ναι, το πιεσμένη είναι κάπως. Πιέζομαι και γω που τ' ακούω. :p
Printable View
Σκέφτομαι: Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκυ, ένας αληθινός αριστοκράτης!
σκεφτομαι πως οσο πιο γεματος ειναι ενας ανθρωπος, τοσο πιο ευκολα καταστρεφεται. ειμαι περηφανος που ειμαι κενος!
σκέφτομαι μια καινούρια φοβία που προέκυψε από εκείνον που δεν μιλήσαμε ποτέ αλλά μου το πέταξε το φαρμάκι του... και δεν μπορώ να το ξεχάσω
Το μυαλό μας επιλέγει έτοιμους χαρακτήρες να παίξουν το ρόλο τους στους εφιάλτες και τα όνειρα... γιατί το δικό μου έχει κολλήσει σε ένα χαρακτήρα? πφφφ να ταν και καμια αξιόλογη προσωπικότητα να το χαρώ... αλλά δεν είναι :Ρ και το όνειρο μέσα στο τρέξιμο την αγωνία και το ψάξιμο είναι! :\
το όνειρο σκέφτομαι :Ρ
Σκέφτομαι ότι ποτέ δεν προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την συνείδηση μου και το ένστικτο μου για κακό σκοπό. Μόνο όταν θέλω να προστατευτώ.
σε αλλου ειδους κενοτητα αναφερομουν, παρε εναν οικογενειαρχη με δικο του σπιτι κι εναν εργενη που δεν εχει τπτ απολυτως, ποιανου τη ζωη μπορεις να καταστρεψεις ευκολοτερα ?
σκεφτομαι οτι τα συναισθηματα ανηκουν κι αυτα στη σφαιρα της φαντασιας, και η φαντασια ΕΙΝΑΙ αρρωστια. αγνος ρεαλισμος και τιποτις αλλο!
του πρωτου, γιατι εχει πραγματα να χασει, ενω ο δευτερος οχι.
σκεφτομαι οτι πρεπει να με εχει βοηθησει ο Θεος. αυτη μαλλον ειναι η βοηθεια του, δεν εξηγηται αλλιως. θα ψαχνα να βρω ιερεις, θεολογους, καντηλαναυτες και ψυχαναλυτες να τους ρωτησω, αλλα ειναι αργα η ωρα τωρα και δε προλαβαινω. κωλοφαρδη Joanna σου ανοιξε ο κωλος μεταφορικα και κυριολεκτικα στη Γαλλια! δεν ανηκω εδω παιδια, η ψυχη εχει ηδη φυγει απ'το 2004, το σωμα μονο εμεινε να σαπιζει...