λεσσινγ μου σευχαριστω παρα πολυ!!!!
οσο για το θεμα φιλιας εχω φαει και γω μεγαλο καψιμο δυστηχως, και ειδικα με την απωλεια κιλων ... :flaming:
Printable View
λεσσινγ μου σευχαριστω παρα πολυ!!!!
οσο για το θεμα φιλιας εχω φαει και γω μεγαλο καψιμο δυστηχως, και ειδικα με την απωλεια κιλων ... :flaming:
Μόλις έκανα το ντουσάκι μου και είμαι τυλιγμένη με το καινούριο, μίνι, μεσάτο μπουρνούζι μου, medium παρακαλώ! Το λέω σε σας που ξέρω πόσο θα χαρείτε. Θα βγω για ποτάκι και θα φορέσω ένα μάξι φόρεμα, No 2 παρακαλώ!
ʼντε, γιατί άρχισα να τα παίρνω! :flaming: Δεν μας χαρίστηκαν όσα έχουμε, τα κατακτήσαμε. Με αγώνα, με χειρουργεία, με κόπους και θυσίες. Να τα χαιρόμαστε και αυτά και ακόμη καλύτερα!
ετσι μπραβο Ανακι that's the spirit!!!!!! δωστου να καταλαβει αμα λαχει να πουμε! και ξυδι στους ρεστους! :lol:
Εβίβα φιλενάδα!
Θα πιω το ποτάκι μου στην υγειά του μωρού μας! :love:
αχ πιες και ενα SUPER-GIGA-MONSTER-MOJITO και για τη μαμα που το εχω αχτι εδω και κατι εβδομαδες! :lol:
να τα περασεις τελεια και ριχτο εξω λεμε! :bouncing:
SUPER, GIGA, MONSTER, MAMOUTH, :lol:, ιέφτασεεεεεεε!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Τα δύο ποτάκια θα είναι και το βραδυνό μου. Έκανα το λάθος και ζυγίστηκα. Είναι δυνατόν από χθες να είμαι 3 κιλά πάνω?
Τι σου είναι η αυθυποβολή. Τώρα βλέπω τα ξύγκια να πετάνε από το φόρεμα, βλέπω τα μπράτσα να είναι χαλαρά και γενικώς το είδωλο της θεάς μόλις κατέρρευσε!
Αλλά δεν το βάζω κάτω. Ξέρω πως το νούμερο είναι πλασματικό, δεν θα επιτρέψω να μου χαλάσει τη διάθεση. Δεν αλλάζω ρούχα, περιμένω να έρθουν να με πάρουν και θα το ρίξω έξω! :bouncing:
Κοριτσάρες μου, η θεά φεύγει! Πάει να ξεσαλώσει!
Καλή συνέχεια!:love:
τι καλα να ξερεις οτι αυτα δεν τα περνας μονος σου.δεν ειμαι η μονη λοιπον..ετσι ειναι ο ανθρωπος τι να πω....να στε ολες καλα και ava..πιες και για μας τις δολιες μανες που δεν μπορουμε να βγουμε και ειμαστε μεσαααααααααααααααααααααα αααααα
σ ευχαριστω αγαπη...και εσυ σκιζεις...Quote:
Originally posted by *Katie
ωπ μιγκ παει αλλο ενα κιλακι!!! χεχε μπραβο, εχω απεριοριστο σεβασμο για την τιτανια προσπαθεια σου!!!
Συμφωνω ο τροπος που το λενε με το υφακι " αχ ναι ενδιαφερομαι".
ειναι δυσκολο για τους κοντινους μας , να κανεις αυτη την διαπιστωση. απλα στεναχωριεμαι ,δηλαδη ηθελαν να μεινουμε παντα ετσι ενω μας λεγανε να χασουμε βαρος ??? ειναι απλα αψυχολογητο
σκέφτομαι ότι όταν λέω κάτι, θέλω να το λέω ΜΙΑ φορά κ να μην χρειαζεται να το επαναλαμβανω αλλες ΔΕΚΑ... δηλαδη πόσο δύσκολο ειναι να καταλαβει καποιος οτι δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ να πεταξω τα ΛΕΦΤΑ μου σε ρουχα που δεν θα μου αρεσουν γτ στην παρούσα φάση δεν μου αρέσω ΕΓΩ??
εδω κ μια ωρα τσακωνομαι με την μανα μου γτ μου λεει ότι ειμαι τσιτωμενη ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ κ ότι ξεσπάω πάνω της..... [κατα τη διαρκεια αυτης της ώρας εχω φορεσει το 25% της ντουλαπας μου -το υπολοιπο 75% δεν μου ανεβαινει πανω απο το γονατο-κ δεν μου αρεσει τιποτα κ εχω τη μαμα μου να εναλλασεται αναμεσα σε φρασεις "Ε, αφου εχεις κοιλια, θα πεταει", "αφου ακομα δεν εχεις χασει ολα τα κιλά μην περιμενεις θαυματα, τουλαχιστον αυτο καθεται ωραια", "στο ελεγα να παμε να ψωνισεις, δεν ακους", "παμε να παρεις ρουχα που μετα θα τα φορας ριχτα κ φαρδια"]
πως να μην ειμαι τσιτωμενη????????????
φόρεσα ενα φορεμα κ μου λεει είναι τέλειο! αυτο να βαλεις κ με το που γυριζω πλάι ήμουν σαν εγκυος!!!!!πραγματικα.... κ με το που της λεω καλα δεν με ειδες , μου λεει, "αφου έχεις κοιλια, δεν θα πεταει???" ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
σορρυ για τα κεφαλαια κ τις φωνες αλλα επρεπε να τα βγαλω απο μεσα μου
πωπω Κονινα κλασσικος καβγας μανας-κορης! σε καταλαβαινω απολυτα ομως!
σκεφτομαι! οτι θελω να απαντησω στο θεμα του ριο! ομως επειδη ειναι εκτος τοπικ το κανω εδω! λοιπον στα 20 εβγαλα τις αμυγδαλες μου ,πεινουσα μετα απιστευτα! πηγα στο γιατρο κ του το ειπα! δε ηξερα τι μου συμβαινει,ειπε φυσιολογικο.,πηρα ομως 20 κιλα! τοσο πολυ εχει σημασια? γιατι? ο γιατρος μου ειχε πει οτι ο οργανισμος ζηταει οτι στερηθηκε,δεν ξερω αν αυτο ισχυει.
Αλινα να σε ρωτησω κατι ασχετο? αυτο ειναι το πραγματικο σου ονομα? αν ναι ειναι υπεροχο! και θελω και λεπτομεριες ποτε γιορταζει κλπ κλπ :P :P :spin: