-
ωπ μιγκ παει αλλο ενα κιλακι!!! χεχε μπραβο, εχω απεριοριστο σεβασμο για την τιτανια προσπαθεια σου!!!
Συμφωνω ο τροπος που το λενε με το υφακι " αχ ναι ενδιαφερομαι".
ειναι δυσκολο για τους κοντινους μας , να κανεις αυτη την διαπιστωση. απλα στεναχωριεμαι ,δηλαδη ηθελαν να μεινουμε παντα ετσι ενω μας λεγανε να χασουμε βαρος ??? ειναι απλα αψυχολογητο
-
Mitsokolaki, με το καλό το κοριτσάκι σου! Απόλαυσε αυτές τις ημέρες της εγκυμοσύνης, όπου όλοι σε νταντεύουν και σε κανακεύουν κι εσύ κοιμάσαι (θα με θυμηθείς όταν με το καλό γεννηθεί η μικρή) και φοράς άνετα ρούχα και δέχεσαι τις φροντίδες των άλλων. Πιστεύω ότι είναι μοναδική περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας.
Migg, χτύπησες φλέβα! Αυτό είναι το θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Δεν θέλω να το παραδεχτώ, αλλά μου συμβαίνει με πολύ κοντινό μου πρόσωπο. Πονάει κι εκείνη κι εγώ. Εκείνη, γιατί εκεί που κάποτε είχαμε κάτι κοινό, τώρα βλέπει ότι αλλάζω πορεία και νιώθει ότι αποπροσανατολίζεται. Εγώ, γιατί βλέπω ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο να τα έχει χαμένα και να με αποφεύγει. Χθες την πήρα τηλέφωνο και της είπα για πλάκα (στην πλάκα λέγονται τα σοβαρότερα πράγματα και το έκανα επίτηδες) έλα καλέ, εγώ είμαι, είδες, σου κάνω στενό μαρκάρισμα, κι εκείνη δεν είπε τίποτα για να με διαψεύσει. Είπε μόνο τα τυπικά και βιάστηκε να κλείσει το τηλέφωνο. Η διαπίστωση είναι θλιβερή. Δηλαδή, τις φίλες τις ενώνει η παχυσαρκία? Και τι δεν έκανα για να τη βοηθήσω. Βρίσκεται σε κατάσταση συνεχούς άρνησης. Κάθε φορά που μου ζητάει βοήθεια και της παραθέτω λύσεις, μου λέει μα βλέπεις, δεν τρώω πολύ. Και τα γλυκά? Έλα καλέ, λίγα είναι. Τότε να πας σε ενδοκρινολόγο να το ελέγξεις. Μα έχω πολλά στο κεφάλι μου, για τέτοια είμαι? Τέτοιου είδους είναι οι συζητήσεις μας. Εγώ ξέρω ότι τρώει πολύ, εκείνη το αρνείται, εγώ παραιτούμαι από τη συζήτηση που δε βγάζει πουθενά κι εκείνη παρατηρεί πως έκανα μέση, φοράω χρώματα κλπ και μου λέει να μην ξαναπώ ποτέ το "εμείς", γιατί δεν ανήκουμε πια στην ίδια κατηγορία. Μετά κι από αυτό κάνει να με δει καμιά δεκαριά μέρες, εκεί που βρισκόμασταν καθημερινά.
Κάποτε βρέθηκα και στην άλλη πλευρά, να είμαι εγώ η outsider, και η φίλη μου δεν μου έδωσε την ευκαιρία να συνέλθω και το χρόνο να δω μέσα μου τα πράγματα. Με έκανε αμέσως πέρα και αυτό δεν της το συγχώρησα ποτέ. Τώρα θέλω να δώσω ευκαιρίες, πολλές εκεί που αξίζει, αλλά βλέπω ότι και πάλι με κάνουν πέρα. Δεν υιοθετώ τη στάση της "υπεράνω και πονόψυχης", μόνο κάνω για λίγο στην άκρη για να δώσω χρόνο. Ελπίζω να είναι παροδική η φάση και να επανέλθει σύντομα. Λυπάμαι όμως βαθιά. Ξέρω ότι οι φιλίες στηρίζονται και στο κοινό βίωμα και πρόβλημα, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου. Και αυτό είναι μεγαλείο.
-
Με όλα όσα έχω περάσει από τις γυναίκες "φίλες" μου και με αυτά που διάβασα σήμερα εδώ αλήθεια αρχίζω να πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε κομματάκι απαράδεκτες στις φιλικές μας σχέσεις....
Και όπως είπε και η AVA, Migg, χτύπησες φλέβα!!!
AVA μου το ίδιο (μα το ίδιο) θέμα έχω και εγώ εδώ και λίγο καιρό, και δυστυχώς αφορά την καλύτερή μου φίλη. Μαζί μεγαλώσαμε, είχαμε πάντα τα ίδια προβλήματα, δεν τα βρήκαμε όλα εύκολα στο θέμα της εξωτερικής μας εμφάνισης (και από θέμα κιλών),και γενικά είχαμε τους ίδιους προβληματισμούς. Το θέμα είναι ότι φέτος εγώ (μετά από μεγάλη προσπάθεια) έχασα κάποια κιλά (7-8) και το έβαλα στόχο να ταχτοποιήσω λίγο τον τρόπο που ντύνομαι....Με λίγα λόγια από το Πάσχα η φίλη μου άρχισε να μην ενδιαφέρεται για μένα...να μη με παίρνει τηλέφωνο, να μη με ρωτάει για θέματα σημαντικά που της έχω εξομολογηθεί και τώρα, που ήρθε στην Κρήτη μετά από τόσο καιρό, μου λέει δικαιολογίες για να αποφύγει να έρθει να με δει...
Ακόμα και έτσι δεν το έβαλα κάτω και της έστειλα ένα mail -κατεβατό κανονικό- πως στεναχωρήθηκα που δεν την είδα, πως νομίζω ότι με αποφεύγει, πως εγώ είμαι εδώ για αυτή.....και ξέρετε τι μου είπε??? Η απάντησή της ήταν μία γραμμή "όχι μωρέ, δε σε αποφεύγω, σορυ πρέπει να φύγω γιατί με περιμένουν"
Το ξέρω ότι σας έπρηξα και μπορεί να έχω βγει και εκτός θέματος, αλλά πραγματικά αυτό σκέφτομαι τώρα, και έχω πολύ στεναχωρηθεί, δεν ξέρω τι να κάνω για να την έχω πάλι κοντά μου, οι φίλοι είναι πολύτιμοι για να τους χάνουμε από βλακείες.....
-
Psaraki, εντός θέματος είσαι και δεν πρήζεις κανένα. Γι' αυτό είμαστε εδώ.
Νομίζω πως όσα είχες να κάνεις, τα έκανες ήδη. Προτίμησες την κατά μέτωπο επίθεση, αλλά είδες ότι η φίλη σου δεν είναι έτοιμη ακόμα για κάτι τέτοιο. Δώσε της χρόνο, δεν έχεις άλλη επιλογή. Κράτα μία διακριτική απόσταση και άφησε τη φίλη σου να σε προσεγγίσει. Ρισκάρεις έτσι να περάσει όλο το καλοκαίρι και να μην τη δεις, αλλά και η άλλη αντιμετώπιση δεν είχε τα αναμενόμενα.
Αν πραγματικά σε αγαπάει, θα σε πλησιάσει. Αν όχι, τι να πω.. Η ζωή προχωράει κι εμείς δεν μπορούμε να είμαστε κολλημένες στα κιλά μας, στη μιζέρια μας ή σε όσα μας ενώνουν με τους φίλους μας.
-
Δίκιο έχεις AVA μου, αλλά με τρώει συνέχεια.....Ο καλός μου μου λέει πάνω κάτω το ίδιο.....βασικά αυτό που με σκοτώνει είναι ότι συνέχεια τρέχω για τους φίλους μου. Δε λέω ότι είμαι καμιά τέλεια φίλη, αλλά με ενδιαφέρει να είναι καλά και εγώ να είμαι δίπλα τους, και δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις δεν είχα κανένα δίπλα μου εγώ όταν τους χρειαζόμουν (αν και είχα ζητήσει τη βοήθειά τους). Και βέβαια όπως καταλαβαίνεις μετά οι φίλοι αυτοί γίνονται απλή χαζοπαρέα.
Δε θέλω να συμβεί αυτό με την κολλητή μου. Νόμιζα ότι είχα έναν ουσιαστικό άνθρωπο στη ζωή που θα μπορούσα να μιλήσω εντελώς ελεύθερα. Αν και αυτό αποδειχτεί λάθος -πραγματικά- θα χάσω κάθε ελπίδα στις φιλίες.... :(((((
-
Δε μπορείς να ελέγξεις τις σκέψεις και τις αντιδράσεις των άλλων, ακόμη και των πιο κοντινών σου. Ο καλός σου έχει δίκιο. Μόνο χρόνο μπορείς να δώσεις στην παρούσα φάση και να περιμένεις. Στο μεταξύ, μπορείς να απολαύσεις τη συντροφιά του αγοριού σου, να πάτε για κανένα μπανάκι, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε.. Όμορφο κι αυτό.
Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε και με τους φίλους και με τους άντρες είναι να μην "ξεβρακωνόμαστε". Να μην επενδύουμε πάρα πολύ, για να μην απογοητευτούμε μετά. Αλλά εγώ δε μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Θέλω να τα δίνω όλα εκεί που κρίνω και ορίστε τα αποτελέσματα.
Τώρα θυμήθηκα κάτι που μου είχε πει παλιότερα η φίλη μου, πριν από ένα χρόνο. Ό,τι και να συμβεί στο μέλλον, να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και θέλω να το θυμάσαι αυτό. Το θυμάμαι. Δεν ξέρω αν το θυμάται κι εκείνη..
-
Καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου, δεν μπορώ να ελέγχω πόσο θα δίνομαι στους φίλους μου -ποτέ δεν τα κατάφερα, και έσπαγα τα μούτρα μου. Αλλά τι να κάνεις, c'est la vie....
Μεγάλη κουβέντα αυτό που σου είπε η φίλη σου....μακάρι όλα να σας πάνε καλά!
-
καλησπερα σε ολους και σας ευχαριστω τοσο τοσο πολυ παιδια ειληκρινα ειστε και γαμω , χαρηκα πολυ με τις ευχες σας :love:
ευχομαι στον καθενα ξεχωριστα να πετυχει τον οποιο στοχο του και να χαμογελατε!!!!
-
μιτσοκολο με το καλο η κορουλα!!! να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και να χαρεις αυτη την μοναδικη εμπερια!!
-
Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Ο καθένας δίνει όσα μπορεί να δώσει. Αυτή τη στιγμή περνάει crash test, αλλά δεν το ξέρει. Με πίκρανε ένας άνθρωπος που τον διάλεξα, αρχικά γιατί μου έλεγε ότι κάνει φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Και τον αγάπησα. Κι όλα αυτά για τα ρημαδοκιλά. Αυτά με βασάνιζαν πριν, αυτά και τώρα, δεν είναι άδικο?
Θα ήθελα να έχω μία φίλη, που να μπορώ να της λέω στα ίσια πράγματα που πονάνε, χωρίς να σκέφτομαι αν θιγεί, αν παρεξηγηθεί, αν εξαφανιστεί. Που θα θεωρεί την αγάπη μου δεδομένη. Θα ήθελα να πιάσω τη συγκεκριμένη από τους ώμους, να την ταρακουνήσω καλά καλά και να της φωνάξω, ξύπνα, μωρή, δεν βλέπεις που έγινες 130 κιλά? ʼσε τα μούτρα και τις βλακείες και κάνε κάτι! Θα είμαι δίπλα σου, μαζί θα το περάσουμε, αλλά κάνε κάτι! Αλλά προς το παρόν κάνω το μ@λάκα και μάλιστα με επιτυχία.
-
Ευχαριστω πολυ Κατερινακι! :love:
βασικα ηθελα να απαντησω σε ολους ξεχωριστα γιατι σχεδον παντα το κανω και ειστε ο καθενας ξεχωριστος για μενα, δεν θελω να σας απανταω σαν τσουρμο αλλα ψιλοχαθηκα λιγο με τα μυνηματα, δεν θα ξαναγινει το υποσχομαι! :D
υγ: o αντρας απο χθες γυαλιζει το οπλο :lol:
-
AVA μου, το να κάνεις το μ@λ@κ@ με επιτυχία είναι και αυτό ταλέντο! Έχω επενδύσει εγώ σε αυτό, ουουουουου! :D
ΤΕΣΠΑ! Καταλαβαίνω ότι κανένας δεν είναι όπως τον άλλο, εσύ λες κάτι, ο άλλος το παίρνει κάπως αλλιώς....ΟΥΦ κούραση μωρέ αδερφάκι μου! Και όπως είπες, όλα αυτά για τα ριμαδοκιλά!
Και καλά κάνεις και δε χολοσκάς, οι σχέσεις δεν είναι μονόδρομος, να δίνει και να ενδιαφέρεται μόνο ο ένας! Αυτό μπορεί να το δει η φίλη σου (και η κάθε φίλη), μπορεί και όχι...... :|
-
Mitsokolo, πες στον άντρα σου να βάλει το όπλο στην άκρη!
Κι εσύ μη βιάζεσαι να βάψεις το παιδικό ροζ και να ετοιμάσεις τη ροζ προικούλα, γιατί καμιά φορά και οι γιατροί πέφτουν έξω! Αν, λέμε τώρα, αν κάνεις αγόρι και τον ντύνεις στα ροζάκια μέχρι να προμηθευτείς τη γαλάζια προικούλα, εκεί να δεις ο άντρας σου τι έχει να κάνει με το όπλο!
Είδα ένα λευκό φορμάκι, τόσο δα μικρούλι, τέλειο! Για πάρε και κανα τέτοιο για σιγουριά!
-
το ξερω Ανακι μου! γιαυτο δεν μου ειπε το φυλο τον προηγουμενο μηνα , ηθελε να σιγουρευτει τωρα που φαινετε καθαρα.. μεχρι και γω το ειδα !
δεν κανω ροζ ονειρα ουτε γαλαζια ειμαι πολυ συγκρατημενη με το θεμα γενικως... απο Οκτωβρη-Νοεμβρη ναμαστε καλα! δεν θα κλεισει κανενα μαγαζι! ;)
-
Μιτσοκολο τι διαβαζω;Συγχαρητηρια:kiss::kiss ::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:: kiss:
Για τα αλλα θεματα συμβαινει δυστυχως πολυ συχνα με τις γυναικες.Επισης φιλη κολλητη για χρονια που ποτε δεν την ειχα αφησει να αισθανθει μονη οταν ειχα σχεση,με το που εκανε η ιδια σχεση εξαφανιστηκε εντελως!!Οταν της το ειπα μου ειπε οτι ειναι απασχολημενη απλως χα χα χα ωραιο ε;