μολις μπηκα στις κρεμες... προσπαθω να τρωω αργα αλλα καμια φορα δεν μπορω να φαω και καθολου..... αληθεια? σε καθε γουλια γουργουριζες? θα φυγει αυτο?
Printable View
μολις μπηκα στις κρεμες... προσπαθω να τρωω αργα αλλα καμια φορα δεν μπορω να φαω και καθολου..... αληθεια? σε καθε γουλια γουργουριζες? θα φυγει αυτο?
τωρα μπορω και πινω μεχρι 3 γουλιες με την μια.
αν ξεχαστω και πιω παραπανω γουργουριζει, υπομονη και ολα θα πανε καλά. θα αρχισει και η κατηφορα και δεν θα σε νοιαζει και πολυ που δεν θα μπορεις να φας.
Εγώ πάντως θα είμαι εδώ.Quote:
Originally posted by MARGARET
Ισως μετα το Πασχα ν'ανεβω Θεσσαλονικη.Θα βρισκεται εκει κανεις η θα την εχετε κοπανισει ολοι??
Και εγω με τη πτυχωση το ιδιο προβλημα του γουργουριτου το ειχα, καθε φορα που ετρωγα κατι λιγακι πιο βαρυ απο μια κοτοσουπα νεροβραστη ή νερο με πονουσε το στομαχι αλλα με το καιρο περασε.
Οταν πονουσε το στομαχι μου και ετρωγα κοτοσουπα (ζωμο) ηρεμουσε αμεσως οπως επισης και με το γιαουρτι το φρεσκο. Να σκεφτεις μια φορα εφαγα 2-3 μπουκιες μηλο και εκανα εμετο ολο το βραδυ, μου επεσε πολυ βαρυ.. ποιος το μηλο ελεος!!!
Υπομονη και θα περασει σιγα σιγα με το καιρο. :)
τι καλα που με καλμαρετε ετσι..... καλε αρχισα να αναρωτιεμαι.."τοσο ειδικη περιπτωση ειμαι??" και μαλιστα γιατι το ειπα εδω στον γιατρο που με παρακολουθει στη θεσσαλονικη ( επιδη ο Σκρεκας ειναι αθηνα) και μου λεει ολο περιεργα πραγματα μου λες!!!!!!!! και γιατι να το κανει αυτο...... και μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν συμβαινει συχνα!!!!!! ε που να μη τρομαξεις μετα????
δεν ξερετε ποσο περιμενω τον καιρο που θα μπορω να πινω νερο...... δεν μπορω να ξεδιψασω!!!!
τρελλο ε? πλεον δεν με απασχολει τοσο το φαγητο οσο το νερο!!!! παντα επινα παραδειγμα μια δυο φορες την ημερα και καλη.. γκλου γκλου γκλου....... τωρα??? λυσσα!
Αχ!Ramira μου!Καλωσήρθες στον κόσμο του βουλωμένου σιφωνιού(και μη δοκιμάσεις του-μπο-φλο,δεν κάνει τίποτα!)
της δίψας-Σαχάρα(να ονειρεύεσαι πισίνες με νερό να πιεις αντί για κανέναν άντρα ή τίποτ'άλλο της προκοπής)και της κλισέ ατάκας
από τους άσχετους (και καλά)γιατρούς στις απορίες σου :"Πρώτη φορά το ακούω αυτό!Είσαι σπάνια περίπτωση!Αμάν βρε παιδί μου!"
Εσύ έχεις εμάς να σε καθησυχάζουμε(εγώ δυστυχώς ζούσα στα Ζάβλακα τότε χωρίς διαδίκτυο)και μην πτοείσαι καθόλου!
Αν όχι όλοι,τότε οι περισσότεροι είμαστε "σπάνιες περιπτώσεις"γιατί απλούστατα άλλα μας λένε στην ενημέρωση κι άλλα βρίσκουμε
μπροστά μας όταν αρχίζουν τα γλέντια τα τρελά μετά το χειρουργείο...Αυτό με το νερό δεν έχει λογική,αλλά έτσι είναι!Δεν κατεβαίνει
κι αν μας κάνει τη χάρη θα είναι με το σταγονόμετρο!Έβλεπα θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν το μπουκάλι και με μια ανάσα
γκλου-γκλου-γκλου να κατεβάζουν το μισό 1,5λιτρο κι εγώ να κοιτάζω με γουρλωμένα μάτια λες και έκαναν τα απίστευτα
ακροβατικά!Λες κι εγώ δεν το έκανα παλιά,χαλαρά,στην εποχή που ανήκα στην ίδια φυλή...Να τρως λες και παίζεις με τα σερβίτσια
των νάνων της χιονάτης ή των κοριτσιών που ζερβίρουν τσαϊ στις φίλες τους...Ποιός; Εσύ!Που ήταν άλλα τα μεγέθη σου!Αχ!
Λοιπόν,μην πανικοβάλεσαι!Όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και λίγο πολύ όλοι τα περνάμε...όσο περνά ο καιρός τουλάχιστον
βελτιώνεται η κατάσταση...Να σε παρακολουθείς πάντως και να προσέχεις να μην κάνεις εμετούς.Ο εμετός δεν είναι καλή ένδειξη.
Και μη νιώθεις κόρη του Μητσοτάκη,που είσαι τόσο άτυχη να είσαι Η περίπτωση!Οι περισσότεροι δικά του παιδιά λογιζόμαστε,
μέχρι ν'ανακαλύψουμε πως είμαστε μάλλον ο κανόνας παρά η εξαίρεση κι εκείνοι είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται είτε είναι της φιλοσοφίας
"άσε τον άλλον στην άγνοια του ν'ανακαλύψει τι θα του συμβεί στην πορεία και τώρα πες του τα ειδυλλιακά για να κάνει την επέμβαση"
Καλώς μας ήρθες κι εσύ λοιπόν στον κόσμο,που εγώ τουλάχιστον δεν ήξερα πως υπάρχει,όπου ονειρεύεσαι νερό αντί για φαγητά!
Quelle décadence !!!
Κι εγώ εδώ θα είμαι,Μαργαριταρένια μου,μέχρι μέσα Μαϊου όμως...Quote:
Originally posted by stelios
Εγώ πάντως θα είμαι εδώ.Quote:
Ισως μετα το Πασχα ν'ανεβω Θεσσαλονικη.Θα βρισκεται εκει κανεις η θα την εχετε κοπανισει ολοι??
ναι, οκ ολα αυτα!!! εγω τελικα ενα πραγμα δεν καταλαβα η μαλλον θελω να το επιβεβαιωσω, θα μπορω αργοτερα να πινω? η θα ειμαι στην καλυτερη με 4 γουλιες?????????????????????????
http://comps.fotosearch.com/comp/UNC...~u17856611.jpg
Ας κολλήσω κι εδώ μια αφίσα,καθότι basia και Στελάρα,ζείτε Θεσ/νίκη κι εσείς,απ'όσο γνωρίζω,
αλλά και γενικότερα γιατί το τόπικ αυτό βρίσκεται σε πεζόδρομο με καφετερίες στην φορουμπόλη μας...
Οργανώνουμε συνάντηση στη Θεσ/νίκη την Παρασκευή 10/4/09 γύρω στις 16:00' με 17:00'
Αν κάποιος άλλος βορειοελλαδίτης ενδιαφέρεται,ας έρθει στα γραφεία μας --->ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
για να καταλήξουμε στις λεπτομέρειες(μέρας,ώρας,τό� �ου κλπ)
Ευχαριστώ!
Το παιδί για τα θελήματα...
και κατι αλλο NADINE, φοβερος ο λογος σου!!!!!!
χμμμμμμ??????????????
Εγώ έκανα άλλη επέμβαση από σένα,οπότε είναι αρμόδιοι να σου απαντήσουν όσοι έκανανQuote:
Originally posted by Ramira
ναι, οκ ολα αυτα!!! εγω τελικα ενα πραγμα δεν καταλαβα η μαλλον θελω να το επιβεβαιωσω, θα μπορω αργοτερα να πινω? η θα ειμαι στην καλυτερη με 4 γουλιες?????????????????????????
τη δική σου,εδώ και κάποιο καιρό και μάλιστα στον ίδιο μ'εσένα γιατρό ,απ'όσο γνωρίζω...
Λογικά θα βελτιώνεται με τον καιρό,αλλά μέχρι πού μπορεί να φτάσει,δεν ξέρω...
Μ'εμένα πάντως αυτό κράτησε 3,5 χρόνια,όσα δηλαδή είχα μέσα μου τον πρώτο γαστρικό δακτύλιο.
Τώρα ξαναπίνω υγρά σαν άνθρωπος και το αρχικό σοκ ήταν τεράστιο!Ξέρω καλά πόσο υποφέρεις!
Ραμινα εγω εχω κανει πτυχωση που εχει παρομοια συμπεριφορα με τη δικια σου και μετα απο 2 μηνες μπορω και πινω μισο ποτηρι κατευθειαν και ειμαι ικανοποιημενη
το στομαχι θα μεγαλωσει λιγο λογικα
προσπαθησε να πινεις γουλια γουλια
Στελάρα,Μαργαρίτα κι όλοι οι άλλοι,χειρουργημένοι και σε αναμονή Καλφαρέντζου,για περάστε μια βόλτα κι από εδώ
--->3-5 RNY Πατρα,Καλφαρεντζοs.
Αλλά λίγο σύντομα αν μπορείτε γιατί το βιαζόμαστε το θέμα!Έχουμε χειρουργείο στις 3 Μαϊου και σας χρειαζόμαστε!Φιλάκιαααα
Εμείς εδώ είμαστε! ʼλλοι κάνουν τον ψόφιο κοριό! :)Quote:
Θα'ρει η Μαργαρίτα,δε θα 'ρθει,θα 'ρθει,δε θα'ρθει...(μαδάω τώρα πέταλα)