εγω γι αυτο εβαλα το μελι, για να μην εχει εντονη γευση! στ τελος με τα φρουτα μαζι κτλ δεν ειχε κα9ολου γευσι τυριου.:)
Printable View
εγω γι αυτο εβαλα το μελι, για να μην εχει εντονη γευση! στ τελος με τα φρουτα μαζι κτλ δεν ειχε κα9ολου γευσι τυριου.:)
ax maresei η τυρογευση με φρουτα...δε θα βαλω μελι.
τις θερμιδες φοβαμαι κ τα λιπαρα του τυριου...
κοραλακι το φιλαδελφεια λαιτ εχει μονο 50 θερμιδες στα 30 γρ
αχ τελεια τελεια!!!βεβαια εγω θα το κανω χωρις μελι (κλαψ κλαψ) και θα σας πω εντυπωσεις!!!!
θα ανεβασω και φωτογραφια.. δεν φτιαχνω συχνα γλυκα! χαχχαα
:D νασαι καλα γελασα, εχω μια διαθεση χαλι μαυρο που περιμενου τους ρωσους. ουφ.
ο δε δικος μου λεει μαλλον εγγυος ειμαι με τοσα που εφαγα :D
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι!!!ναι ναι ανεβασε και φωτογραφιααααααα!!!τι καλαααααα!!!αχ ποσο τις λατρευω αυτες τις εφευρετικες ιδεες μαγειρικης...αισθανομαι οτι δεν κανω διαιτα!!!λαλαλαλαλαλα
chocaholic δεν παιζεσαι!!!!! χαχαχχαχα σε διαβασα και νομιζα πως το σχολιο το εγραψα εγω!!!
Αυτο το"ιιιιιιιιιιιιι" κι αυτο το "λαλαλαλαλαλα".....με εστειλαν!!
rouli, το γλυκακι φαινεται ουαου!! Λιγο η...τυρογευση με ανησυχει....
Να το επιχειρησω ??
Quote:
Originally posted by chrys
rouli, το γλυκακι φαινεται ουαου!! Λιγο η...τυρογευση με ανησυχει....
Να το επιχειρησω ??
chrys μ εγω επειδη εβαλα κ μελι δεν μ φανηκε να ειχε γευση τυριου:/
τωρα δεν ξερω αν θα σ αρεσει, εξαρταται απο τα γουστα του καθενος...
πω πω παιδια με χαροποιησατε με το γλυκο! εμεις στο σπιτι μου λατρευουμε τα τυρενια γλυκα!θα το τιαξω σιγουρα! μαλιστα θα το κανω τουρτα ως εξης:τα μπισκοτα κατω)θα τα βρεξω με λιγο γαλα για να γινει πιο συμπαγες),το τυρι γαλα απο πανω και στο τελος τα _ρουτα! ειναι μια τελεια παραλλαγη του cheese cake! μπραβο ρουλα μικρουλα! εγω στην ηλικια σου ουτε αυγο δεν εβραζα!
Γειά σας κορίτσια.
Επειδή έχω 2 παιδάκια που λατρεύουν τα ζυμάρικα, ακούστε τι έκανα. Έφτιαξα ζυμαρικά κοχύλια με ξεχωριστή κόκκινη σάλτσα για την οικογένεια.
Εγώ έκανα το εξής κόλπο, για να μη μαγειρεύω αλλο φαγητό. Σε μια κούπα έβαλα τη μερίδα μου και έκοψα μια φρέσκια ντομάτα σε πολύ μικρά κομματάκια, ανακάτεψα και έφαγα.
Νόστιμο, θρεπτικό και κυρίως δίχως δυσκολία.
Γιατί για όσες απο εμάς είναι παντρεμένες και έχουν και παιδιά, είναι πιο δύσκολο να κάνουμε ιδιαίτερο φαγητό για μας.
Έχετε κάνει εσείς κάτι παρόμοιο;
Καλησπέρα κι από μένα!Πολύ ωραίες οι συνταγούλες σας κορίτσια, ξετρελλάθηκα με το γλυκο α λα τυρι κρέμα, κι εγώ που έχω αδυναμία σε γλυκά τύπου τσιζκεικ είναι σίγουρο πως θα το τιμήσω!
Εγώ έκανα μια παραλλαγή ζελέ φράουλα light, βάζοντας αντί του 1 1/2 φλιτζάνι κρύο νερό που λέει 1 1/2 φλιτζάνι γάλα 2% και έγινε νοστιμότατο!Δοκιμάστε το!
ωραια ιδεα κελινα, νοστιμη κ λαιτ!
εγω προς το παρον κανω ο,τι λεει ο τσελεμντες γιατι ειμαι νεα "νοικοκυρα" κ προεχει να τρωγονται.
τον χειμωνα λογικα θα εχω ξεπαρει κ θα σας τρελανω :D εχω απεριοριστη φαντασια!
ελπιζω να εχω κ στην κουζινα!
μπιζελι μου ευχαριστω για την ιδεα, αντε να δω γιατι τα βαρθεηκα τα ζελε τοσα που εχω φαει!
καλημερες!
εκανα τα πρωτα μου φασολακια κατσαρολας,
γιαχνι τα ονομαζει ο τσελεμεντες!
εκτος του οτι εχω να καθαρισω την φισλερ απο τα καμμενα φασολακια
βγηκαν τελεια!
για πρωτη φορα δηλαδη με ελαφρυντικα!
το θεμα ειναι οτι μου μυριζουν καμμενο κ δεν το κοβω να τα τρωμε,
αν κ χθες δοκιμασαμε μιση μεριδα καθενας για να δουμε πως ειναι!
σκεφτομαι οτι θα ειναι απο τις πιο διαιτητικες συνταγες μου μεχρι στιγμης,
αφου δεν θα τα φαμε! :D