Τώρα με μπέρδεψες. :P Έχει πλατεία Ομονοίας το Άμστερνταμ ή χρησιμοποιείς ποιοτική μεταφορά του εν λόγω ελληνικού γκέτου;
Printable View
Τώρα με μπέρδεψες. :P Έχει πλατεία Ομονοίας το Άμστερνταμ ή χρησιμοποιείς ποιοτική μεταφορά του εν λόγω ελληνικού γκέτου;
Να υποθέσω, χωρίς να θέλω να φανώ πρεφασόρα, ότι εννοείτε "ποιητική μεταφορά"
και όχι "ποιοτική";
Αλήθεια, σε μπέρδεψα; Πού να ξέρω βρε αν έχει Ομόνοια το Άμστερνταμ;
Ούτε στον ύπνο μου δεν έχω πάει... Eσύ ξέρεις αν έχει ελληνικό γκέτο;
Την Ομόνοια της Αθήνας εννοώ και τα μόνα γνωστά γκέτο εκεί είναι των Πακιστανών, των Σομαλών
και δε συμμαζεύεται... αλλά 8-10 λεπτά απόσταση με το μετρό είναι μια απόσταση ασφαλείας...
Ναι, ποιητική εννοούσα.
Καλά ντε, μην τσιτώνεις. Έτσι μου φαίνεται ότι είχα διαβάσει. Καλή συνέχεια.
ok, δεν τσιτώνω. Συγγνώμη αν ακούστηκα έτσι... χαιρετώ:)
ποσο πολυ μου λειπεις...οσο κ να προσπαθω να ξεγελασω τον εαυτο μου,ξερω πως ΜΟΝΟ εσυ με καταλαβαινες τοσο..με ηξερες τοσο..κανεις αλλος.οκ ξερω πρεπει να παω παρακατω..το προσπαθω.μα ωρες ωρες(για να μην πω παντα)δεν με ενδιαφερει να βρω καποιον αλλον..εγω ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ..κ μονο εσενα θα θελω..μου λειπει ρε γαμωτο το να με καταλαβαινεις κ μονο που με κοιτας στα ματια..δεν χρειαζοταν να πω τιποτα..ωρες ωρες ουτε μπορω μα ουτε θελω να εκφρασω τις σκεψεις μου..δεν μπορω....κουραστηκα να προσποιουμαι......
και που να δεις στο σωμα, ειδικα οταν εχουν περιοδο! να βρωμοκοπαν ψαριλα κι οτι αλλο ελλεηνο, και να βρισκεις μεχρι και φυκια! οι καταταλλα ελβετιες που το παιζουν υπερανω αξιολογες και τελειες. σου ευχομαι να μη βρεθεις ποτε κλεισμενος με τετοιες μεσα σε λεωφορειο, θα πεθανεις απ'τη μποχα!
Μπλιαξ, εύχομαι να μην το ζήσω και αυτό! Να υποθέσω ότι εσένα σου έχει συμβεί;
ε για να το γραφω. και δεν εχω ουτε αμαξι ουτε μηχανη, οποτε αναγκαστικα χρησιμοποιω συγκοινωνια.
Μπορει να ψαχνει για τον Ναπολεων της βρε Κενο...
Ντροπή σας που βρίζετε τις γυναίκες.............
σιωπη στο φορουμ, δικιο ειχες Κενο παλι
λολ εχω ακουσει παρομοιο απο πρωην μου που ελεγε οτι δε κανει να παει σαπουνι εκει γιατι χαλαει το ph.
μπα νομιζω πως και πιο πριν ηταν χειροτερα τα πραγματα. ο Χριστοδουλας απλα ξαναμαζεψε καμποση νεολαια.
νταξει δε χρειαζεται να ασχολουμαστε με χριστιανικα απολιθωματα, παμε παρακατω οκ.
Δεν κάνει καλέ να βάλεις σαπουνάδα, μπορεί να πάθεις μέχρι και καρκίνο!!!!!!
epic epicness για αλλη μια φορα. θα μου επιτρεψεται εγω να σας καληνυχτισω. :)
Έχετε ρωτήσει γιατρό και τα λέτε; Γιατί για να λέγονται κάποιο λόγο θα έχουν για το μπάνιο εννοώ όταν έχεις περίοδο, τώρα για τη σαπουνάδα εσωτερικά, είχα διαβάσει ότι γενικά τα αφρόλουτρα στο αιδοίο μπορεί να προκαλέσουν και καρκίνο, πόσο μάλλον να τα βάζεις εσωτερικά!!!!!! Και το χα διαβάσει στο ίντερνετ!
και η αγαμια ατροφια στις ωοθηκες και προωρη γηρανση
Και εγω που σκεφτόμουν να πάω ....... για ύπνο .
Καληνύχτα ....
.....ωραια συζητηση..οι εσωτερικες πλυσεις απαγορευονται οχι οι εξωτερικες.
Καλά αν θέλετε ειρωνίες και κοροιδίες, εγώ να αποχωρήσω, είμαι πιο χαμηλών τόνων........
Υπάρχει ιδρώτας εσωτερικά;; Τότε και μες στα όργανά μας θα έχουμε ιδρώτα! Και δεύτερον είπαμε τα αφρόλουτρα σε αυτό το σημείο είναι καρκινογόνα! Το έχω διαβάσει
Βασικα σκεφτομαι πολλα μπορει να μην εχουν σημασια για πολλους αλλα για μενα εχουν. Οπως επισης σκεφτομαι το πως θα περασει το 1ο νυχτερινο σημερα .....