gourounitsa ζήλεψα και έγραψα και εγώ σχόλια κάτω από το ticker μου
Printable View
gourounitsa ζήλεψα και έγραψα και εγώ σχόλια κάτω από το ticker μου
Μπραβο ρε κοριτσια...τα πατε τελεια...να δω ποτε θα βρω χρονο να κανονισω κ γω να παω στην ενδοκρινολογο για τα χαπια...θα με βοηθησουν πολυ γιατι ζοριζομαι πολυ αυτες τισ μερες...πειναω αλλα το παλευω ακομη...αντε να ερθει ι δευτερα να ζυγιστω κ γω...αν κ σημερα που εκανα μια υποκλοπη στη ζυγαρια..εδειχνε 93.1 στα 95 ξεκινησα...μακαρι να παει ετσι....τελικα το περπατημα βοηθαει...μια ωρα τη μερα...μακαρι να συνεχισω ετσι...κ αν παρω κ τα χαπια..κ δεν νιωθω τοση πεινα θα ειναι καλυτερα...αντε κοριτσια τον φαγαμε το γαιδαρο ,εμεινε η ουρα(για παρηγορια το λεω αυτο...αν το πιστεψουμε κιολας..θα βοηθηθουμε πολυ)
ευχαριστω πολυ γουρουνιτσα...επιτελους ρε παιδια πολυ ταλαιπωρια αυτο το τικερακι...αγανακτησα...αλλα με τη βοηθεια σας το καταφερα κ αυτο..ευχαριστω
επιτελους ;) το εβαλες :D
μπράβο για το tickeraki σου......
alaloumaiki στο τικερ μ μ βγαζει μονο ποσα κιλα 8ελω να χασω ακομα 8ελω να μ βγαζει κ ποσο εχασα.πως το εκανες?
αχ ρε κοριτσια με την χ8εσινη βλακεια π πιρα ενα των 15 ακομα δεν νιο8ω καλα.τροω με το ζορι δεν 8ελω να τροω τπτ!!!προσπα9ω να τροω με το ζορι να σινερ8ω και περνω κ τις βιταμινες.καλα δεν ειμαι κ οπως την αλλη φορα π επερνα για 8 μερες των 15μγ.
δεν ξερω τι 8α κανω αν δω και δεν τροω τπτ και χαλιζομαι για μερικες μερες με τα 10 8α τα σταματησω αλιος 8α συνεχισω.πυστευω φταινε των 15 π πιρα γιατι ειμαι λιγα κιλα και αυτο ειναι πολι υσχιρο!
Δεν ξέρω αν φταίει μόνο ότι είσαι λίγα κιλά, ίσως εσένα ο οργανισμός σου να μην τα δέχεται τόσο εύκολα των 15.
Δεν το βγάζει μόνο του εγώ βάζω τα κιλά που έχω χάσει και αυτό τα υπολοιπόμενα.
Λοιπόν πας εκεί που λέει "your text" και γράφεις 8 kg lost - to go και τίποτα άλλο. Αυτό θα σου βγάλει από μόνο του τη φράση 8 kg lost - to go 12 kg....
κατι αλλο αποφασησα αυριο να μην παρω το χαπι μου ετσι να σινελ8ω περισσοτερο.τελικα πυστευω οτι με πειραζουν τα παρμακα αυτα.εχω τα συμτοματα της αλλης φορας κ δεν νομιζω να φταιει η διατροφη γιατι τροω οτι γραφει!!!!!8α παρω τον γιατρο μ και 8α κανω ιπομονη να δω τι 8α γινει.
μην πανικοβάλλεσαι, καλύτερα όμως αύριο να μην πάρεις τίποτα, δεν νομίζω να πάθεις τίποτα αρκεί να φας κανονικά, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι.....
Μου αρέσει που αλλάζεις συνέχεια tickeraki έχει πλάκα......
ναι πλακα εχω ιχιχχι.σκευτομαι κατι αλλο,να περνω μερα παραμερα το χαπι δεν νομιζψ με μια εμρα διαφορα να μην με πιανει.τι λετε εσεις??
δεν ξέρω δοκιμασέ το, πάντως μέρα παρά μέρα το παίρνουν και στο τέλος της θεραπείας για να αποκοπείς σιγά σιγά από τα χάπια και όχι απότομα.... αν σε πειράζουν κάντο.
8a to pernw mera paramera kian dw na m anoigei h oreksh 8a ta pernw ka8e emra meta k an den zalizome
aaaaaaaaaaax σημερα ακουσα το 6 ατομο να μ λεει οτι αδυνατησα.τι καλα!!!αυριο δεν 8α απρω το χαπακι να δω τι 8α γινει.8α πειραματηστω λιγο.
δεν ξερω αλλα ηλικρινα τροω με το ζορι δεν ειναι φυσιολογικο αυτο.κ ολα ατα απο προχ8ες π πιρα των 15 μιλιγκραμ
αλαλουμακι μου καλη μου οπψς ειδα απο την αρχη τα ποστ μου ειδα οτι εισαι η μονη π συνεχιζει να γραφει εδς απο τις πρωτες π ξεκινησαμε τα φαρμακα μαζι με μενα.
δεν σε 8θμομουν αλλα ειδα τα παλια ποστ εδω σε αυτην την σελιδα κ 8υμη8ικα πολα.ποτε ακριβως ξεκινησα την 8εραπεια ποτε σας κατατρομαξα π τα σταματησα κλπ.ευχομαι να παω καλα να συνεχισω την 8εραπεια δεν 8ελω να ξαναπαρω ουτε ενα γραμμαριο.
οσο για την γυμναστικη μου εχει φταξει κατι κολομερια(ιχιχιχι) κατι ποδια χωρις κυτταριτιδα και πανεμορφα που δεν πυστευα ηλικρινα ποτε απο τοτε π παχυνα οτι 8α ομορφινουν.τα μπουτια μου ηταν ολοσραβα απο λιπος και χοντρα σαν παγουρια οπως κ τα χερια μου.ο ποπος μου τεραστιος πλαδαρος κ τρεμουλιαστος κ απαισιος οι κοιλια μου κρεμοταν κατω.
και δεν ειναι μονο τα φαρμακα!!δεν πυστευα ποτε οτι και με γυμναστικη 8α μεταμορφο8ω τοοοσο γρηγορα.
ξερω οτι μονο π ακουτε για γυμναστικη νιο8ετε αβολα ετσι ενιο8α κ γω και δεν πυστευα οτι φτιαχνεις ωραιο κορμο με αυτην.την συχενομουν.τωρα 9 μηνες περιπου μετα εχω αλλαξει εντελως γνωμη.ΔΙΑΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!Πυστεψτεμαι βλεπω ποσο προσπα8ητε αλλα δεν ξερεται οτι τελικα η γυμναστικη μαζι εμ διατα κανει 8ΑΥΜΑΤΑ!
Εγώ το ξέρω γιατί έκανα πρωταθλητισμός μέχρι τα 18 μου. Και μετά γυμναζόμουν πάντα και μου αρέσει πολύ η γυμναστική. Απλώς επειδή έχω πρόβλημα με τη μέση περιμένω να χάσω τα 10 πρώτα κιλά δηλαδή να πάω 85 για να ξεκινήσω πάλι. Μετά το Πάσχα δηλαδή θα ξεκινήσω. Τι γυμναστική κάνεις και έχεις δει τόση διαφορά?
Πάντως αυτό το πράγμα να μην πεινάς με των 10 δεν το καταλαβαίνω, εκτός και αν συμβαίνει επειδή τα σταμάτησες και τα ξανάρχισες. Γιατί και εγώ τις δύο πρώτες εβδομάδες που έπαιρνα των 10 δεν πείναγα καθόλου. Μετά άρχισα να πεινάω και πήρα των 15 αλλά συνεχίζω να πεινάω, απλώς χορταίνω πιο εύκολα και δεν έχω συχνά λαιμαργίες. Εγώ παίρνω και Xenical με το κυρίως γεύμα. Ελπίζω να μην πάθω τίποτα. Θέλω να πάω 78 με τα πρώτα μπάνια μπας και βάλω μπικίνι δεν μπορώ πάλι με το ολόσωμο......
Χαίρομαι που έχεις γίνει κορμάρα, και που είσαι ακόμα.......... Πιο πολύ όμως χαίρομαι που έχει ανέβει η ψυχολογία σου, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο!!!!!!!!!!
και εγω εμ τα χαπια δεν μπορω να πω πωσ μου εχει κοπη η ορεξη. απλως χορταινω πιο ευκολα ετσι μπορω και τηρω το διαιτολογιο μου.