Θα περιμενω να με ενημερωσουν κοπελα μου.
Ευχαριστω!
Printable View
Θα περιμενω να με ενημερωσουν κοπελα μου.
Ευχαριστω!
βασια μου ενα μπουτακι κοτοπουλο μια χαρα ειναι. μη κοιτας το βαρος. περιπου τοσο τρωω κι εγω. ωχ, μου φαινεται αλλου με ρωτουσες αλλά τελος παντων.....
εγω μπηκα για μια ακομη φορα να γραψω τι αποφασισα σχετικα με τα οργανα γυμναστικης. η γειτονισσα μου ειχε ενα ελλειπτικο στο μπαλκονι. την τηλεφωνησα να τη ρωτησω αν ειναι ευχαριστημενη και μου ειπε οτι καταπονει τα γονατα. δεν μπορω να το πολυπιστεψω αλλά θα κανω την ερευνα μου. θα το παρω για λιγο καιρο οποτε θα κανω και τις διαπιστωσεις μου. Μαλιστα μου ειπε οτι δεν το θελει καθολου και μπορω να το κρατησω οσο θελω.
επισης εχουμε ενα μονο μαγαζι με οργανα στη πολη μου που εχει ξεπουλησει ολα τα ελλειπτικα και περιμενει εντος της εβδομαδας. εχει ενα για μεχρι 120 κιλα 340 ευρω. ειναι ιδιας εταιρειας με τον διαδρομο μου που δεν αντιμετωπισα προβληματα αρα ολα καλα και μου ειπε οτι δουλευει παντα αυτη την εταιρια και δεν αντιμετωπιζει προβληματα.
οποτε παιρνω το ελλειπτικο της γειτονισσας σημερα, το δοκιμαζουμε και μετα παω και στο μαγαζι να δω τι εφερε, να δω τι διαφορες εχουν και αποφασιζω. κραταω αυτο της γειτονισσας ή αγοραζω το του μαγαζιου.
μπηκαμε με την κορη και σε ενα καλο προγραμμα (εγινα Personnal trainer Και διαιτολογος της!!!!!) και της πηρα και ενα mp4 να ψυχαγωγειται πανω στα οργανα. επισης η δαναη μου ειπε να κοιταξω για ατομικο τραμπολινο και το σκεφτομαι σοβαρα. επισης σκεφτομαι σοβαρα να εγκαταλειψω την ιδεα για τραπεζαρια στο σαλονι.............σοβαρα το σκεφτομαι.....
και εχω και την ενναλακτικη να αδειασω το γκαραζ απο ολα τα χαζα και να το κανω χωρο γυμναστηριου.....ομως εκει δεν θα μπορω να μαγειρευεω και να βλεπω την κορη αρα τη τραπεζαρια αρχιζω να την αποχαιρετω....
φιλακια
καλε που πηγατε ολες??? κι εγω υπολογιζα να την κανω τσαγκαροδευτερα.....παω για δουλεια
Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα.
Σήμερα λέω να ξεκινήσω στα curves γιατί όσο το αναβάλω...ʽ
Είναι και πρώτη του μήνα άρα όλα μια χαρά.
Πως πάνε τα δικά σας τα κέφια?
Εγώ πήρα στολές στα παιδιά μου το Σάββατο και όλο το ΣΚ ήταν ντυμένα, μπήκαμε για τα καλά στο πνεύμα των Αποκριών!
Και επειδή σήμερα έχω δουλίτσα, κάνω ένα γρήγορο ντουσάκι και βγαίνω αμέσως. ʼντε να πάρει και καμία άλλη σειρά! Μόνο το μπαρμπούνι μπανιαρίστηκε σήμερα!
σε προλαβα λιντα......ο γιος μου γινεται spiderman απο του αη γιαννιου και μου φαινεται δεν θα τη σηκωσω καθολου τη στολη.....οταν βαριεται γινεται batman (περσινη στολη.....)Quote:
Originally posted by LIDA
Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα.
Σήμερα λέω να ξεκινήσω στα curves γιατί όσο το αναβάλω...ʽ
Είναι και πρώτη του μήνα άρα όλα μια χαρά.
Πως πάνε τα δικά σας τα κέφια?
Εγώ πήρα στολές στα παιδιά μου το Σάββατο και όλο το ΣΚ ήταν ντυμένα, μπήκαμε για τα καλά στο πνεύμα των Αποκριών!
ε, να τα βγαλουν τα λεφτα τους τουλαχιστον..........
Μπαρμπούνι έχω πεθάνει στα γέλια.
Εμένα είναι ντυμένος spiderman από τα Χριστούγεννα, είδαμε την στολή στον Μουστάκα και μου λέει "αυτό το δώρο θέλω για την γιορτή μου". Αφού ξεκατινιάσαμε την στολή από τα Χριστούγεννα έως τώρα, τώρα που είναι απόκριες μου λέει: "μαμά εγώ τις απόκριες θέλω να ντυθώ κόκκινος ρέϊντζερ". Ψύχωση με τους ρέϊντζερς μιλάμε. Πήραμε την στολή το σάββατο και επειδή του είπα να μην την φοράει συνέχεια (να του κρατήσει έστω όλες τις απόκριες, μην ξανασκάμε 30 ευρώ) ντύνεται εναλλάξ spiderman και ρέϊντζερ και συνεχώς ακούω μια κραυγή (μια χαρακτηριστική φωνή ουάααααααααα, που είναι υποτίθεται η φωνή της μάχης, ότι κάνει επίθεση σε κάποιον) και επίσης τις φωνές της Κατερίνας που διαμαρτύρεται ότι της κάνει επίθεση και ότι αυτή είναι Χιονάτη και όχι ρέϊντζερ, με το ζόρι θέλει να την κάνει ρέϊντζερ και αυτή!
Lida οα ξεκινησω κι εγω μεσα στην εβδομαδα.
Εχεις παρει πληροφοριες για τιμες?
Καλημερα στα κοριτσια ολαααααααααα......μετα απο μεγαλη απουσια επανηλθα κ γω...πιστευω να ειστε ολες καλα....Μολις εχθες μπηκα στο φορουμ κ εμαθα πως η διυθυντρια κυρια ναταλια με απελυσε....χωρις καν να μαθει το πως κ το γιατι.......ειμαι εξω φτερνων.....εχω σπασει τον κωλο μου....ειμαι εδω κ ενα μηνα με πολυ πονο κ χωρις να μπορω να βολευτω πουθενα....κ τωρα ειμαι κ ανεργηηηηηηη??????? θελω τον κουβα μου κ την σφουγγαριστρα μου πισω......σας αφηνω τωρα γιατι εχω δουλεισ....αλλα θα επανελθω δριμυτερη......ακους εκει ανεργη.....ντροπη κ αισχος μονο αυτο εχω να πω.....να παρεις αντικαταστατη ναι...το δεχομαι....αλλα να με απολυσεις?????? αυτο ειναι ανω ποταμων κ κατω βουνων......
Βασιλική
η εγγραφή είναι 59 ευρώ και ο μήνας 39 αν πάρεις ετήσιο πακέτο και πληρώνεις με κάρτα. Αλλιώς αν πληρώνεις το μήνα μόνο είναι 59 ο μήνας.
Αυτά. Αύριο θα σου πω και προσωπικές εντυπώσεις από την προπόνηση.
βρε καλως τα χερια μας τα δυο που θα μας ξανακαθαριζουν γιατι απο βρωμα αλλο τιποτε....
καλα, η ναταλια εμπιστευτικα μου ελεγε οτι αυτη που μας καθαριζε τελευταια δεν εκανε τιποτε και οτι ειχε μετανιωσει που σε εδιωξε. οποτε τωρα θα χαρει πολυ. κοιτα να τη καλοπιασεις μη χασεις και τη δουλεια......
που χαθηκες βρε κοπελα μου εσυ? τι επαθες? αληθεια εσπασες κοκκαλο? λεκανης? περαστικουλια σου. καλα, να μην εχεις ενα λαπτοπ τοσο καιρο να μας γραφεις? ουτε ενα Notebook? ουτε τηλεφωνο ειχες να μας ενημερωσεις?
αντε αντε, καλη αρχη, πρωτομηνια σημερα και μολις ευκαιρεσεις μια γενικη τη θελουμε και παρακαλω να μου αφησετε τη σαουνα για εμενα να την εγκαινιασω μετα το καθαρισμα.........
Ευχαριστω Λιντα μου. Αντε καλη αρχη να εχουμε.
Εγω αυριο θα παω κατα τις 10 το πρωι για ενημερωση και να δω και τον χωρο.
Μπράβο Βασιλική!
Καλή αρχή και σε σένα!
Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από εμένα καθυστερημένα βέβαια αλλά πρώτη του μήνα και πολύ πολύ τρέξιμο..
τι κάνετε βρε καλό μήνα να έχουμε όλες
μαθαίνω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για γυμναστήρια, αγορά οργάνων γυμναστικής κ.λ.π έτσι γερά εγώ να πω την αλήθεια μου σκέφτηκα πολύ για τον personal και λέω να το δοκιμάσω ούτως ή άλλως την διατροφή μου την ξέρω απ' έξω και ανακατωτά... όπως έιπε και το ναταλάκι αν δεν μου κάτσει ξαναγυρνάω στην διαιτολόγο μου...και προς ενημέρωση του τόπικ όχι δεν είναι πιπίνι γυμναστής ο personal είναι γυμνάστρια και ο χώρος είναι όπως τον περιέγραψε το μπαρμπουνάκι λείπει βέβαια το πιπίνι αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αρκούμαστε στην γυμνάστρια.....
όσο για το σκ ήταν καλό ωραίος ο γάμος πέρασα καλά πολύ καλά θα έλεγα..
επίσης μου είπε και μια ξαδέλφη ένα ρόφημα που βοηθάει πολύ στην απώλεια βάρους
σε 3 λίτρα εμφιαλωμένο νερό βράζουμε λουίζα, 1-2 κουταλιές της σούπας πράσινο τσάι και λίγο υάκινθο
το φυλάμε στο ψυγείο και το πίνουμε σαν αναψυκτικό είναι λιποδιαλυτικό ρόφημα εγώ πάντως θα το δοκιμάσω
την καλημέρα μου και τα φιλιά μου...
πω πω τι ακουω για γυμναστηρια και ροφηματα. ελα. το χουμε το χουμε. θα χασουμε μεχρι το πασχα και 10 κιλα απο οτι βλεπω....
αννεζινα μου να δοκιμασεις και το ροφημα. αν θα αγορασεις βοτανα, παρε και ταραξακο που περιοριζει εποισης την ορεψη. αν με τη λουιζα νιωσεις ατονια, να τη σταματησεις. ριχνει την πιεση...ή βαλε και λιγο αλατι στο αναψυκτικο σου.....
τωρα θελω μια γνωμη για τον αεροπατητη. θυμιζει ελλειπτικο αλλά ειναι μαλλον πιο ευκολο και δεν καταπονει τα γονατα. μηπως να βγαλω και τα επιπλα απο το σαλονι? δεν ειστε και κοντα να το κανω γυμναστηριο να βγαζω και τιποτε......