Χαχα...Ρε συ γέλασα..Χαχα...Αυτός κι ο Φιντέλ ένα πράμα..
Printable View
Χαχα...Ρε συ γέλασα..Χαχα...Αυτός κι ο Φιντέλ ένα πράμα..
κ μποχα!!!κουναω τα χερια για να φυγει το συννεφο απο αναμεσα μας αλλα μεχρι να το διαλυσω το ενα εχει αφησει την αλλη τζουρα..
Lol,ρε ξεκαρδίστηκα...Όχι δεν ήμουν έτσι αλλά θυμάμαι που μου έλεγε ο μπαγάσας ότι αν είσαι καλά ψυχολογικά τα τσιγάρα δε σε βλάπτουν γιατί έχεις καλύτερη άμυνα..Χαχα.Εγώ που δεν ήμουν θα έβγαζα πλάκα και θα έβλεπαν μουτζούρα.Πήγα για την κατάθλιψη από στενοχώρια και βγήκα με κατάθλιψη από καρκίνο!!
χαχα μλκ πρεπει να τον γνωρισεις τον πρωην γιατρο μου...ολα τα λεφτα!!μου κανει τρακες κ στις βαλεριανες!!!
κι εγω μια μερα του ζητησα πουρο..
να μην πω τι απαντησε...
α κι εγω την πρωτη μου την εριχνα συνεχεια στα βερεσεδια
Βερεσέ και άτοκο γυριστό σε 1μιση χρόνο το πρώτο.Το 2ρο θα του΄ρθει καθυστερημένο αλλά εφάπαξ!!!
ε κι αυτοι τι ταριφα ειναι αυτη 60 ευρα???
Ο δικός μου...100 Ευρά
Ρε εδώ μου πήρανε 80 για ένα κωλοτέστ MMPI2...Το λέω στον Μπίλυ και μου λέει δεν πα να\'τανε και το MI2!!!!!A!Και στο τέλος για να προσθέσω στην ήδη υπάρχουσα χαρά μου το έβγαλαν ΑΚΥΡΟ!!!
100?τον φουστη τι ταριφα ειναι αυτη?????????
εγω το τεστ το εκανα τζαμπατζαν στην πρωτη αλλα τους τρελλανα τους 4 της ψυχοεπιτροπης...
Κι εγώ την τρέλανα την ψυχολόγα γι\'αυτό μου το έβγαλε ΑΚΥΡΟ.Είχε μεγάλο δείκτη αναλήθειας...Τους κορόιδευα λέει...
Kassi,Quote:
Originally posted by kassi_21
Ρε εδώ μου πήρανε 80 για ένα κωλοτέστ MMPI2...Το λέω στον Μπίλυ και μου λέει δεν πα να\'τανε και το MI2!!!!!A!Και στο τέλος για να προσθέσω στην ήδη υπάρχουσα χαρά μου το έβγαλαν ΑΚΥΡΟ!!!
αν θέλεις, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο χρειάστηκε να κάνεις το MMPI 2?
Δωδώνη κατά πρώτον εκτιμώ την ερώτηση που μου απευθύνεις.
Φυσικά και μπορώ...
Στον πρώτο ψυχίατρο όταν πήγα δεν έκανα κανένα τεστ ψυχοπαθολογίας.
Η δεύτερη όμως ψυχίατρος θεώρεισαι αναγκαίο να το κάνω.Είπε ότι θα βοηθούσε....
Δωδώνη θες να μου πεις με τη σειρά σου τι ήταν αυτό που σε έφερε στη θέση να με ρωτήσεις για το συγκεκριμένο τεστ;
Εγώ έχω κάνει το ΜΜΡΙ,ενα με είκόνες και μου έλεγε να πω τι βλέπω και τέλος ένα με προτάσεις που έπρεπε να τις ολοκληρώσω...
Πράγματι ,ιντερ,ο ικατζής έχει πλάκα με τα πουράκια...αλλά αφού μόνο σου γράφει τα φάρμακα δεν τρως πολύ μυρωδιά!!!χχαχχαχα!!!
Γιατί δεν σου έδωσε ένα??????????