Quote:
Originally posted by kassi_21
Γιατί ρε παιδιά είναι θέμα ομοφυλοφιλίας το αν αρχίζει η ζωή και τελειώνει στα 18;Πάντως παρά το χέσιμο που έφαγα έχει βγει πιασάρικο αυτό το θέμα...Αν είτε ομοφυλόφιλος είσαι είτε ετεροφυλόφιλος είτε ό,τι άλλο και δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι τότε,ναι,δεν θα έχεις και την καλύτερη στάση ζωής......Και επειδή είχα περίπτωση ατόμου που πραγματικά ήταν θυληπρεπής απ\'την κορφή ως τα νύχια αρνιόταν πεισματικά ότι είναι γκέι χωρίς καν να τον ρωτήσω...Απλά στο άσχετο μου κοπανούσε φράσεις εγώ δεν έχω γκόμενα γιατί με παράτησε η παλιά Ρωσίδα...Δηλαδή χωρίς καν να ρωτήσω κατέβαζε ιστορίες κι αυτό δήλωνε την ανασφάλειά του γι\'αυτό που ήταν.....
Τώρα αν το παιδί μου γεννιόταν γκέι εκεί θα ήταν η μαγκιά μου να το υποστηρίξω για αυτό που είναι...Όπως το ίδιο για ένα παιδί με το σύνρομο Down,ένα αυτιστικό παιδί,ένα διανοητικά καθυστερημένο παιδί.....Ο Καιάδας ανήκει στο παρελθόν...Άλλη ήταν η διαφωνία μου με τους ομοφυλόφιλους και όχι στο ότι δεν τους αποδέχομαι επειδή είναι ομοφυλόφιλοι......Αυτό ίσως είναι και λίγο δικό τους κόμπλεξ γιατί ίσως δεν αποδέχονται οι ίδιοι την ομοφυλοφιλία τους...
Ναι αλλά να λες ότι αν το δικό σου παιδί ήταν gay θα το αντιμετώπιζες το ίδιο όπως και αν είχει αυτισμό είναι σαν να λές ότι θεωρείς έναν gay σαν άρρωστο