Συμφωνώ, σαπουνάκι!
Printable View
Σκέφτομαι που είμαι σε υπερένταση και θέλω κόσμο γύρω μου να μιλαω και η μανα μου δεν το σηκωνει και θα βρει τις κλίσεις το πρωι και θα ανησυχεί.Και το πρωι ήθελα να μιλάμε αλλά δεν είχε όρεξη
Δεν ξέρω τι με πιανει
Σκέψη σκέψη σκέψη. Ματαιότητα αδράνεια. Δράση με το στανιό Ελπίδα! Παντού νοσηροι μηχανισμοί ελέγχου και φιμωματος του διαφορετικού. Ρε άντε γεια ( σε όσους με πρήζουν εννοώ όχι στα μέλη του φόρουμ ) Βαρέθηκα!!! Υ. Γ : Καλήμέρες
Γεια σας~~~ Ειμαι η Παπα!!! Μη με πείτε διπλοπρόφιλη!!! χαχαχα!!Έχασα σκληρο δίσκο τα πάντα , δεν θυμόμουν κωδικούς , τους είχα αποθηκεύσει αυτόματα !! και.......... άνοιξα καινούργιο λογ/σμο! Άργησα βέβαια γιατί είχα πολλές πολλές περιπέτειες!!!!!!!! Αχ!!!!!! Καλώς σας βρήκα ρε παιδιά!!!!!!!!!
Δήμητρα
Καλημέρα Παπά αλλιώς Ντέμι, pillow εδώ με αλλαγμένο όνομα, με γειά μου! Με γειά σου και σένα πρωί που είναι. Καλώς μας βρήκες, καλώς τα δεχτήκαμε, πότε θα πιούμε καφεδάκι;; :cool::rolleyes:
Πάρε και ένα τραγουδάκι!!
https://www.youtube.com/watch?v=cYbYcJEaKnY
Σκέφτομαι ότι κανείς δεν μου δίνει σημασία κι αυτό με κάνει να νιώθω ένα τίποτα, ένα σκουπίδι που δεν θα λείψει σε κανέναν...
Πάει και ο Θέμης Μάνεσης(Μένιος στους 2 Ξένους).
Σκέφτομαι ότι τα άκουσα πάλι.Εγώ φταίω πάντα.Για τα προβλήματα στην οικογένεια ,για τα οικονομικά, για όλα.Πρέπει να 'μαι απαίσιος άνθρωπος τελικά....Δεν με πειράζει πια...συνήθισα να φταίω για όλα.Το μόνο που θέλω είναι να μην ακούω κανέναν τους, αφού τους ενοχλώ τόσο ας με αφήσουν ήσυχη
Mary και εγω χθες το βραδυ ημουν σε σοβαρη συναισθηματικη μπουρδελοφαση...ενιωθα αγχος φοβο ανησυχια ταραχη μαζι με ταχυκαρδια αφου σε μια φαση λεω αυτο ηταν θα κανω υποτροπη θα πιω...ε μετα μιλησα λιγο και ηρεμησα....
Αν εισαι απο την αθηνα η θεσσαλονικη σου προτινω να κανεις ομαδες αυυοβοηθειας συο λεω γιατι σε συμπαθω τα περισσοτερα θεματα λυνονται με μπλα μπλα σε ομαδες οχι χαπια
Πιστευεις οτι τα χαπια δν κανουν καλο?
Πιστευω οτι ειναι καλα σε σωστες ποσοτητες για υον σωστο λογο.....π.χ εγω ειμαι ψυχωτικος και περνω ρισπερνταλ μεχρι εκει το δεχομαι αλλα το να παρω 2 ανυιψυχωυικα 1 ανυικαταθληπτικο 2 σταθεροποιητες οχι το θεωρω κοροιδια οσο για ηρεμιστικα υπνωτικα τα θεωρω αχρηστα συην ψυχιατρικη ριν απλα νομιμα ναρκωτικα.....εγω φιλε απο το αγχος δεν εχω κοψει τα νυχια μ 13 χρονια γιατι τα τρωω τα ματωνω...υι να κανω να πατω ζαναξ? Χαχαχαχαχα
Κανενα φαρμακο δεν λυνει τιποτα απλως τα καλυπτει
Σε ευχαριστώ για την απάντηση kavkaz και εγώ όταν με πιάνει αυτήν η υπερένταση θέλω να μιλάω συνέχεια.Εγώ μόνο αντικαταθλιπτικό παίρνω και μάλλον θα ξεκινήσω σταθεροποιητή σε λίγο καιρό γιατί τα αντικαταθλιπτικά έχουν κάνει πιο άστατη τη διάθεσή μου.Xanax που μου έγραψε ο γιατρός δεν παίρνω. Έχω ακούσει ότι πολλοί εθίζονται και δεν θέλω.
Και να μην εθιστεις στο ζαναξ οταν το κοψεις θα χεις στερητικα πονοκεφαλους αυπνια ταχυκαρδια και δεν ειν οτι καλυτερο....απ την αλλη νομιζω ο σταθεροποιητης θα ναι καλυτερος τα ανυικαταθληπτικα εχουν την ταση να σε ανεβαζουν
Εμένα το κακό δεν είναι τόσο ότι με ανεβάζουν.Αυτό μου αρέσει γιατί με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι όλα μια χαρά και ότι πρέπει να πω στο γιατρό ότι τζάμπα μου δίνει φάρμακα.Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι μετά πέφτω πάρα πολύ.
Δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρη διάγνωση.Προς το παρόν κατάθλιψη αλλά έχω και πολλή κυκλοθυμία που δεν περιγράφεται και τα χάπια την κάνουν χειρότερα.
Χμμμμ ναι ρε συ mary δεν ειμ γιατρος αλλα οι σταθεροποιητες θα ναι καλυτεροι νομιζω...εγω λογο σχιζο κανω και καποιες φασεις που μοιαζουν με διπολικη δλδ εχω υπερδιεγερση με εναλλαγες καταθλιψης...αλλα να σ πω στα νορμαλ μ και παλι εχω πολλες εναλλαγες συναισθηματος γιαυτο ειπα οτι τωρα που καθαρισα εχω να αντιμετωπισω τα μεσα μου σπανια ειμαι καλα....ηια να καταλαβεις τι παιζει η γιατρος μ μ πε οτι ειμαι σχιζο και ταυυοχρονα πολυ δυνατα σημεια οριακης διαταραχης αν ειν δυνατον και αληθευουν ολα....απαντησα και σε προσωπ. Μνμ γιαυτο π με ρωτησες σχετικα με την ψυχωση
Δεν μου ηρθε μήνυμα αν δεν σου κάνει κόπο ξαναγράψε αλλιώς δεν πειράζει.Τι να σου πω δεν ξέρω ξέρω τι έχω...οριακή?Διπολική,απλή κυκλοθυμία ?δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι με αποδιοργανώνει μου δημιουργεί αυτοκαταστροφικές τάσεις και με τα φάρμακα δεν είδα προκοπή.Γιατί να είμαι τόσο δύσκολη?χαχα. Και εγώ έχω πολλές εναλλαγές πάντα και πολύ έντονες είτε συμβαίνει,είτε δεν συμβαίνει κάτι δεν είναι πολύ κουραστικό αυτό το πράγμα?
Έτσι ήμουν κι εγώ πριν τα φάρμακα κι όλοι με λέγαν σκατομυαλο τώρα πήρα φάρμακα με λένε τούβλο γενικά έχω ακούσει τα πάντα
Σου στειλα mary
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το κάνουν αυτό αλλά πέρασαν τριάντα χρόνια κ δεν έβγαλα άκρη κ το δέχτηκα
Καλά δε με νοιάζει αλλά ήθελα να ξέρω κατάλαβα στην πορεία ότι είμαι διαφορετικός αλλά πέντε χρονών που άρχισε αυτό όταν πήγα σχολείο δηλαδή φαινόταν από τότε
Καλά κάνεις και δεν σε νοιάζει.ότι και να συμβαίνει αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να σε αποκαλούν έτσι.
Άστα να πάνε εγώ σκέφτομαι με τι κουράγιο θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου αλλά τέλος πάντων
Γα....... τα και εγω αυτο σκεφτομαι και οποτε μπαινω σε αυτο το τρυπακι χανω το νοημα χαχαχαχα
Mη μασάς elis.Έχεις χιούμορ ακούς ωραία μουσική ζήσε τη ζωούλα σου χαλαρά και ας τους αυτούς να λένε.
:-)!!!!!!!!!!!!
Τι μουσικη ακουτε? Εγω απο λεντ ζεππελιν και σλαυερ μεχρι mayhem
Εγώ λατρεύω evanescence,within temptation,muse, radiohead ,madrugada,system of a down αλλά γενικά όλα τα είδη ακούω από λαικά,χιπ χοπ μέχρι κλασσική
Ε ενταξει μωρε και εγω ακουω κλασικη μουσικη ας πουμε πιανο yiruma και ετσι...και ακουω και παραδοσιακη μουσικη του καυκασου....