δεν μπορεί όλο και κάποιος θα συμπαθούσε το μάθημά σου, δεν θα φεύγαν κι όλοι:PQuote:
Originally posted by keep_walking
lol και τι θα με ειχαν να πιανω χωρο:P
Printable View
δεν μπορεί όλο και κάποιος θα συμπαθούσε το μάθημά σου, δεν θα φεύγαν κι όλοι:PQuote:
Originally posted by keep_walking
lol και τι θα με ειχαν να πιανω χωρο:P
γιατι ακουγετε αρρωστημενο να βγηκε ονομοσ εξετιασ μου?
einai kaneis edvw?
ακούγεται αυθαίρετο λίνα και είναι
:((((
Πως τα πας Αγγελικη?
Αν θες φτιαξε ενα καινουργιο thread γιατι αυτο βγηκε λιγο εκτος ελεγχου:)
βασικά δεν έχω κάτι να πω τώρα οπότε θα το φτιάξω άλλη φορά...δεν ξέρω έπεσε η διάθεση μου ξαφνικά ενώ ήμουν καλά σήμερα μέχρι το μεσημέρι...μετά άρχισα και έπεφτα σιγά σιγά. Κάποιες σκέψεις κάνω δεν μπορεί έτσι χωρίς λόγο να αλλάζω διάθεση.
Διαθεση ειναι αυτη αλλαζει χωρις λογο...και εγω το μεσημερι αισθανομουν πολυ down χωρις ιδιαιτερο λογο...και ακομα αισθανομαι λιγο down ισως γιατι αυριο ειναι πρωτομαγια και δεν εχω κανονισει κατι ωστε να σπασω την ρουτινα...δεν ξερω.
ναι δυστυχώς δεν μας ρωτάει όταν είναι να πέσει :)
εγώ σπάστηκα και με ένα τηλεφώνημα από τη δουλειά...αισθάνομαι ότι δεν με υπολογίζουν γαμώτο.
τεσπα γενικά πρέπει να αισιοδοξώ γιατί μου συμβαίνουν και καλά πράγματα. Μάλλον δίνω πολύ σημασία σε ένα άσχημο γεγονός. Τι βλακεία κιαυτή....κιαμα πέσει ι διάθεση μου αισθάνομαι -κάποιες φορές- οτι μαρέσει να συντηρώ αυτή την κατάσταση γιατί μπορεί να μου φαίνεται πολύ δύσκολο να χαμογελάσω και να τη δω αλλιώς.
υπαρχει αλλοσ νομος που υπερασπιζετε τα ατομα με ιδιαιτεροτητες εκανα μια ερευνα πολυ δυσκολα δινουν οι γιατροι τετοια πιστοοιητικα κ κανεισ δεν μπορει να εγγυηθει την ψυχικη υγεια κανενος αλλοι δεν τα δινουν καθουλου τεσπα οι νομοι στην ελλαδα παραβιαζονται ευκολα κ απλα
an moy poyn tipote οτι δεν ειμαι ικανη να εργαστω επειδη περνω χαπια θα τουσ παω στα δικαστηρια για ονομα του θεου τι ρατσισμος ειναι αυτος αφου λειτουργω μια χαρα ε το πολυ πολυ να αγοραζω τα χαπια μου ευτυχωσ δινοναι κ χωρισ συνταγη τα σολιαν ειναι φτηνα
Λίνα βρίκες δουλειά?
perimenv kati προκυριξεισ τωρα μιλησα με εναν ψυχιατρο μου ειπε οτι ειναι πολυ αδικο να μην παρεισ το ποιστοποιητικο για την δουλεια θα σου το δωσω εγω μου ειπε αυτοσ ο νομοσ δεν υπαρχει κανμια περιπτοση να τηρηθει στην ελλαδα μιασ κ οι γιατροι πολυ ευκολα γραφουν τα φαρμακα σε αλλα βιβλιαρια η πολυ απλα τα αγοραζεις
ενασ γιατροσ μου ειπε εγω τα ποιστοποιιτικα τα δινω ετσι κ αλλιωσ αχρηστα ειναι γιατι κ σαυτουσ που ειναι καλα κ τα δινω κ απο απο αυτουσ καποιοι θα αρρωστησουν στατηστικα κ μονο
Ωραία.Αντε αφού θα σου το δώσει ο ψυχίατρος το πιστοποιητικό όλα καλά θα σου πάνε.Μην ανησυχείς.