Εμμανουέλα μπηκες στο φορουμ οχι επειδη ήλπιζες οτι κάποιος θα σε βοηθήσει αλλά σύμφωνά με τον τρόπο σκέψης σου να πεις ότι τα δοκίμασες όλα και δεν υπάρχει διέξοδος στο πρόβλημα σου.
Υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα που έχουν γράψει κάτι παρόμοιο με το δικο σου, ό τρόπος που το εκφράζουν και σαφώς το βιώνουν, είναι τελειως διαφορετικος, ακομα και αν είναι ακραίος. Μιλάνε..προσπαθούν να βγάλουν αυτο που αισθάνονται. Εσύ είσαι περιχαρακωμένη και γίνεσαι προκλητική κορίτσι μου για αυτό και προκάλεσες αντιδράσεις.(ίσως κάποιες τραβηγμένες) Στο είπα και απο την αρχή όταν σου έγραψα παρόλο που με ξεπέταξες , οτι δεν έχω σκοπό να στην πω . Έχω παιδί στην ηλικία σου και νιώθω τρυφερότητα για τους νέους ανθρώπους και τα προβλήματα τους.
Άρα νομίζω το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις ν' ακους και να μην φερεσαι σαν κακομαθημένο παιδί. Και αυτο σου το λέω με συμπάθεια οποτε έχε τον νου σου πως θα αντιδράσεις.
Η φλου σου έκανε κάποιες ερωτήσεις για κάποιο συγκεκριμένο λογο. Μάθε να βγάζεις αυτά που νιώθεις, μάθε να παρατηρεις τον εαυτο σου, τις αντιδράσεις σου.
Για να κάνεις σχέση και απο ότι καταλαβαίνω θελεις μια σχέση ουσίας, πρέπει να είσαι σε θέση να ξέρεις τι μπορεις να δώσεις σ' αυτήν.
ΔΕς τι λες. Λες θέλω σχέση , αλλά δεν μπορεις στο ελάχιστο να την προσδιορίσεις . Τι πιστεύεις ότι αυτό θα σου δώσει, νομίζεις ότι μια σχέση θα καλύψει τα κενά , την μοναξια, θα σε επιβεβαιώσει?
Θα περιμενα περισσοτερο να πεις ότι έχω την ανάγκη να ερωτευτώ για να νιώσω όμορφα, να βιώσω την γλύκα αυτου του αισθήματος, θέλω να με ερωτευτουν για να νιώσω σημαντική, οτι πραγματικά αξίζω..
Να βρω έναν άνθρωπο να μ΄αγαπάει και να τον αγαπάω.
Σου ειπα και στα πρωτα μυνήματα μου ότι αν δεν χαλαρώσεις και δεν ψάξεις κάποια πράγματα μέσα σου θα εγκλωβιζεσαι ολοενα και πιο πολυ σ' αυτο το θέλω και αυτο θα σε ρίχνει ακομα πιο πολυ.
Μ' αυτο το επιμονο θέλω, το μονο που κάνεις είναι να πιεζεις τα πάντα προς την αντιθετη πλευρά απ' αυτήν που θέλεις.
Αν θες έχε στο νου σου αυτά. Και επειδη η φλου ξεκίνησε να σε ρωτάει κάποια πράγματα (πιστεψε με , ουσίας) αν θες άσε με και μένα να συνεχίσω όσο μπορω χωρις σχόλια, στο ίδιο μοτιβο, μηπως κατανοησουμε και εμεις και εσυ κάποια πράγματα.
Αν θελεις πες μας κάποια πράγματα για την οικογένεια σου και κατά ποσο αυτή σε στηρίζει.