impossible, μπράβο και σε σένα για την προσπάθεια σου, άνευ R......
Printable View
impossible, μπράβο και σε σένα για την προσπάθεια σου, άνευ R......
καλα, τελικα μονο εγω θα μεινω χωρις τικερακι....
τωρα βλεπετε τιποτε?
τωρα βλεπετε τιποτε?
τα καταφερα!!! δεν το πιστευω!!!τελικα μηπως ειχα το ιδιο προβλημα με το αλαλουμακι? παντως ο επιμενων νικα. ελπιζω να επιμεινουμε ολες ετσι μεχρι να τα χασουμε...
nadine εχουμε αλκινοο σημερα?
κοριτσαρες μου σας φιλω μεχρι δευτερας....
...και εγω θα ζυγιστω αυριο...
μην με μαλωσετε!θα ναι και η πρωτη φορα που θα ζυγιστω επισημα....
το απογευμα θα αγορασω την ζυγαρια μου και αυριο το πρωι....!....η μεγαλη στιγμη!....
χαιρομαι παντως που ειμαστε σε καλη διαθεση και ειναι σιγουρα πολυ καλο σημαδι που η προεδρος μας χανει και αυτη κιλα!!!!!!
μπραβο ναντινοπροεδρινα!!!
εγω και στις επομενες εκλογες ναντιν θα ψηφισω δαγκωτο!!!!!
φιλακια κουκλες ..καλο σαβ-κο σε σας που δεν θα δουλευετε...
εγω θα δουλευω...σνιφ σνιφ!!!
καλορίζικη η ζυγαριά...... άντε νέα ζυγαριά, νέες απώλειες!!!
Πωπωπω!Γεμίσαμε χρώματα κι αρώματα καλοκαιρινά!
Αλαλουμένια,τα δικά μας τικεράκια κουνιούνται κιόλας κι είναι πολύ όμορφα!
Γιατί εσύ να μην τα βλέπεις;Μήπως είσαι το παιδάκι στο παραμύθι με τον γυμνό αυτοκράτορα;
(Χανς Κρίστιαν ʼντερσεν: "Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα)
Αρχικά να ευχαριστήσω όλες σας για την επιβράβευση,αλλά να ξέρετε πως μου δημιουργείτε ένα τεράστιο πρόβλημα!
Όπως και τα κοπλιμέντα,έτσι δυσκολεύομαι να δεχτώ και τα συγχαρητήρια...Και μόλις συνειδητοποίησα πως έχω μπλέξει!
Όταν έχανα κιλά με το δακτύλιο,ακόμα κι όταν είχα φτάσει τα -68 κι όλοι είχαν εντυπωσιαστεί,δε θεωρούσα πως μου αξίζει,
παρ'όλα όσα περνούσα...Τώρα πάλι(όχι πως το πολυαποδίδω στο χάπι μας)αλλά θεωρώ ντροπή να λέμε μπράβο σε κάποιον
για τα 135,5 κιλά του,τα οποία από πάρα πολλά χρόνια όφειλε ν'αποτινάξει,πόσο μάλλον να μην επιτρέψει ποτέ να φτάσει τόσο ψηλά!
Ξέρω τι θα μου πείτε...Ό,τι ακριβώς θα έλεγα κι εγώ σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό μου...Πάντως έχω αρχίσει να την ψιλιάζομαι...
Μ'αυτά που μου λέτε και δεδομένου πως έχω πολλούς μήνες μπροστά μου και δε σκοπεύω να τα παρατήσω,(Θεού κι εαυτού θελόντων)
μάλλον αυτός είναι ο προορισμός σας στη ζωή μου(ανάμεσα στα άλλα,βέβαια)...Σκύβω κεφάλι και το αποδέχομαι...Μη με παρεξηγείτε...
Δεν είμαι ακατάδεκτη κι αγνώμων,απλά έχω τα θεματάκια μου με τον εαυτό μου και τώρα τα βάζετε κι αυτά στο πακέτο αλλαγών...
Ευχαριστώ,Lady D.! Eυχαριστώ,Barbie!Ευχαριστώ,Σαμπίνα! Ευχαριστώ,chrys! Ευχαριστώ,porki! Ευχαριστώ,Χανελέλι!
Ευχαριστώ Αλαλουμένια! Ευχαριστώ,αδύνατη! Eυχαριστώ,Ξενιαφέντρα! Συγχαρητήρια και για τις δικές σας απώλειες,
χθεσινές,σημερινές κι αυριανές!Περαστικά στα παιδάκια σας!Και με συγχωρείτε που φεύγω έτσι βιαστικά,αλλά όπως είπε και
το δεξί μου χέρι,έχω ραντεβού με τον Αλκίνοο απόψε και νωρίτερα πολύ τρέξιμο...Κι όχι τίποτ'άλλο δεν κοιμήθηκα καθόλου χθες...
Μάλλον δε θα προλάβω να σας ξαναγράψω πριν την Κυριακή που θα επιστρέψω(επιφυλάσσομαι για Α3,φαντάζομαι...)
Να έχουμε όλες ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και με υγεία και χαρά να επιστρέψουμε και πάλι στις αίθουσες μας τη Δευτέρα!
Φιλάκια πολλά,καρπουζένια,ηλιοφώτι στα,νεραϊδένια,πριγκιπικά,� �αγισσένια,πεταλουδιστά,γο� �ακένια και σαλιγκαρένια
(λίγο μπλιαχ,αλλά λένε πως αυτά είναι που κάνουν καλό στην επιδερμίδα!Α,ρε Μπάρμπυ με τις τηλεμαρκετγνώσεις σου!Τίποτα στην τύχη!Τίποτα!)
Αχ, αυτή η τάση σου να μην αποδέχεσαι τίποτα καλό για τον εαυτό σου.........
Ευτυχώς που είμαστε και εμείς και βλέπουμε τα καλά.
Καλά να περάσεις, και ναι καλά είπες έχεις μπλέξει πολύ άσχημα!!!!
Καλό ΣΚ σε όλες...
καλό σ/κ σε όλες και συγχαρητήρια! (σε όλες και στην μαγισούλα/πρόεδρο!)
κλείνοντας την πρώτη βδομάδα με τα φυτικά της power health (που μεταξύ μας δεν νομίζω ότι κάνουν δουλειά η απόλια είναι 0,6κιλά.
μικρή μεν....ελπίζω σταθερή δε...
να'στε καλά!
(και επιφυλλάσομαι να προσπαθήσω να βάλω τίκερ)
Lady D μου,πριγκίπισσα της καρδιάς,εσύ και το κλωνοτικεράκι σου! Μεγάλη μου τιμή να με λάβεις τόσο υπόψιν σου!
Η καρδουλένια σου(ως και τα μαγουλάκια της είναι καρδούλες!) ήταν η πρώτη επιλαχούσα μου,που φύλαγα για μετά!
Κοίτα τώρα να δεις τι συνέβη μ'εμάς τις δύο!Στο τόπικ της συνάντησης είχες πει πως σπούδαζες στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1993.
Και σου είχα πει πως ζούσαμε κάπου στην ίδια πόλη,ίσως στην ίδια περιοχή...Και σήμερα εδώ διαβάζω πως είσαι δικηγόρος!
Που σημαίνει πως εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε γνωριστεί από το 1990,ίσως να ήμασταν και στην ίδια αίθουσα,την ίδια βιβλιοθήκη...
Τελικά όμως έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια,εσύ να πας στην άλλη άκρη της χώρας,να γίνεις μανούλα,πρώην καπνίστρια,να πάρεις λίγα κιλάκια,
ενώ εγώ να κουβαλάω δεκάδες κιλών για χρόνια,να κάνω και δύο αποτυχημένους δακτύλιους,ώστε επιτέλους να βρεθούμε εδώ!
Και τώρα πες μου,σε παρακαλώ!Μετά απ'όλα αυτά εμείς οι δυό δεν το χρωστάμε στην ιστορία μας,έστω για μία φορά,να τα πούμε από κοντά;
:o ΟΡΙΣΤΕ; :oQuote:
Originally posted by Hanelle
Δεν προκειται περι τανιας,αλλα για 3 πολυ αγαπημενα μου βιντεο απο το Anaheim Ballet,που μου δινουν τη δυναμη οτι θα ξαναγινω αυτο που ημουν.
http://www.youtube.com/watch?v=WUrJuSh0evE
http://www.youtube.com/watch?v=_wVXSS5Wv34
http://www.youtube.com/watch?v=bQ0L24YbGGI
Mου τα'λεγες μεν εσύ,έχω δει και παραστάσεις μπαλέτου(τελευταία,το αγαπημένο μου παραμύθι,την ωραία κοιμωμένη)
αλλά αλλιώς να τ'ακούς,αλλιώς να τα θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια ή κάποια απρόσωπη παράσταση
κι αλλιώς να έχεις εικόνα στο νου από δικό σου άνθρωπο να κάνει όλα αυτά τα υπεράνθρωπα!
Θα μου πεις πώς διδάσκουμε άμα δεν έχουμε ένα υψηλό επίπεδο;Σωστά!Αλλά τελικά μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις!
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!Κι αδημονώ να σε χειροκροτήσω!Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου με τη σχολή αυτή!
Εδώ εγώ,η άσχετη και με το που το άνοιξα άκουσα από μέσα μου μ'ενθουσιασμό --->FAME!I'm gonna live for ever...
Nα πας οπωσδήποτε,Χανελέλι μου,στη σχολή που λαχταράς!Και θα ξαναγίνεις αυτό που ήσουν!
Να γυρίσεις τον κόσμο ανάποδα μέχρι να τα καταφέρεις,γιατί παρά τα πολλά σου ταλέντα και προσόντα,
έχω την αίσθηση πως μόνο φορώντας πάνω στο παρκέ αυτό τα Pointe-μπαλαρινοπαπουτσάκια σου
(πώς την παίζω την ορολογία στα δάχτυλα,ε; ),λάμπει πραγματικά το προσωπάκι σου και το χαμόγελο αγκυλώνεται διάπλατα!
Και να μην κάνουμε σύγκριση με τις εδώ σχολές...Ας είσαι εσύ χαρούμενο κι ας κάνω πράσινα μάτια να σε δω!
(δε λέω μαύρα γιατί ήδη έχω)Τώρα που το ξανασκέφτομαι,πάντα ονειρευόμουν πράσινα μάτια!Δε θα μου κακοέπεφτε κι εμένα...
Παρεμπιπτόντως,συγχώρεσε με που δεν τα είδα νωρίτερα...Δεν είχα καταλάβει πως ήταν κάτι τέτοιο...
Μη με παρεξηγείς...έχω δύο μέρες να κοιμηθώ...
Α!Ναι!Και τώρα που το θυμήθηκα!Με γειά το τικεράκι σου!Πραγματικά υπέροχη η νεράϊδα,αλλά θέλω να δεις κι ένα άλλο,
που με το που το είδα σε σκέφτηκα(γιατί άραγε; )κι ήθελα ούτως ή άλλως να σου το δείξω...--->Σελ.6 στα animated
Φιλάκια,Aria Alekzander ή Hanelle!Oνειρεμένες Fouettes,Pirouettes και προπαντός Hanellettes! ;)
Δε το πιστεύω Nadine μου .... Πιθανολογώ ότι δεν είμαστε ίδια σειρά, εσύ πρέπει να είσαι δύο χρόνια μικρότερη (και ηλικιακά και ακαδημαϊκά.) .. αλλά σίγουρα από τα τέσσερα της σχολής , τα δύο κυκλοφόρουσαμε στους ίδιους διαδρόμους, πίναμε καφέ στο ίδιο κυλικείο και γράφαμε στις ίδιες αίθουσες....(άσε δε θέλω να θυμάμαι ούτε τις γραπτές ούτε τις προφορικές εξετάσεις). Δυστυχώς έκανα τη μεγαλύτερη μ@λ..@κι@ της ζωής μου και τελείωσα τη σχολή γρήγορα, καθυστέρησα μόνο ένα εξάμηνο, οπότε μετά την εξεταστική του Φεβρουαρίου 1993 τελείωσα, ορκίστηκα και έφυγα.... Στερνή μου γνωση να σε'χα πρώτα.... Το σίγουρο όμως είναι ένα: ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Σ'αυτή τη συνάντηση σίγουρα και δε προλαβαίνω να κανονίσω τα εδω για να έρθω να σας γνωρίσω.....αλλα στην επόμενη, μεθεπόμενη θα ανέβω προς τα πάνω. Εξάλλου, είναι καιρός να σπασει πια ο μυθος που έχω πλασει στο μυαλό μου για τη Θεσ/νικη που άφησα το 1993...Νομίζω ότι τώρα είμαι έτοιμη γι' αυτό.Quote:
Originally posted by NADINE
Που σημαίνει πως εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε γνωριστεί από το 1990,ίσως να ήμασταν και στην ίδια αίθουσα,την ίδια βιβλιοθήκη...
Τελικά όμως έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια,εσύ να πας στην άλλη άκρη της χώρας,να γίνεις μανούλα,πρώην καπνίστρια,να πάρεις λίγα κιλάκια,
ενώ εγώ να κουβαλάω δεκάδες κιλών για χρόνια,να κάνω και δύο αποτυχημένους δακτύλιους,ώστε επιτέλους να βρεθούμε εδώ!
Και τώρα πες μου,σε παρακαλώ!Μετά απ'όλα αυτά εμείς οι δυό δεν το χρωστάμε στην ιστορία μας,έστω για μία φορά,να τα πούμε από κοντά;
Μάλιστα...Να δω τι άλλες θυσίες θα κάνω για χάρη σου!Εμ συντηρούσα τόσα χρόνια τόσα κιλά,για να σε συναντήσω τώρα εδώ,
εμ γίνομαι το "γιαν" σου για να κρατήσω την ισορροπία της...απερισκεψίας σου να σκοτωθείς να τελειώσεις και γι'αυτό ακόμα να πάρω πτυχίο!
Ελπίζω να τα εκτιμάς δεόντως!Ώστε έκλεισες 16 ολόκληρα χρόνια μακριά από τη φτωχομάνα για χατίρι της λεβεντομάνας!
Ομολογώ πως δεν περίμενα να ξεσηκωθείς τόσο εύκολα!Κάτι η απόσταση,κάτι τα παιδιά,κάτι η δουλειά...Αλλά σε βλέπω σβέλτη στις αποφάσεις
και μου αρέσεις!Πάντως να ξέρεις,πως πρακτικά δε θα μπορούσαμε να είχαμε συναντηθεί γιατί εκείνα τα χρόνια(και αρκετά έως πολλά επόμενα)
εγώ δεν έκανα καθόλου κλασσική φοιτητική ζωή(η αλήθεια είναι πως ούτε φοιτητική ούτε ζωή έκανα...)Τέλος πάντων...
Όπως και να'χει σε βλέπω να θέλεις με νοσταλγία ν'ανέβεις!Κάνε όμως κάτι με το μύθο σου,γιατί την κατάληξη του τη γνωρίζεις φαντάζομαι...
Καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις!Φιλάκιαααααααα,"γιν" !