Προτιμώ να είμαι μαύρος παρά ομοφυλόφιλος, γιατί όταν είσαι μαύρος δεν χρειάζεται να το κρύβεις από τη μητέρα σου.
Charles Pierce
Printable View
Προτιμώ να είμαι μαύρος παρά ομοφυλόφιλος, γιατί όταν είσαι μαύρος δεν χρειάζεται να το κρύβεις από τη μητέρα σου.
Charles Pierce
Είμαι επιφυλακτική προς εκείνους που γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλει ο θεός, γιατί παρατηρώ πως συμπίπτει πάντα με τις δικές τους επιθυμίες.
Susan B. Anthony
Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες.
Ανώνυμος
Άπιστος δεν είναι ο άνδρας που ερωτοτροπεί αλλά αυτός που δεν ξαναεπιστρέφει στη γυναίκα του.
Διόνυσοs
Κυνικός είναι ο άνθρωπος που όταν μυρίζει λουλούδια, ψάχνει να βρει το φέρετρο.
H. L. Menken
Όταν ήμουν παιδί προσευχόμουν κάθε βράδυ για ένα καινούργιο ποδήλατο. Μετά κατάλαβα πως ο Κύριος δεν δουλεύει έτσι, οπότε έκλεψα ένα και του ζήτησα να με συγχωρέσει.
Emo Philips
Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να πεις την πλήρη αλήθεια: ανώνυμα και μεταθανάτια.
Thomas Sowell
H αποταμίευση είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ειδικά όταν οι γονείς σου το έχουν κάνει για σένα.
Winston Churchill
Είμαι μια καταπληκτική νοικοκυρά. Κάθε φορά που εγκαταλείπω έναν άντρα κρατάω εγώ το σπίτι του.
Ζα Ζα Γκαμπόρ
Όλες οι θρησκείες είναι θεμελιωμένες στο φόβο των πολλών και στην εξυπνάδα των λίγων.
Stendhal
Είναι περίεργο. Στέκεσαι στη μέση μιας βιβλιοθήκης και φωνάζεις άαααααα και όλοι κάθονται και σε κοιτάζουν περίεργα. Κάνεις το ίδιο πράγμα σε ένα αεροπλάνο και όλοι σε ακολουθούν.
Τόμι Κούπερ
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης
Με λένε εκκεντρική επειδή θέλω να περιτριγυρίζομαι από ομορφιά. Μα πείτε μου, ποιος θέλει να περιτριγυρίζεται από σκουπίδια;
Ιμέλντα Μάρκος
Κάλεσα έναν φίλο μου σε χορό μεταμφιεσμένων πριν λίγο καιρό. Έσπασε ένα αβγό στη μούρη του και πήγε ντυμένος οικονομολόγος της παγκοσμιοποίησης.
Ρόναλντ Ρήγκαν
Τον Μεσαίωνα είχαν τη γκιλοτίνα, το μαστίγιο, τη φάλαγγα. Σήμερα, έχουμε ένα πιο αποτελεσματικό όργανο βασανισμού που ονομάζεται ζυγαριά μπάνιου.
Στίβεν Φίλιπς