίγο. Είχα γίνει μία Θεά! Εκείνο τον χρόνο είχα γνωρίσει τον άντρα μου (τότε γκόμενος - απωθημένο) και περίμενα να κατέβω στην Μύκονο για διακοπές και να τον συναντήσω γιατί αυτός έμενε και δούλευε εκεί. Και ήθελα να πάω στα καλύτερα μου! Μόλις είχα χωρίσει και από μία μακροχρόνια σχέση και ποιος με έπιανε!
Έτσι στις ομορφιές μου που τριγυρνούσα και εγώ με μπάνισε ο κύριος (ο πρώην), δούλευε σερβιτόρος σε ένα καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης όπου ήμασταν θαμώνες και άρχισε να με λιγουρεύεται. Με πλησίασε που λέτε και με πολιορκούσε για βδομάδες, εγώ εκεί στην κοσμάρα μου, μου άρεσε μεν αλλά από την άλλη μόλις είχα χωρίσει και περίμενα να πάω και Μύκονο να δω τον Γιώργο που είχα να τον δω σχεδόν ένα χρόνο και μου τρέχανε τα σάλια. Τον άφησα λοιπόν στα κρύα του λουτρού και πήρα το πλοίο για το νησί να πάω να συναντήσω το απωθημένο μου. Δεν τα είχα υπολογίσει καλά όμως μιας και όταν έφτασα στο νησί επειδή ήταν δεκαπενταύγουστος ο Γιώργος ήταν στα πρόθυρα υπερκόποσης και το μόνο που δεν τον ένοιαζε ήταν τα γκομενιλίκια και το σεξ :grind: και έφαγα ένα φτύσιμο απερίγραπτο! Ρίχνω ένα τεράστιο καυγά μαζί του και τον ξεγράφω. Να φανταστείτε κάναμε 2 χρόνια να ξαναμιλήσουμε :grind:.
Γυρνάω πίσω από τις διακοπές μου και ο άλλος με περίμενε στο λιμάνι :lol::lol:! Για να μην τα πολυλογώ από εκείνο το βράδυ αρχίσαμε να βγαίνουμε και ουσιαστικά μέσα σε λίγες μέρες είχαμε κανονική σχέση. Πέσαμε κυριολεκτικά και οι δύο με τα μούτρα στο μέλι :lol:, ήταν και το Νο4 που είχε κάνει την διαφορά τι να πω :lol::lol:. Όλη η σχέση ήταν μία φουρτούνα από πολύ σεξ και πολύ φαί ρε παιδιά τι να σας πω! Τα κάναμε όλα σε υπέρμετρο βαθμό. Εντομεταξύ ο κύριος ψηλός, γυμνασμένος, ψιλογομαράκι και έτρωγε τον άμπακο! Αλλά αυτός δούλευε σερβιτόρος άρα έτρεχε και πήγαινε και γυμναστήριο. Εγώ από την άλλη η μόνη δραστηριότητα άσκησης ήταν το σεξ. ʼλλο που δεν ήθελα και εγώ ακολουθούσα στα φαγοπότια... Και έτσι αρχίσανε να μπαίνουν τα κιλάκια. Τι ταβέρνες και εστιατόρια είχαμε επισκεφτεί μέσα σε 2 χρόνια δεν σας λέω! Όταν άρχισα να παχαίνω του κακοφάνηκε όσο δεν φαντάζεστε! Ε τι περίμενε και αυτός ο Χριστιανός ότι θα έμενα μινιόν με τόσο φαί; Μέσα σε 2 χρόνια σχέσης είχα καταφέρει φτάσω από τα 65 κιλα στα 93! Το τι ξεφτίλισμα είχα φάει από τον άχρηστο δεν λέγεται! Το σεξ από εκεί που ήταν θεϊκό κατάντησε να είναι καταναγκαστικά έργα. Μάλιστα από την απογοήτευση του που είχα παχύνει τόσο πολύ μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο και με είχα υποστεί και ψυχική και σωματική κακομεταχείριση ειδικά πάνω στη σεξουαλική μας σχέση. Ήταν τραγικός και εγώ αντί να τον χωρίσω τον άχρηστο εκεί καθόμουν και υπέμεινα όλα τα μαρτύρια στα οποία με υπέβαλλε. Να σημειώσω εδώ ότι ενώ νοιαζόταν για μένα και ήταν πολύ τρυφερός, από την άλλη είχε ψύχωση με τις αδύνατες γυναίκες και ενώ ήταν ερωτευμένος μαζί μου, γι'αυτό και δεν χωρίζαμε, από την άλλη χαλιόταν με την οπτική εικόνα μου. Εγώ από την άλλη ένιωθα τόσο ένοχη που είχα παχύνει που πίστευα ότι μία τέτοια συμπεριφορά μου άξιζε και ήταν φυσιολογική!!! :mad::flaming:
Ώσπου τελικά μετά από 2 χρόνια σχέσης έρχεται ένα βράδυ σπίτι μου με τα αυτιά κατεβασμένα και μου ξεφουρνίζει ότι με έχει κερατώσει με μία γκόμενα που γνώρισε στο μαγαζί που δούλευε. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό αλλά δεν μπορούσε να μου το κρατήσει κρυφό. Βασικά έψαχνε αφορμή για να χωρίσουμε. Έτσι του έδωσα τα παπούτσια στο χέρι. Για 2 βδομάδες ήμουν ένα απόλυτο ράκος. Έκλαιγα όλη την ώρα, έπινα πολύ, λυπόμουν τον εαυτό μου και θύμωνα ταυτόχρονα μέχρι που συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είχα χωρίσει νωρίτερα και ότι όλο αυτό δεν μου αξίζει. Σηκώθηκα στα πόδια μου, πήρα μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών, άδειασα το σπίτι μου από όλα τα πράγματά του και πήγα και τα πέταξα έξω από το σπίτι του. Ξεκίνησα να βγαίνω έξω με τις φίλες μου, ξεκίνησα γυμναστήριο, έκανα διατροφή και για πάρα πολύ καιρό φαιρόμουν κάπως απαξιωτικά σε όλους τους άντρες και ήμουν ιδιαίτερα κυνική και με πολλή φαρμάκι μέσα μου. Βασικά είχα γίνει και εγώ άντρας στην σκέψη, είχα τους άντρες μόνο για σεξ και ικανοποίηση και συναισθηματικά δεν έδινα και δεν ήθελα να πάρω τίποτα. Θυμάμαι εκείνον τον καιρό ένιωθα στεγνή μέσα μου, σαν να μου είχανε ρουφήξει όλη μου την ενέργεια και είχα μείνει ένα άδειο κουφάρι.
Σιγά σιγά βέβαια το ξεπέρασα και τα βρήκα με τον εαυτό μου.
Τζίνα, όχι κορίτσι μου, προς Θεού, μην του επιτρέψεις να μπει με κανέναν τρόπο στη ζωή σου. Αν αυτό είναι εφιτκό, κόψε του και την καλημέρα. Όχι για ένα ρημαδολαλάγκι να τα χάσουμε κι όλα! Να το έχει το λαλάγκι του και να το χαίρεται, αλλά μακρυά από σένα!
Επίσης ξέχασα να σας πω ότι είναι ψηλός (θέλω μόνο ψηλούς άντρες τρομάρα μου) και το σώμα του είναι το αντίθετο από το δικό μου, είναι πέτρα. Οι κοιλιακοί φέτες και τα πόδια κι ο κω@@@ του σκληρά σαν τοίχος χωρίς να τα σφίγγει. Δεν υπάρχει!! Πρόσωπο δεν έχει πολύ ωραίο αλλά τι να το κάνεις το πρόσωπο εκείνη την ώρα..... Με κολάσατε μέρα που είναι. Πρέπει να επαναφέρω στο μυαλό μου τα άσχημα για να συνέλθω!!!
Θα συμφωνήσω με την ʼβα. Τζίνα μου έχεις δίκιο που δεν του δίνεις καμία ευκαιρία να μπει στην ζωή σου, μακριά μακριά μακριά!
"Ε όχι. Και η ηλιθιότητα έχει τα όριά της. " :thumbup::thumbup::thumbup:
Και εμένα ο πρώην ενώ από φάτσα δεν έλεγε ήταν ψηλός 1,90 και κορμάρα και με προσόντα, τι να το κάνεις όμως; Με την συμπεριφορά του μου δημιούργησε σεξουαλικά προβλήματα και απωθημένα στο τέλος. Να τα χέσω και τα κορμιά και τα μεγέθη αν ο άλλος είναι μαμάκας. Αφότου χώρισα είχα τουλάχιστον 6 μήνες προβλήματα γυναικολογικά, τι κολπίτιδες τι τραχιλίτιδες είχα γίνει κολλητή με τον γυναικολόγο του ΙΚΑ! Και δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι όλα αυτά τα είχα πάθει από την ψυχολογική κατάπτωση και από την ψυχολογική κακοποίηση στο σεξουαλικό τομέα.Quote:
Επίσης ξέχασα να σας πω ότι είναι ψηλός (θέλω μόνο ψηλούς άντρες τρομάρα μου) και το σώμα του είναι το αντίθετο από το δικό μου, είναι πέτρα. Οι κοιλιακοί φέτες και τα πόδια κι ο κω@@@ του σκληρά σαν τοίχος χωρίς να τα σφίγγει. Δεν υπάρχει!! Πρόσωπο δεν έχει πολύ ωραίο αλλά τι να το κάνεις το πρόσωπο εκείνη την ώρα..... Με κολάσατε μέρα που είναι. Πρέπει να επαναφέρω στο μυαλό μου τα άσχημα για να συνέλθω!!!
ʼμα κολάζεσαι φάε ένα λαλάγκι :lol:Quote:
Eli μου, δεν θα έπρεπε να το περιμένεις αυτό? Εννοώ όταν ένας άντρας σε περιμένει πώς και πώς, να πέσετε στο κρεβάτι, να φάτε, να πιείτε, να βγάλετε γούστα, περιμένεις από αυτόν και την ιδιαίτερη λεπτότητα? Δε νομίζω.. Θα μου πεις, κι εσύ πέρασες καλά, κι εσύ το γλέντησες, αλλά πώς γίνεται να βάλεις αυτό το γα@%%#νο το φρένο όταν χρειάζεται?
Ψύχωση με αδύνατες γυναίκες, αυτά τα ακούω βερεσέ! Απύθμενη βλακεία και κενό αέρος είχε ο τύπος και οι αδύνατες γκόμενες ανέβαζαν τα ποσοστά του στην πιάτσα, αυτό ήταν όλο. Λέω τώρα, εκ των υστέρων και έξω από τη σχέση, ότι έπρεπε να δεις την κατάσταση όπως ακριβώς ήταν: Σεξ, φαί, γλέντι, τίποτε άλλο. Είμαστε και συναισθηματικές, όμως, οι άχρηστες, και γι' αυτό την πατάμε έτσι!
Να δοξάζεις καθημερινά το Θεό και να κάνεις και δέκα μετάνοιες για τον αντρούλη που έχεις στο πλευρό σου! Όλα τα άλλα, άστα να χαθούν, μαζί με αυτούς που τα προκάλεσαν! Τον άντρα σου και τα μάτια σου!
Είδες Eli που αν είναι να γίνει κάτι τότε θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Ήταν γραμμένο να είσαι με τον άντρα σου κι έτσι κι έγινε! Καλό θα ήταν βέβαια να μην έχεις περάσει όλη αυτή την άσχημη εμπειρία και να ήσουν με τον άντρα σου από τότε στη Μύκονο αλλά κι αυτό έγινε για κάποιο λόγο, ίσως σε έκανε σοφότερη και πιο δυνατή.
Δυστυχώς οι άσχημες εμπειρίες μας και οι ανασφάλειές μας μας κάνουν να ανεχόμαστε πολλές φορές άσχημες συμπεριφορές. Αυτό έκανα κι εγώ, ανεχόμουν πράγματα που δεν ήθελα επειδή δεν με έκρινε ποτέ. Τόσα χρόνια μαζί είχα παχύνει και αδυνατίσει πολλές φορές. Δεν μου έλεγε ποτέ τίποτα. Ούτε γιατί τρώω, ούτε γιατί πάχυνα, απολύτως τίποτα. Και το σεξ δεν άλλαζε είτε ήμουν παχιά είτε αδύνατη. Ίσα ίσα που μου έλεγε να πάμε με την παρέα του για μπάνιο στη θάλασσα χωρίς να τρέχει τίποτα, όπου δεν πήγαινα φυσικά. Πολλές φορές αναρωτιόμουν αν ήταν τυφλός! Αν δεν είχα τις ανασφάλειες για το σώμα μου (που άρχισε να μου τις δημιουργεί αυτός που ήμουν παντρεμένη και ντρέπομαι να πω τι μου έλεγε και μετά συνέχισαν και άλλοι) δεν θα χρειαζόταν να κάνω ηλίθιες παραχωρήσεις.
Ήμουν μικρή και άπειρη ʼβα μου και δεν είδα τι μου ερχόταν κατακούτελα! :shocked2:Quote:
Originally posted by Ava
Eli μου, δεν θα έπρεπε να το περιμένεις αυτό? Εννοώ όταν ένας άντρας σε περιμένει πώς και πώς, να πέσετε στο κρεβάτι, να φάτε, να πιείτε, να βγάλετε γούστα, περιμένεις από αυτόν και την ιδιαίτερη λεπτότητα? Δε νομίζω.. Θα μου πεις, κι εσύ πέρασες καλά, κι εσύ το γλέντησες, αλλά πώς γίνεται να βάλεις αυτό το γα@%%#νο το φρένο όταν χρειάζεται?
Ψύχωση με αδύνατες γυναίκες, αυτά τα ακούω βερεσέ! Απύθμενη βλακεία και κενό αέρος είχε ο τύπος και οι αδύνατες γκόμενες ανέβαζαν τα ποσοστά του στην πιάτσα, αυτό ήταν όλο. Λέω τώρα, εκ των υστέρων και έξω από τη σχέση, ότι έπρεπε να δεις την κατάσταση όπως ακριβώς ήταν: Σεξ, φαί, γλέντι, τίποτε άλλο. Είμαστε και συναισθηματικές, όμως, οι άχρηστες, και γι' αυτό την πατάμε έτσι!
Να δοξάζεις καθημερινά το Θεό και να κάνεις και δέκα μετάνοιες για τον αντρούλη που έχεις στο πλευρό σου! Όλα τα άλλα, άστα να χαθούν, μαζί με αυτούς που τα προκάλεσαν! Τον άντρα σου και τα μάτια σου!
Στην τελική ο τύπος δεν με αγάπησε ποτέ το ξέρω, ήταν ρηχός και ανίκανος να αγαπήσει πραγματικά. Με είχε για να με κυκλοφορεί στους δρόμους και να κάνει το κομμάτι του και τα γούστα του στο κρεβάτι. Και εγώ πέρασα καλά δεν λέω αλλά μόνο τον 1ο χρόνο ο επόμενος είναι από ο πιο τραυματικός που έχω ζήσει και μου πήρε χρόνια να συνέλθω και να το βάλω πίσω μου. Τώρα είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια με μία τύπισσα η οποία είναι μινιόν, μεγαλύτερή του, και αφού κάνανε το 1ο παιδί τους μετά πήγε και έκανε λίφτινγκ και προσθετική στήθους :lol:. Ποιος ξέρει τι ανασφάλειες έχει ή της δημιουργεί για να πάει και να κάνει αισθητικές επεμβάσεις από τη στιγμή που η γυναίκα είναι και μία χαρά, γιατί την έχω δει... Τέλος πάντων αυτοί είναι καταδικασμένοι μία ζωή να είναι έρμαια της εξωτερικής τους εμφάνισης μιας και η εσωτερική βελτίωση και ανάπτυξη προϋποθέτει και μυαλό που αυτοί δεν έχουν.
Δυστυχώς τελείωσαν τα λαλάγγια. Κάποια τα έφαγα και άλλα τα έδωσα σε φίλες μου μαζί με τις ανάλογες ευχές!! Πάντως εγώ έφαγα το Νο4 και τον κόμπο.Quote:
Originally posted by Eli
ʼμα κολάζεσαι φάε ένα λαλάγκι :lol:Quote:
Ναι πράγματι, πολλές φορές λέω ότι η αποτυχημένη μου αυτή σχέση ήταν η σοφία που έπρεπε να αποκτήσω για να ξέρω πως να χειριστώ τον Γιώργο όταν τελικά αρχίσαμε να ξαναέχουμε επαφές. Γιατί και η σχέση μου με τον Γιώργο δεν ήταν ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα το αντίθετο μάλιστα ήταν κακοτράχαλος και με πάρα πολλά εμπόδια. Πολλά εκ των οποίων τα έβαζε ο ίδιος στην αρχή για προστασία, μην τυχόν πληγωθεί. Η εμπειρία μου όμως από την προηγούμενη, αποτυχημένη σχέση με βοήθησε να χειριστώ την σχέση μου με τον Γιώργο πολύ σωστά και τελικά να καταφέρουμε να είμαστε μαζί.Quote:
Είδες Eli που αν είναι να γίνει κάτι τότε θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Ήταν γραμμένο να είσαι με τον άντρα σου κι έτσι κι έγινε! Καλό θα ήταν βέβαια να μην έχεις περάσει όλη αυτή την άσχημη εμπειρία και να ήσουν με τον άντρα σου από τότε στη Μύκονο αλλά κι αυτό έγινε για κάποιο λόγο, ίσως σε έκανε σοφότερη και πιο δυνατή.
Και ναι τον προσέχω σα τα μάτια μου γιατί είναι ο μόνος άντρας στην ζωή μου που κατάφερε να με αγαπήσει σε ότι κιλά και να ήμουν και ποτέ μα ποτέ να μην με προσβάλλει ούτε καν με το βλέμμα του! Σημειωτέον ότι και ο Γιώργος ενώ με είχε γνωρίσει αδύνατη και παρόλο που στην πορεία πάλι πάχυνα ποτέ μα ποτέ δεν με πρόσβαλλε!
Ακούστε τώρα ιστορικό: Ο Γιώργος με γνώρισε στα 70 κιλά, το πρώτο καλοκαίρι που βρεθήκαμε το 2000, το 2001 το καλοκαίρι με είδε στα 65κιλά και μετά κάναμε 3 χρόνια να ξαναβρεθούμε μέσα στα οποία είχα βάλει 28 κιλά και έχασα τα 23. Οπότε όταν με ξαναείδε το 2004 ήμουν και πάλι σχεδόν αδύνατη. Μετά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας και επειδή και πάλι έκανα το λάθος να κόψω το γυμναστήριο και να αρχίσω τα φαγοπότια μετά από χρόνια έφτασα μέχρι και τα 105 κιλά! Και παρόλα αυτά ποτέ δεν είχα αρνητική αντιμετώπιση από την πλευρά του σε σημείο να απορώ!
Μόλις κατάβρεξα τα ζωάκια μου με τον αγιασμό που μου έφερε το πρωϊ η αδερφή μου. Την αρρωστουλακοκερίνα μου την έβρεξα πιο πολύ για να είναι καλά και να την έχω και φέτος δίπλα μου. Τώρα βάζω και λίγο αγιασμό στα μαλλιά μου που έχουν αραιώσει τα άτιμα και παίρνει ταξί η μία τρίχα για να πάει στην άλλη! Καλά που είναι σγουρά και το καλύπτω κάπως.
Εσύ Eli μου έχεις κάνει κάποια επέμβαση ή το παλεύεις με διατροφή και γυμναστήριο; Αν θυμάμαι καλά η αδερφή σου η Κατερίνα έχει κάνει sleeve;
Από εκείνη την χρονιά που είχα πάθει όλα αυτά αλλά και άλλα πολλά από φίλους μου έκανα μία υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα μένω πλέον μακριά από τοξικές σχέσεις ερωτικές και φιλικές. Έτσι άλλαξα συμπεριφορά σε πολλά πράγματα. Ήταν μεγάλο το ταρακούνημα και επειδή κόντεψα στην πορεία να χάσω τον εαυτό μου είπα ως εδώ! Έκοψα μαχαίρι ακόμη και πολλές πολυετείς φιλικές σχέσεις από τότε γιατί διαπίστωσα στην πορεία ότι μου κάνανε περισσότερο κακό παρά καλό. ʼνθρωποι που το μόνο που ξέρουν είναι να μου ρουφάνε την ψυχούλα μου πλέον δεν έχουν θέση στην ζωή μου, είμαι απόλυτη σε αυτό!
Γεια σας κοριτσαρες μου!Ο Νικολας μου αν κ ψιλοαρωστουλης εφυγε για Πρεβεζα κ ετσι θα εχω μεχρι αυριο το λαπτοπ εγω!Τζινα σε ειχα πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου αλλα με αυτο που ειχες κανει του τυπου ανεβηκες ακομη!Δυστυχως ολες εχουμε κανει τις χαζομαρες με τυπους στυλατους .
Στα τωρινα τωρα.Βρισκομαι σε βομβαρδισμενο σπιτι!Ενω το εκανα το πρωι γιατι θα ερχοντουσαν 3 φιλες μου η μια ξυπνησε αρρωστη,η αλλη ξεμεινε με ξαδερφη που ηρθε ξαφνικη επισκεψη απο το χωριο με το πεσκεσι της ευτυχως,οποτε ακυρωσα την τριτη κ αρχισα την πονεμενη ιστορια το ξεστολισμα,αφου εγω δεν ειχα κ δεντρο να του κρεμασω αυγα κ κουνελακια το Πασχα!Τωρα ειναι 3 καναπεδεσ κ μια μπερζερα γεματη πραγματα να αμπαλαριστουν κ τα χαλια μες στην ελατοβελονα κ την πευκοβελονα.Δεν μπορεις να περπατησεις ξυπολητη!Να μην πω οτι κατω απο το φωτιστικο του σαλονιου εχει κ αγκαθια απο το αρκουδοβατο που ειχα βαλει.το μονο καλο οτι καθε ενα που εβγαζα το εριχνα στο τζακι κ μοσχοβολλαει ο τοπος.Α!μας τελειωσε κ το πετρελαιο κ σημερα δε φερνουν.Αυριο λεει.Ευτυχως πηρε ο αντρας μου ενα πλαστικο βαρελι να φερει λιγο για αποψε γιατι εχει φοβερο βρωμοκαιρο.Αλλα το απογευμα που θα ερθει απο το χωριο.
Ελι γελασα πολυ με το βιντεακι απο το Λιτοχωρο.Πεσανε 50 ατομα κ δεν μπορουσαν να βρουν το σταυρο!
Αυτα για την ωρα!Θα ειμαστε σε επαφη.Οβερ!
Τζινάκι μου καλά έκανες να ξορκίσεις το κακό! Θα αγιάσω και εγώ λίγο έτσι για το καλό :) τώρα που μου το θύμισες :)
Εγχείριση δεν έχω κάνει το παλεύω με διατροφή. Πάω σε διαιτολόγο εξειδικευμένο σε διατροφικές διαταραχές και για μερικούς μήνες πήγα και σε ψυχολόγο για να βάλω σε τάξη το μέσα μου και πλέον είμαι πολύ καλά και το παλεύω με περισσή υπομονή και καλή διάθεση.
Ναι η Κατερίνα έχει έναν χρόνο και κάτι με sleeve
Καλώς την Γλάυκη μας την φορουμοστερημένη :lol: μας έλειψες!
Περαστικά στον γιόκα σου εύχομαι ότι είναι να το περάσει ελαφρά και γρήγορα :)
Κάθε φορά πάντως που ανατρέχω στο παρελθόν μου ειλικρινά δεν μετανιώνω για τίποτα. Πραγματικά νιώθω ότι όλα έγιναν για κάποιο λόγο και ακόμη και τα πιο τραυματικά τα κρατάω μέσα μου ως μαθήματα και προχωράω μπροστά. Ευτυχώς είμαι χαρακτήρας που μπορώ να ξορκίζω το παρελθόν μου και να προχωράω ανενόχλητη στο μέλλον μου. Δεν με βασανίζουν τα λάθη που έχω κάνει ίσα ίσα με κάνουν πιο δυνατή και λίγο πιο χοντρόπετση, οπότε παίρνω την γνώση που μου έχουν προσφέρει για να έχω ένα καλύτερο μέλλον.
Τζινάκι μου κρίμα που τελείωσαν τα λαλάγκια ελπίζω εκείνο με τον κόμπο να μην σου έκατσε στο λαιμό αλλά να το κατέβασες με μεγάλη ευκολία και ευχαρίστηση :lol:, στο κάτω κάτω είναι και αυτός ένας τρόπος για να ξορκίζεις το παρελθόν έτσι δεν είναι; Και όπως λέω συχνά και εγώ τώρα πάμε για άλλα καλύτερα! Είσαι τυχερή που έχεις τα γλυκά σου ζωάκια να σε συντροφεύουν και είμαι σίγουρη ότι από αυτά παίρνεις μόνο αγάπη και αποδοχή :) και πολλά χαδάκια και φιλάκια :bigsmile:. Εύχομαι πάντως το 2012 θα σου φέρει και έναν καλό και άξιο σύντροφο που να σε αγαπάει για αυτό που ακριβώς που είσαι και να σε βλέπει ως την πιο όμορφη ύπαρξη του κόσμου!
Eιμαι πολυ γκαντεμα παντως!Ειχε πεσει το ιντερνετ!Ελι μου πιστευω μην κυλησει γιατι ο αγωνας ειναι αυριο.Η κορη μου που εφυγε την Τριτη ηταν 3 μερες με δεκατα κομαρες κ πονολαιμο.Οταν εχω χρονο θελω να μου πεις που εχεις αναρτησει τα σεμιναρια για να τα παρακολουθησω.Παντως πριν που μαζευα κ επρεπε να αδειαζω μπωλ χριστουγεννιατικα κλπ οτι ειχαν μεσα σοκολατακια.αγιοβασιλακια, κουλουρακια τα ετρωγα μην πανε χαμενα!Ασε που εχω μιση πιατελα κουραμπιεδες, αλλη μιση μελομακαρονα
κ μιση βασιλοπιττα.
Ααχ βρε Γλαύκη μου θα σε μαλώσω :( ʼλλο να τα τρως για ευχαρίστηση και άλλο για να μην πάνε χαμένα! Χαμένα χίλιες φορές στον σκουπιδοτενεκέ παρά να γίνεις εσύ ο σκουπιδοτενεκές! Αυτές τις βλακείες κάνουμε και μετά λέμε πως βάζουμε κιλά. Έχω πετάξει εγώ φαί φέτος ουυυυυ. Τι να κάνω δηλαδή να τα φάω και μετά να κλαίω; Έχω μία πιατέλα με μελομακάρονα και κουραμπιέδες και βασιλόπιτα. Αλλά δεν πρόκειται να τα αγγίξω εκτός και αν θέλω πάρα πολύ να φάω γλυκό. Διαφορετικά θα πάρουν πόδι στα σκουπίδια και το λέω χωρίς τύψεις και ας τα έφτιαξε και η αγαπημένη μου μανούλα.
Τα 2 πρώτα σεμινάρια δυστυχώς πλέον δεν διατίθενται δωρεάν όπως ήταν τις πρώτες μέρες. Γνωρίζω όμως από πρώτο χέρι ότι σύντομα πιθανόν να ξεκλειδώσουν το πρώτο το εισαγωγικό και να το παρέχουν δωρεάν. Θα βρεις τις υπόλοιπες πληροφορίες εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=5228&page=18
όπου γράφω ότι γνωρίζω σχετικά με το θέμα. Πάντως δεν είναι ακριβά (κοστίζουν 18? το ένα) και μπορείς αν ενδιαφέρει και άλλους να μοιραστείτε το κόστος και να πάρετε έναν κωδικό για κάθε σεμινάριο και να το παρακολουθήσετε.
Αβουλινι που εισαι?Παρε 2 γλυφυτζουρια ακομη λιχουδια μου!Ασε την τυροπιττα.Θα σου φτιαξω εγω οταν ερθω..