για να δω 7!
Printable View
για να δω 7!
Για να ανακτησω το χαμενο μου αυτοσεβασμο
Για να μη ζω σαν να ειμαι 60 ενω ειμαι 25
Για να βγω απο την απομονωση που με εχω βαλει
γιατί μου είπε ο ενδοκρινολόγος οτι άμα χάσω το 10τις εκατό του βάρους μου έχω περισσότερες πιθανότητες να καλυτερέψουν οι πολυκυστικές μου κ ο κύκλος μου.
Γιατί θέλω να πηγαίνω σ' όλες τις πορείες για κάθε απανταχού της γης αδικημένο και να μπορώ να τρέχω γρήγορα μακριά από τα δακρυγόνα, να πηδάω κιγκλιδώματα και να μην με κουράζει το πόδι μου που το έχει καταπονήσει το τριψήφιο νούμερο του βάρους μου!
Γιατί το Σαββατοκύριακο ξεφύλλιζα περιοδικά μόδας κι αναρωτιόμουν ποια από αυτά τα υπέροχα ρούχα θα υπάρχουν στο νούμερό μου! (η διαδήλωση διαδήλωση και ο καταναλωτισμός καταναλωτισμός- τουλάχιστον ο φανταστικός- διότι αν όπως λέγεται πάμε σε πτώχευση όλα αυτά θα είναι εκτός τόπου και χρόνου)
Για να μην πάθω (κι άλλη) κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου. Για να μην κάνω χολόλιθους, διαβήτη, υπέρταση... ʼι στο καλό!
Για να ξεχωρισει ο λαιμος μου απο το προσωπο
Για να χορεψω ballroom dances(καθενας με τον καημο του)
Για να μη με κανει καμια πωλητρια να νιωσω σκουπιδι ξανα
Για να κανω μια θεαματικη εισοδο σε παλια μερη...
Για να μη ντρεπομαι οταν ανεβαινω στο λεωφορειο
Για να παψω να περναω τρεχοντας μπροστα απο τις βιτρινες
Για να χωρεσω στο παλιο μου τζιν
Για να ξαναβγαλω φωτογραφιες
Για να περπατάω στο δρόμο χωρίς να καμπουριάζω ή να ρουφάω τη κοιλιά μου επειδή ντρέπομαι για το σώμα μου..
Για να μη κάνω μια ώρα να κουμπώσω ένα φερμουάρ και στο τέλος να το σπάω και να χάνω κάθε όρεξη να βγω έξω..
Για να μη διστάζω στο δοκιμαστήριο να φορέσω ένα πιο εφαρμοστό μπλουζάκι επειδή φοβάμαι μήπως σφηνώσω και δε μπορώ να το βγάλω..
για να παρακινησω κ το μωρο μου να τρωει καλυτερα, κ το μεγαλο,
κ το μελλοντικο μικρο!
για να μπορω να μπορω να τρεχω μαζι με το παιδι μου και να παιζω μαζι του
για να μην νιωσω ποτε ξανα τοσο χαλια
για να ξαναχορέψω τσιφτετέλι
και να ξαναφορέσω μπικίνι
για να ειμαι και να νιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου
για να φοραω sexy ρουχα και εσωρουχα χωρις κομπλεξ
για να μπρορω να ξεσαλωσω διατροφικα 2-3 μερες χωρις να νιωθω τυψεις και χωρις αγχος οτι θα γινω χοντρη
γιατι μου παει και στο προσωπο επειδη εχω καλυτερες γωνιες στα 48-50 κιλα
Για να σταματησουν οι φοβιες μου σχετικα με την υγεια..
Για να νιώθω υγιής!! και να δω επιτέλους τη ζυγαριά μου να δείχνει διψήφιο νούμερο!....αν και έχω πολυυυυυ δρομο μπροστά μου!
Για να νοιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου...Για να θυμηθώ τα νιάτα μου!!!
Για να μην έχουν οι κόρες μου μια χοντρή μαμά,αν και ξέρουν ότι όπως και να είμαι ότι τις λατρεύω!
Για να το βουλώσουν κάποια στόματα!Για να φορέσω τα υπέροχα φορέματα που μου χάρισε η κολλητή μου!Για να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση....Για να χαρώ κι εγώ ένα καλοκαίρι(έχω 4 χρόνια να το κάνω),αν και φέτος δεν προλαβαίνω!
Για να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να λέω:"φτού σου κοπέλα μού!"
-Για να νιώσω δυνατή ως προσωπικότητα και να μην εξαρτώμαι από το φαγητό. Υπάρχουν και ωραιότερα πράγματα στη ζωή,
- Για να δω ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των γονιών μου, που έχασαν τον ύπνο τους με την έγνοια μου και με τα ρημαδοκιλά μου,
- Για να ξανακάνω μία ισότιμη σχέση και όχι αυτή του τύπου βάζω το μυαλό, βάζεις την ανοχή στα κιλά μου? Θέλω έναν έξυπνο, όμορφο, μορφωμένο, οικονομικά αυτάρκη σύντροφο, τα θέλω όλα.