Είπα να σας στείλω και γω μία του σαββατοκύριακου.. αλλά λόγω αφηρημάδας ξέχασα τη φωτογραφική και ότι έβγαλα αυτές τις μέρες το έβγαλα με το κινητό μου! :)
Ένα μπουμπούκι λοιπόν.. για όλα τα μπουμπούκια!!
Printable View
Είπα να σας στείλω και γω μία του σαββατοκύριακου.. αλλά λόγω αφηρημάδας ξέχασα τη φωτογραφική και ότι έβγαλα αυτές τις μέρες το έβγαλα με το κινητό μου! :)
Ένα μπουμπούκι λοιπόν.. για όλα τα μπουμπούκια!!
Καλημέρα,επίδοξοι καλλιτέχνες και μη!
Μπράβο σου,Πέννυ,που με κερατώνεις και μικραίνεις κι άλλων τις φωτογραφίες...Κατάλαβα...σιγ ά σιγά θα πέσουν και τ'άλλα τα κέρατα!
Τέτα,πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου,αλλά είναι να σε εμπνέει και το...θέμα!Να το χαίρεσαι το μοντέλο σου!Ελπίζω να είστε πολύ αγαπημένοι!
esceden μου,τι περιμένεις να μας δώσεις δείγμα κι από τη δική σου θεματολογία;Έχει,κορίτσια,� �γάλει κάτι ασπρόμαυρες...έργο τέχνης!
Τώρα που σε έδωσα,δεν έχεις άλλη επιλογή από το να βάλεις έστω μία...Πάω να σας κάνω νέο σχετικό τόπικ για να εκφράζεστε ελεύθερα κι έξω-κυστικά...
Ευγενία,καλώς ήρθες στην παρέα(φοβάμαι πως ποτέ δε σε καλωσόρισα...)Χαίρομαι που βρήκες εδώ την υποστήριξη και συντροφικότα,
που δίνει πνοή στα φτερά σου να πετάξεις πιο ψηλά,κοντύτερα στους στόχους σου!Ήδη έχουμε και τα πρώτα καλά αποτελέσματα...Μπράβο!
Θα βρεις τη σειρά σου κι εσύ με το θέμα των πολυκυστικών,θα χάσουμε και κάποια κιλάκια κι όλα θα οδηγήσουν στο παιδάκι,που τόσο λαχταράς,
με τον πιο ασφαλή κι υγιή τρόπο για σένα και για κείνο!Εξάλλου,το καλό πράγμα αργεί λένε...Κι εμείς δεν πάμε για ξεπέτα,αλλά για το καλύτερο!
Μην πτοείσαι!(αν και μόνο έτσι δε μου ακούγεσαι)Να σε προσέχεις να είσαι καλά στην υγεία σου,καλά και με τον άνθρωπο σου
κι όλα θα γίνουν στη σωστή τους ώρα!Σου το εύχομαι ολόψυχα!Ήδη το βλέπω να συμβαίνει...
Γλυκούλα,τι νέα;Πώς πάει ο διαδικτυακός μας έρωτας;Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να τρενάρεις όσο περισσότερο μπορείς τη συνάντηση αυτή,
(το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν)αλλά καμιά φορά χάνονται οι άνθρωποι στην αναβολή...Γνώμη μου,να μην το τραβήξεις για μήνες.
Εξάλλου,αν είναι ο άνθρωπος μας δε θα πτοηθεί από τις δικές μας ανασφάλειες...Καλό το διαδίκτυο,αλλά ως αφορμή γνωριμίας κι οχι αποκλειστική επαφή.
Φιλιά και στα υπόλοιπα κυστοκόριτσα! Κάτι υψηλές παρουσίες,κάτι ηδονοβλεψίες δεν περνούν τελευταία απ' τα μέρη αυτά ή μου φαίνεται;
http://2.bp.blogspot.com/_Cj2nM7CVNS...f4c7fe75a2.jpg
Συμφωνώ με την Ναντίν: Γλυκούλα γιατί αναβάλεις την συνάντηση? Αφού σχεδόν έχεις πειστεί για όλα, αυτό δεν θα ήταν το καλύτερο? Να τον γνωρίσεις και από κοντά?
Ε τι να πω εγώ τώρα.. να σε κατηγορούν επειδή ΔΕΝ βοηθάς το καταλαβαίνω!! Αλλά να σε κατηγορούν και όταν βοηθάς.. ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορείς να το κάνεις αυτό άτιμη Ναταλοκατάσταση!!! Πώς το φέρνεις, πώς το γυρνάς, πώς το αναλύεις... αγνό παρθένο ελαιόλαδο βγαίνεις πάντα!!! Υπάρχει και Θεός κοπελιά και βλέπει! Έχε χάρη που αγαπάω τα σπάνια είδη.. και σε έχω κατατάξει στη συγκεκριμένη κατηγορία αλλιώς θα'βλεπες!! :)Quote:
Originally posted by NADINE
Μπράβο σου,Πέννυ,που με κερατώνεις και μικραίνεις κι άλλων τις φωτογραφίες...Κατάλαβα...σιγ ά σιγά θα πέσουν και τ'άλλα τα κέρατα!
Φιλιά πολλά cycters και friends και λόγω καλοκαιριού δεν μετράω απουσίες αυτό το διάστημα! Με αντάλλαγμα όλες οι καλοκαιρινές ατασθαλίες, παρασπονδίες, περιπέτειες και τα συναφή να καταγράφονται εδώ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!!! (γκουχ γκουχ.. Γλυκούλα!!!!) :)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ CYSTER και μη!Ειμαι στα πανω μου,ειμαι τα ωραια μου γιατι με τρελλανεs εσυ αγαπη νεα μου,ειμαι στα πανω μου,ολα ειναι τελεια,ο ερωταs μωρο μου ειναι ψυχεδελεια(οπωs λεει και η αννα βισση),εε ενα τετοιο πραγμα βρε κοριτσια,ααχ και ξανα ααχ!Λοιπον η συναντηση δεν εγινε ακομα,ομωs βρισκομαστε σε συνεχη επικοινωνια!Του ειπα αληθεια περι κιλων κτλ,και του ειπα οτι οταν θα ειμαι ετοιμη και θα νιωσω καλα εγω,θα βγουμε,ειναι μεχρι να γινει η αρχη.Το δεχτηκε και φυσικα ανυπομονει.Το ωραιο βεβαια ειναι που μου λεει οταν συναστηθουμε να παμε για κανενα μπανακι,εκει δυσκολευουν ακομα περισσοτερο τα πραγματα(χαχα).Εχτεs κανονισε με φιλουs να πανε για καφε,και μου ειπε και που ηταν και τι ωρα θα πηγαιναν,μηπωs και πηγαινα και εγω,του ειπα οχι βεβαια,αλλα πηρα τηλ την κολλητη μου,και τηs λεω εισαι για παρακολουθηση,αλλο που δεν ηθελε,αφου ειμαστε ιδια τρελλοκομεια,πηγαμε και τον ειδαμε απο μακρια βεβαια,αλλα οντωs ηταν εκει,το καλο ηταν που ενω ειμαστε στο αυτοκινητο μου,χτυπαει το τηλ,και βρισκομουν πολυ κοντα του,που εισαι μου λεει?στο αυτοκινητο παω σε μια θεια μου του λεω.Τα χρειαστηκα βεβαια διοτι λεω παει καπου μαs ειδε και με αναγνωρισε απο τιs φωτογραφιεs,αλλα οκ.ολα καλα!Μου αρεσει βρε παιδι μου η περιπετεια,μια ``νορμαλ`` γνωριμια δεν νομιζω να μου κρατουσε το ενδιαφερον,απο την αποψη,γνωρισα καποιον βγηκαμε,και οκ εγινε σχεση,θελω την περιπετεια μου!Αμ το αλλο που το βαζειs?και αδιαθετησα και εχασα 2 κιλα,βρε μηπω πρεπει να ειμαι συνεχωs ερωτευμενη για να γινω στυλακι?λεω εγω τωρα!Ελπιζω να μην σαs κουραζω κοριτσια με τιs λεπτομερηs περιγραφεs μου!Για μπανακια πηγαινετε διαβαζω,βραβο σαs και πολυ καλα κανετε,να περνατε ομορφα,το αξιζουμε,εμειs οι ταλαιπωρεs αλλα γεματεs εμπειριεs ψυχεs!pennoyla βλεπω εξορμησειs τα ΣΚ(σαββατοκυριακα),χαιρομα� �,επισηs ειδεs τι καλο κοριτσακι ειμαι σε κραταω ενημερη για οτι συμβαινει στη life styl ζωη μου!χαχα τρομαρα μου!Ναντιν μου,συμφωνω για την αναβολη τηs συναντησηs face to face,αλλα πιστευω θα ειναι και για τουs 2 μαs καλυτερο να μην γινει τιποτα βιαστικο!Γιατι αν ξυπνησει η παρορμηση μου,θα με μαζευετε :p,ετετ να και τα καλλιτεχνικα σου,τελικα το forum ξεχειλιζει απο αγαπη,τρυφεροτητα και καλλιτεχνικεs ανησυχιεs!BRAVO μ`αρεσει!Επισηs ετετ,μεταξυ μαs το παλικαρι δικο σου?πολυ καλο ;),bravo και για αυτο,οσο για αυτο που ειχεs γραψει,σε προηγουμενο ποστ,οτι ενιωθεs μοναξια αφου καποιεs φιλεs σου παντρευτηκαν κτλ,και εκανεs γνωριμιεs απο το δημο,που διοργανωσε σεμιναρια φωτογραφιαs,μου εδωσεs ιδεα,σκεφτομαι να γραφτω σε ωδειο,διοτι ειμαι αυτοδιδαχτει στο αρμονιο,και σκεφτομαι οτι θα υπαρχουν ταχυρυθμα προγραμματα για ενηλικεs,επισηs θελω πολυ να μαθω ιταλικα-ισπανικα,ταχυρυθμα θα υπαρχουν ακομα και εκει!Ακομα και εκει ομωs μου λυπει λιγο θαρροs.Δεν θα το αφησω ετσι ομωs ,θα δουλεψω πανω σε αυτο!Tελοs φιλια πολλα σε οοοολεs τιs cysters,και οχι στιs cystress!:p,νεραιδουλεs,γοργονιτ σεs,guest stars,ηδονοβλεψειεs,και οοολεs τιs επισκεπτριεs του forum.
Eιναι δυνατον να φυγω ετσι??χωριs τραγουδι?οχι βεβαια,για σημερα αυτο!
http://www.youtube.com/watch?v=V-sCrhRPCMg
γλυκούλα και λοιπά νεραϊδοκόριτσα, καλή σας ημέρα!! ελπίζω καλή μου όλα να πάνε κατ' ευχήν.. στην τελική, γιατι όχι??
θα σε μαλώσω όμως.. δεν χάνεις ευκαιρίες σαν αυτη που μας ειπες στο τελος, λογω εικονας! για τ ονομα του θεου! μην απαρνείσαι αυτό που είσαι τώρα. ο μόνος τρόπος να το αλλάξεις ειναι αρχικά να το αποδεχθείς.. αλλιώς η συμβίωση με τον εαυτό σου μέχρι να φτάσεις στους στόχους σου, θα ναι μια διαρκής μαχη. κ αυτο δε βοηθά.. βλέπεις τώρα, με βελτιωμένη διάθεση, πως όλα μπαινουν σε μια σειρα??
:) φιλια πολλά σε όλες!!!
Καλημερααα ηρθα.... τι κανετε? διαβασα τα νεοτερα σας! σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τις φωτο μου. Πεννυ μου ναι αυτο εννοουσα οτι μου εβγαιναν μεγαλες σε μεγεθος, σε ευχαριστω πολυ που την μικρινες, για να μην σε παιδευω πως το εκανες ??? χωρις την βοηθεια σου δεν θα τα καταφερνα. Και με φωτογραφικη η οχι μου αρεσε η φωτο του μπουμπουκιου. αχ , αχ ναντιν μου μη ζηλευεις.... ολες για μια και μια για ολες ;) σωστα? οσο για την φωτο , οχι βρε κοριτσια ημαρτον δικος μου ανθρωπος εννουσα συγγενης μου, ΟΧΙ φιλος (μακαρι να εριχνα κανενα τετοιο κουκλο, αλλα που τετοια τυχη :P ) και ειναι αληθεια οτι τον αγαπαω πολυ, αν και ειναι λιγο μακρυα ..... σε αλλη ηπειρο τωρα ... αλλα θα τον ξαναδω τον Οκτωβρη!! οταν θα ειναι φιλος "φιλος" θα σας το πω!! πεννυ δεν ειχα καταφερει να κατσω να δω αναλυτικα την διαιτα, λιγο οι γιορτες με τις κυριακες-κυριακους χθες (εαν καποια γιορταζε, χρονια πολλα) λιγο μια συναντηση με ομαδα φωτο για ενα φεστιβαλ, λιγο να ετοιμαστω, τα αφησα ολα τελευταια στιγμη , παντρευεται ενας ξαδερφος μου το σ/κ γυρναω (παλι, τι προτοτυπο) 11 και 12 σπιτι. δεν ειναι κατι φοβερο μικροαποριες την εχω μπροστα μου τωρα και οτι απορια σε ρωταω :
Μπορω με το γαλα αντι για κορν φλεικς να τρωω παξιμαδι μικρο? γιατι πολυ με φοβαμαι οτι με δυο κουταλιες δεεεεννννν, η αντι για μπιφτεκι μπορω να φαω κατι κρεατικο, η τα φαγητα ειναι μαγειρεμενα κανονικα, η με λιγο λαδι ομω στο τελος? και τα μπιφτεκια, εαν πρεπει να τα φαω, τους βαζω μεσα και φρυγανια? μου αρεσε αυτο που εκανες με την σοκολατα μετα το φαγητο, λεω να το υιοθετησω κι εγω, ενα σοκολατακι παυλιδης περιπου 10 γρ. ειναι καλα? η κοτοσουπα μαζι με λαχανικα? φανταζομαι με λιγο λαδι στο τελος ολα τα φαγητα?? στο σπανακορυζο τσιγαριζω το κρεμμυδακι στην αρχη να το κανω με νερο και στο τελος το λαδι? το τουρλου ειναι αυτο με τα κολοκυθακια, μελιτζανες και πατατες στην κατσαρολα με ντοματα, μιαμ μιαμ , χρονια εχω να το φτιαξω, τυρι ολα τα τυρια οπως τα γραφει μεσα?? ουφ ελπιζω να μην σε ζαλισα...απο βδομαδα _τριτη τεταρτη λεω να την ξεκινησω αρα μην αγχωθεις να μου απαντησεις. χθες γυρισα σπιτι και ηθελα απελπισμενα γλυκο αντι αυτου ηπια ενα ποτηρι γαλα και πραγματικα ηταν πολυ καλο!
Γλυκουλα χαιρομαι αφανταστα για σενα, ειδες που απο εκει που δεν το περιμενες κατι καλο βγηκε? ευχομαι οτι καλυτερο και τα μυαλα προσγειωμενα. μια συμβουλη.... μην στηριζεσαι στον αλλο για να σε αποδεχτει και να σου διωξει τις ανασφαλειες με το βαρος σου. Πιστεψε το εσυ , ο αλλος θα δει μονο αυτα που θα του δειξεις εσυ και στην προκειμενη περιπτωση την προσωπικοτητα σου. Χαιρομαι που σου εδωσα ιδεες, αυτος ηταν και ο λογος που σας εγραψα την εμπειρια μου, μηπως και σας δωσω καποια καινουργια ιδεα. οσο για το οτι περιμενει γνωστος η "μη" δεν εχει σημασια τραγουδιστης να δει στιχους σου, συγμωνη αλλα αυτο το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, βρε κοριτσι μου τι σχεση εχει αυτο με το εαν του αρεσουν οι στιχοι σου η οχι? ειναι σαν να μου λες οτι κι εγω επειδη ειμαι ποσα κιλα δεν θα κανω εκθεση φωτογραφιας για να μην με δουν ??? το να αισθανεσαι ανασφαλεια αν κι εφοσον του αρεσουΝ αυτο το καταλαβαινω αλλα και παλι, εαν το υποστηριξεις σωστα, με ολο το παθος της ψυχης σου και το παρουσιασεις ζεστα, αυτο θα δει, ενω εαν πας σαν "κακομοιρα" κομπλεξικη με το παχος της, ε, συγνωμη αλλα αυτα θα δει. ελπιζω να μην με παρεξηγησεις αλλα και παλι τα ιδια θα σου εγραφα.... και ακομα και ενα δεν του αρεσουν, συζητησε μαζι του, τι ΔΕΝ του αρεσε και πες του οτι εγω ειμαι διατεθιμενη να "εμπνευστω" απο αυτα που μου λες θα ηθελες να καθησω να γραψω κατι και να στο φερω να το δεις? Ακομα και απο τα λαθη μας μαθαινουμε. Οτι και να αποφασισεις για εμενα μπες στα βαθια και κολυμπα, και σου ευχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ επαγγελματικη και προσωπικη :D εδω ειμαστε και παρακαλω πολυ να μας ενημερωνεις, ε?? τις cyster φιλες σου!
esceden, lidal, ευγενεια, τι κανετε εσεις κοριτσακια? οι υπολοιπες (πλην του μπαρμπουνιου) θα πατε πουθενα διακοπουλες? πεννυ μου καλο και το 3 ημερακι κατ'αλλα πως τα πας, θα πας πουθενα διακοπες? να σου πω δεν βαζεις κι εσυ καμια αλλη φωτο σου , καποια που να σου αρεσει πολυ, να δουμε??
να σας πω εαν κανονισετε καποια συναντηση για πειτε το μηπως και μπορεσω να ανεβω προς τα πανω , μου ειπανε για μια εκθεση στην θεσ/νικη που εχει τωρα μεχρι τελος σεπτεμβριου και θα ηθελα να την δω, εχω και κατι συγγενεις προς β.ελλαδα και ειναι ευκαιρια να τους δω. θα χαρω πολυ να σας γνωρισω και απο κοντα!
σας φιλω ολες πρεπει να επιστρεψω στη δουλεια, :( ουφ
esceden ποτε θα δουμε και δικια σου φωτο??? οταν εχεις διαθεση ανεβασε καποια, χαρα μας (και μου) να δουμε δουλεια σου! φιλιαααα
οκ, αφου αντι να επισυναψω εδω την φωτο ανοιξα καινουργιο ποστ, στην συνεχεια το εσβησα, φιου ... σας επισυναπτω μια φωτο εδω με τις καλυτερεες μου ευχες για ΚΑΛΑΑΑ ΤΑΞΙΙΙΙΔΙΑ ειτε αυτα ειναι πραγματικα, πνευματικα η σωματικα ;)
Τέτα,για πέρνα μια βόλτα από εδώ και φέρε και τα αρνητικά σου για εμφάνιση!
---> ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ
Βοήθησε με να συνειδητοποιήσω τη ζήλια μου,Quote:
Originally posted by etet_
αχ , αχ ναντιν μου μη ζηλευεις.... ολες για μια και μια για ολες ;) σωστα?
...μου ειπανε για μια εκθεση στην θεσ/νικη που εχει τωρα μεχρι τελος σεπτεμβριου και θα ηθελα να την δω,
γιατί μάλλον θολώνει τόσο την κρίση μου,
που νεκρώνει την αντιληπτική μου ικανότητα...
Ποιά καλή έκθεση έχει τώρα στην πόλη;
Για πες να πάμε όσες μπορούμε...Φιλιά!
Ναντινακι εισαι φανταστικη το πες και το εκανες!!! θα τις ανεβαζουμε εκει τις φωτο. πεννυ και esceden ακυρο τις ειδα εκει τις φωτο σας! ΚΟΡΙΤΣΙΑ και οι υπολοιπες επισκευτειτε τον σκοτεινο θαλαμο!!! παιρνω τα φιλμακια μου αυριο και σας ερχομαι!!!
οσο για την ζηλεια...πειραχτικα το ειπα, αναφερομουν σε αυτο που ειπες (φανταζομαι πειραχτηκα) στην πεννυ οτι εκτος απο τις δικες σου φωτο εκανε και τις δικες μου.... ισως δεν το ειπα σωστα, σορρυ.
Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ
Ορίζοντας τον Κονστρουκτιβισμό
Μετά την επιτυχημένη πορεία της έκθεσης Rodchenko & Popova: Defining Constructivism, θα παρουσιαστεί και στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης από τις 24 Ιουνίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου, στους εκθεσιακούς χώρους στη Μονή Λαζαριστών.
Η έκθεση παρουσιάζει το έργο δύο εκ των σημαντικότερων καλλιτεχνών της Ρωσικής Πρωτοπορίας, του Aleksandr Rodchenko (1891-1956) και της Liubov Popova (1889-1924).
Πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα που συγκεντρώνει περίπου 350 πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, κατασκευές, ανακατασκευές, φωτογραφίες και αρχειακό υλικό, με σκοπό εστιάσει και να καταδείξει την πορεία του Κονστρουκτιβισμού μέσω των δύο πρωτοστατών του κινήματος.
Ο Rodchenko, του οποίου η γυναίκα Varvara Stepanova ήταν και η ίδια σπουδαία καλλιτέχνης, ενεργά ασπάστηκε σχεδόν όλες τις εκφάνσεις του κινήματος, από τη διαφήμιση μέχρι τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο.
Τα επιτεύγματα της Popova στη ζωγραφική, στο θέατρο, τη γραφιστική και στο σχέδιο υφασμάτων συνέβησαν παρά την κλονισμένη υγεία της και την προσωπική της τραγωδία ?ο άντρας της πέθανε από τύφο το 1919, και η ίδια πέρασε ένα χρόνο προσπαθώντας να αναρρώσει. Πέθανε μόλις πέντε χρόνια αργότερα και αυτή και ο γιος της από οστρακιά.
Πιο συγκεκριμένα, πάντως, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 350 έργα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται καμβάδες από τη σειρά των «Ζωγραφικών Αρχιτεκτονημάτων» της Popova (1917-1919), κινηματογραφικές αφίσες, κοστούμια και σκηνικά του Rodchenko. Ενδεικτικά αναφέρονται οι αφίσες για την κλασική ταινία «Το Θωρηκτό Ποτέμκιν» σε σκηνοθεσία Σεργκέϊ Αϊζενστάιν το 1925.
Info
Τοποθεσία Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Μονή Λαζαριστών
Ημερομηνία 24 Ιουνίου- 20 Σεπτεμβρίου 2009
Πληροφορίες Τηλ.: 2310 589140-1, www.greekstatemuseum.com, [email protected]
Α...μάλιστα...Τι σόρυ καλε; Σιγά...
Μάλλον έχω τη μύγα πως είμαι η λυσσάρα του φόρουμ,έτσι που όλο θίγω το θέμα :
"Βρείτε μου αυτόν που έχει σκοπό της ζωής του να με λατρεύει!",γι'αυτό πήγε ο νους μου αλλού...
Πάντως αν υποψιαστώ πως εδώ μέσα με έχετε για λυσσάρα για άντρα...ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩ
Τετούλα μου ενημερωμένη σε βρίσκω!! :) Μόλις τέλειωσα το διάβασμα και λίγο αργότερα θα σου απαντήσω αναλυτικά σε ότι με ρωτάς. Χαίρομαι που θα πάρεις τα φιλμ σου και θα εμπλουτίσεις το σκοτεινό θάλαμο. Εσύ και η esceden θα είστε τα τιμώμενα πρόσωπα.. καθ'ότι εγώ είμαι σε εντελώς ερασιτεχνικό στάδιο! Απλά η φωτογραφία είναι κάτι που αγαπώ πολύ.. και ιδίως ως θεατής!! Όσο για τη φωτογραφία σου που μίκρυνα.. το έκανα στο Photoshop αλλά το κάνουν όλα τα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας. Το μέγεθος που χρησιμοποίησα νομίζω είναι 800x600 γιατί έτσι φαίνεται καλά στη σελίδα. Θα επανέλθω αργότερα για τη δίαιτα και τις λεπτομέρειες :)