ΚΕΝΟ αναρωτιέμαι πότε θα πληρώσουν-αν πληρώσουν ποτέ!-αυτοί που ευθύνονται πραγματικά για τις αυτοκτονίες αθώων!!
Printable View
ΚΕΝΟ αναρωτιέμαι πότε θα πληρώσουν-αν πληρώσουν ποτέ!-αυτοί που ευθύνονται πραγματικά για τις αυτοκτονίες αθώων!!
δε ξερω μαρκελα τωρα, τα χω λιγο χαμενα κι εγω ειναι η αληθεια, κι ο κοσμος φαινεται πως ΠΡΕΠΕΙ να αυτοκτονει, αφου θα πεθανει ουτως ή αλλως. δεν εχει νοημα να ζουμε μια ζωη η οποια ειναι αδεια κι ανουσια. και ναι ξερω οτι η αγαπη ειναι δηθεν δωρεαν, μα δεν ειναι και τοσο τελικα, αλλιως δε θα εμενε κανεις μονος του, να απελπιζεται και να αυτοκτονει. δε θα τον αφηναν οι αλλοι. αλλα βλεπουμε οτι δεν εχει και τοσο σημασια και γι'αυτο πρεπει να αυτοκτονησουμε ολοι σιγα σιγα οπως μπορουμε. κι εγω αυριο μεθαυριο που δε θα ξαναμπω τι θα αλλαξει ? σε ποιον θα λειψω ? ποιος θα νοιαστει ? αφου δε νοιαζεται και τωρα που ειμαι ζωντανος, γιατι να το κανει τοτε που θα ειμαι νεκρος και δε θα μπορω να του απαντησω ? ετσι βλεπουμε πως δεν ευθυνεται κανεις πραγματικα, και γι'αυτο δε πληρωνουν κι ολας.
Εμείς πάντως σίγουρα το ξέρεις, ότι δεν θέλουμε ούτε να "λείψεις", ούτε να ζεις και να νιώθεις δυστυχισμένος, γιατί και σε νοιαζόμαστε και σ' αγαπάμε και θέλουμε κι ευχόμαστε, να βρεθεί και για σένα η κατάλληλη.., όπως και για όλους εδώ μέσα, που ψάχνουν κάτι καλύτερο για να προχωρήσουν.
ποια καταληλη βρε μαρκελα, λολ δε μιλαω για γκομενικα τωρα, που μισωσει και βρεθει να παω στο διαολο μια ωρα γρηγοροτερα. απλα για παρεα μιλουσα και γενικα τους ανθρωπους, ε οταν λοιπον καποιος δεν εχει απο πουθενα στηριξη και ειναι ανεργος, δεν υπαρχει καποιος λογος να παραμενει στη ζωη. το φορουμ δεν αντικαθηστα σε καμια περιπτωση την επικοινωνια, την επαφη, τα παντα ολα με τους αλλους. απλα μια αποψη προσφερει, κι αυτη οταν μπορει.
Μην το λες αυτό! Θυμάσαι τί είχε πει κι αυτός ο daskalos..,ότι δεν θα πεθάνουμε και πριν την ώρα μας
για να κάνουμε σε κάποιους την χάρη να πούνε " έλα μωρέ ένας λιγότερος! Και τί έγινε; Κανένας ψυχοπαθής θάταν "!
Όχι αξίζεις το καλύτερο και χρειάζεται γι' αυτό με το κεφάλι ψηλά να την παλέψεις. Μην χάνεις την ελπίδα σου, κάτι θα γίνει.
Όλοι σκατά είμαστε, αλλά λέμε θα το δούμε το έργο ως το τέλος, κάνοντας ό,τι μπορούμε κι αν δεν μπορούμε μένουμε απλά θεατές.
μπα δε το βλεπω ετσι το ολο θεμα, ειμαι θανατολατρης κι εχω συμφιλιωθει με την ιδεα του θανατου πριν καν κλεισω τα 18 μου, οταν εζησα τη πρωτη μου κηδεια! οι ανθρωποι ομως αντι να το βλεπουν σαν απελευθερωση απ'τη ματαια αυτη ζωη, το αντιμετωπιζουν με φοβια γιατι δεν ξερουν τι γινεται και που πανε μετα (αν πανε). οταν τα παντα ολα σε σπρωχνουν εκει, και υπαρχουν απειροι τροποι να πεθανει κανεις, τοτε γιατι να μη το κανει ? στο τελος θα επρεπε να λεμε αυτοκτονιστε γιατι ειναι υγεια! μονο τοτε θα καταλαβουν αυτοι που πρεπει οτι δεν ηρθαμε εδω για μαλακιες να χαραμιζουμε μια ζωη στη σκλαβια για χαρτακια...
δεν είναι μόνο η φοβία του μετά.. είναι ότι θέλει και πολύ μεγάλη δύναμη για να κάνεις κάτι τέτοιο,
την στιγμή, που δεν είσαι ψυχωσικός! Αλλά και πάλι φαίνεται σαν ν' αποφασίζει άλλος για την δική
σου ζωή. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει τουλάχιστον κι απ' την τελευταία σου πρόταση.
η τελευταια μου προταση γραφτηκε γιατι ερχομαστε στη γη για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα (περιπου 70 χρονων) κι αντι να κοιταξουμε πως να καλοπερασουμε μονο, γεμιζουμε με ενα σωρο ασημαντες μαλακιες που μας δυσκολευουν τη ζωη, και τελικα καταφερνουμε να μην καλοπερναμε καθολου απασχολουμενοι με ολα τα ανουσια.
στη σημερινη σκλαβια η αυτοκτονια ειναι παρανομη. δεν υπαρχουν κεντρα υποβοηθουμενης αυτοκτονιας/ευθανασιας, οποτε ειναι να σαν να σου λενε οποιος θελει να το κανει ας κοψει τον λαιμο του να βρει τροπο να κοψει τον λαιμο του μονος του (εναλλακτικα αν δεν θελει να μπλεκει με λαιμους ας πηδηξει απο τη ταρατσα ή στις γραμμες του τρενου ή ας παρει φαρμακα και λοιπα).
απλα ετυχε να γεννηθουμε σε μια περιοδο κι εμεις ασχημη. θα μου πεις ποια ηταν η καλη περιοδος. θα σου πω καμια, αλλα καποιες χωρες ισως καλοπερνουσαν λιγο παραπανω απ'τις αλλες. κι ετσι οταν δε μπορεις να μεταναστευσεις σε καποια αλλη καλυτερη χωρα, μεταναστευεις σε καποια αλλη καλυτερη διασταση.
αχ ΚΕΝΟ "μεσα στη καλή χαρά" είσαι. ΣΕ διαβάζω και μαυρίζω. Εντάξει ψαγμένος είσαι, δεν λέω αλλά πολύ απαισιόδοξος. Και φαντασου ότι έχεις και τα νιάτα σου. Τί να πουν άλλοι που είναι στην ίδια ψυχολογική κατασταση με σένα αλλά επιπλέον με σοβαρα προβλήματα υγείας και προχωρημενη ηλικία. Παρτο αλλιώς γιατί δεν βγαινει.
καταρχην σε ευχαριστω για το 'ψαγμενος', ελπιζω καποια στιγμη να δικαιωθω (πριν τον θανατο μου). αλλα για να πω την αληθεια δε μπορω να καταλαβω ακομα τι βλεπετε κι εκτιματε ολες εσεις εδω, αφου δεν ειμαι τιποτα σπουδαιο. δεν θεωρω οτι βρισκομαι σε καποια συγκεκριμενη ψυχολογικη κατασταση, γιατι δεν ειναι καθε μερα η ιδια μερα. το περιβαλλον με επηρεαζει περισσοτερο. μπορεις λοιπον να πεις οτι ειμαι γεννημενος ********ς λογο χωρας, με αποτελεσμα να εχω πλεον καποιες αρνητικες σκεψεις κι αποψεις. μπορεις παλι να με πεις και natural born negative οπως ολα τα ζωδια της γης, που πατανε γερα στα ποδια τους και ειναι ρεαλιστες. και επειδη η πραγματικοτητα δυστυχως ειναι χαλια, ετσι γινομαστε πεσιμιστες.
ΧΑΓΗ: Υπό εξέταση η κυβέρνηση Παπανδρέου
Πρώτη δικαίωση για τις κυρίες Γεριτσίδου, που κατήγγειλαν τον πρώην πρωθυπουργό για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!
Του Παναγιώτη Σουρέλη
Ένα χρόνο μετά τη μήνυση δύο Ελληνίδων, μητέρας και κόρης, κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γενοκτονία εις βάρος του ελληνικού λαού και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, η πρώτη δικαίωση ήλθε:
Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με έγγραφό του στα αγγλικά και τα γαλλικά ανακοίνωσε, ότι ο φάκελος ανοίγει! Την αναφορά (χρησιμοποιείται ο όρος reference) της υπόθεσης με αριθμό OTP-CR-47/12 υπογράφει ο επικεφαλής του γραφείου πληροφοριών του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης M.P. Dillon. ...
Η εκπαιδευτική ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της ψυχοπαιδαγωγός και εκδότρια Τάνυα, κατέθεσαν τη μήνυση στις 22 Μαρτίου του 2011. Ακολούθησε μαζική αποστολή χιλιάδων email από Έλληνες από όλο τον κόσμο, με τα οποία πίεζαν τη Χάγη να πάρει θέση και να εξετάσει την υπόθεση. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, στις 19 Μαρτίου 2012, η Χάγη με επίσημο έγγραφό της γνωστοποίησε στις κυρίες Γεριτσίδου, ότι η μήνυσή τους έχει εισαχθεί στον κατάλογο του γραφείου και θα εξετασθεί με προσοχή, όπως γίνεται ανάλογα με την περίπτωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού. Ενημερώνει ακόμη, ότι μόλις υπάρξει απόφαση, θα ενημερωθούν εγγράφως για αυτήν καθώς και για τους λόγους της απόφασης.
«Δράσαμε όλοι μαζί και φέραμε την πρώτη νίκη! Όσο και να προσπάθησαν να κωλυσιεργήσουν, όσο και αν προσπάθησαν να προβάλλουν δικαιολογίες για να μην δεσμευθούν επισήμως να τοποθετηθούν ενώπιον της διεθνούς και της Ελληνικής κοινής γνώμης ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ. Αποτελεί ιστορική πρωτιά της Ελλάδας, όπου δύο απλοί Πολίτες, με μόνη την επιταγή του άρθρου 120 του Συντάγματος, εξαναγκάζουν την κινητοποίηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης κατά πολιτικών και κυβερνήσεων, που έχουν το θράσος να αυτοπαρουσιάζονται ως υπεράνω του Νόμου και παντοδύναμοι. Ακόμη μια φορά στην Ιστορία η Ελλάδα πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη και την πραγματική Δημοκρατία», σχολίασαν οι κυρίες Γεριτσίδου.
Δύο Ελληνίδες έκαναν την αρχή. Χιλιάδες άλλοι Έλληνες από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στην κίνησή τους και έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη, κατακλύζοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης. Ο ελληνικός λαός απαιτεί να δικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έσυραν τη χώρα στο ΔΝΤ και βύθισαν τους πολίτες στη φτώχεια και τη δυστυχία.
...και ποτε αναμενεται η απαντηση για το τελικο ναι στο αν θα γινει η δικη ?
Το μάθατε; Στις 6 Μαϊου τελικά θα τους μαυρίσουμε!
Η βουλή κλείνει την Μ. Τετάρτη και την Μ. Παρασκευή που ξεκινάει η προεκλογική περίοδος
εμείς τότε θα τους θάψουμε βαθιά για να μην κλαίμε με μαύρο δάκρυ και μετά την Ανάσταση!!!
Μεγάλα προβλήματα μαστίζουν την Ελληνική κοινωνία και ουδείς συγκινείται
Αθανάσιος Τσίγκας
Είναι δυστυχώς σε όλους μας γνωστό, ότι ζούμε σε μια χώρα «απέραντο φρενοκομείο».
Δυστυχώς έρχονται τώρα και οι ιατρικές μελέτες, τα ιατρικά συμπεράσματα, να επιβεβαιώσουν την δύσκολη ψυχολογική
κατάσταση που έχουν περιέλθει οι κάτοικοι αυτής της χώρας.
Αυτές τις ημέρες (26-28 Μαρτίου) πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο για
την Δημόσια Υγεία, κατά την διάρκεια του οποίου, παρουσιάσθηκαν στοιχεία (από τον κοσμήτορα της ΕΣΔΥ,
Ιωάννη Κυριόπουλο) που δείχνουν ότι στην Ελλάδα του Μνημονίου οι αυτοκτονίες έχουν σχεδόν διπλασιαστεί.
Σύμφωνα με το κ. Κυριόπουλο, το 23% των ατόμων με ψυχικό νόσημα έχουν δάνεια, χαμηλό εισόδημα και χρέη, ενώ
επίσης μεγάλο ποσοστό ανέργων παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα.
Σύμφωνα με τα παρουσιαζόμενα λοιπόν στοιχεία, το πρώτο εξάμηνο του 2011, οι αυτοκτονίες είχαν άνοδο 45% σε σχέση
με το αντίστοιχο του 2010.
Όπως εύλογα γίνεται κατανοητό, την χρόνια που όλοι νιώσαμε στη τσέπη μας την οικονομική κρίση και την ανεργία,
λόγω Μνημονίων και δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων, έχουμε και την έξαρση του αριθμού των συνανθρώπων μας,
που θέλησαν να απαλλαγούν με λάθος τρόπο απ’ τα προβλήματά τους..