εγω οταν ειμαι σε φαση να θελω γλυκο, ή θα φαω κανενα ζελε με φρουτα ή μπαρα δημητριακων...
Printable View
εγω οταν ειμαι σε φαση να θελω γλυκο, ή θα φαω κανενα ζελε με φρουτα ή μπαρα δημητριακων...
ναι το συζηταμε αλλα απλα δεν κανει κατι γιαυτο, τα παραταει. ειναι ευαισθητο θεμα αφου ειμαι στα κιλα της κ ο,τι κι αν της πω μου λεει δε ξερεις πως ειναι να δειχνεις ετσι στα ιδια κιλα.
νομιζω οτι η φαση αυτη την ριχνει πολυ γιατι νιωθει οτι εκεινη δε μπορει να κανει ο,τι εγω. Σου λεει δες, εισαι μια χαρα στα 82 ενω εγω χαλια. Τι να της πεις? πες μου.,,
Ειναι ψυχοφθορα η συγκριση με καποιον αλλο οσο καλοπροαιρετη κ αν ειναι, εμενα τουλαχιστο θα με διελυε. Εκεινη χαμογελα μεν αλλα μετα κλεινεται κ παλι σοτ καβουκι της, θεωρει οτι δεν θα τα καταφερει ποτε...
την θερμοπαρακαλω να σταματησει τα πολλα γλυκα οπως εγω το πολυ φαγητο, γιατι κ τα δυο μακροπροθεσμα εχουν καταστροφικα αποτελεσματα...
Ασε πουυ ειχε κ υψηλο σακαρο προσφατα...
Εμενα δε με χει πιασει καθολου αυτη η φαση!ν ανησυχήσω?πραγματικα ισως επειδη ετρωγα για 3 μηνες καθε μερα μια σοκολατα πριν αρχισω διαιτα?δε ξερω αλλα απορω με τον εαυτο μου.
Teth μου καλα κανεις που τρως λιγη σοκολατα καθε μερα, εφοσον εχεις μετρο.Αλλωστε αυτη ειναι και η λογικη της διαιτας να τρωμε απολα αλλα να προσεχουμε τις ποσοτητες.mtsek κι αυτα που λες σουπερ ειναι.Το καλοκαιρι ειδικα θα το ταραξω το ζελε.
συμφωνω σε ολα.Quote:
Originally posted by Constance
Ακριβως.Κι εγω γιαυτο δε τα πηρα.Πηγα στο σουπερ μια μερα τα βλεπω, γυρναω πισω να διαβασω το πινακα, ειδα οτι οι θερμιδες δν εχουν τρελη διαφορα.Και λεω καλυτρα πχ αμα μου τη βαρσει να παρω μια παστα να φαω στην τελικη, παρα να περνω αυτα.Γιατι με ξερω αν εχω στο σπιτι γλυκο δεν παιζει να μεινει.Πλεον εχω βαλει τα φρουτα στη διατροφη μου, το μελι αλλα με μετρο, χυμους και κανα ροφημα σκολατας που ειπα πριν.Επισης αυτο που ειαι αρκετα γλυκο και γευστικο για μενα ειναι το γαλα με δημητριακα για πρωινο.Πλεον υπαρχει τοση μεγαλη ποικιλια για ολα τα γουστα κι αυτο ειναι καλο.Quote:
Originally posted by badgirl11
παιδια εχουν κ θερμιδες τα δηθεν μπαλανς μη ξεγελιεστε...
κ δεν ειναι κ ωραια ρε γαμωτο. Τετακι στο μονο που υπερτερουν τον αλλον σοκολατων ειναι που λεει σε εμφανες σημειο κ με ακριβεια τις θερμιδες τους, ανα τετραγωνακι αν δεν απατομαι.
Αμα κανεις συγκριση με αλλα γλυκα θα δεις οτι τελικα ισως να μην αξιζει η θυσια της γευσης για λιγες παραπανω θερμιδες...
Δε θυμαμαι με τι την ειχα συγκρινει τοτε αλλα δεν την ξαναπηρα...νομιζω με κατι αλλες σοκολατες για διαβητικους, θεικες
Εχει να κανει νομιζω και με τον λογικο ανταγωνισμο μεταξυ αδελφων.Αδελφια προσωπικα δεν εχω αλλα το εχω δει σε γνωστους μου.Ειναι λογικο να νιωθει λιγο μειονεκτικα αλλα μη νιωθεις εσυ τυψεις γιαυτο.Μακαρι να της γινει το κλικ.Εχει μπει σε τελμα τωρα, το ξερω ημουν κι εγω εκει και μαλιστα πολλες φορες.Προσωπικα δεν εχω μπει ποτε στο τρυπακι της συγκρισης με φιλες μου γιατι ποτε δεν εχει νοημα.Σε οποιονδηποτε τομεα παντα θα υπαρχουν και καλυτεροι και χειροτεροι απο μας.δεν πρεπει να αναλωνομαστε στη συγκριση.Καλυτερα ειναι να κοιταμε τι κανουμε εμεις.Τουλαχιστον αυτο προσπαθω να κανω,.Quote:
ναι το συζηταμε αλλα απλα δεν κανει κατι γιαυτο, τα παραταει. ειναι ευαισθητο θεμα αφου ειμαι στα κιλα της κ ο,τι κι αν της πω μου λεει δε ξερεις πως ειναι να δειχνεις ετσι στα ιδια κιλα.
νομιζω οτι η φαση αυτη την ριχνει πολυ γιατι νιωθει οτι εκεινη δε μπορει να κανει ο,τι εγω. Σου λεει δες, εισαι μια χαρα στα 82 ενω εγω χαλια. Τι να της πεις? πες μου.,,
Ειναι ψυχοφθορα η συγκριση με καποιον αλλο οσο καλοπροαιρετη κ αν ειναι, εμενα τουλαχιστο θα με διελυε. Εκεινη χαμογελα μεν αλλα μετα κλεινεται κ παλι σοτ καβουκι της, θεωρει οτι δεν θα τα καταφερει ποτε...
την θερμοπαρακαλω να σταματησει τα πολλα γλυκα οπως εγω το πολυ φαγητο, γιατι κ τα δυο μακροπροθεσμα εχουν καταστροφικα αποτελεσματα...
:D εισαι πιο δυνατη απο,τι νομιζεις. Πιστεψε επιτελους σεσενα! οχι δεν ειναι αυτο. Ισα ισα που οσο τρωει κανεις γλυκα εξαρταται απο αυτα κ του λειπουν πιο πολυ μετα.Quote:
Originally posted by semie
Εμενα δε με χει πιασει καθολου αυτη η φαση!ν ανησυχήσω?πραγματικα ισως επειδη ετρωγα για 3 μηνες καθε μερα μια σοκολατα πριν αρχισω διαιτα?δε ξερω αλλα απορω με τον εαυτο μου.
Τωρα που λεμε αυτο για τη σοκολατα.Το ιδιο ειχα παθει εγω και με τα πατατακια που εχουν βγει τα φουρνιστα.Ενω δεν εχουν ιδιες θερμιδες με τα κανονικα και ειναι αρκετα γευστικα δε σημαινει οτι μπορουμε να φαμε απεριοριστη ποσοτητα.Καλα λενε οτι τελικα τα light προιοντα μπορει να σε παχυνουν.Εχει να κανει με αυτοσυγκρατηση την οποια εγω δουλευω με πολυ κοπο και οχι τοσο με το αν ειναι ligth η κανονικο το τροφιμο που θελουμε να φαμε.
Quote:
Teth μου καλα κανεις που τρως λιγη σοκολατα καθε μερα, εφοσον εχεις μετρο.Αλλωστε αυτη ειναι και η λογικη της διαιτας να τρωμε απολα αλλα να προσεχουμε τις ποσοτητες.
Καλα αυτο με το μετρο, αστο, πικρη ιστορια.
Ποτε δεν ειχα μετρο στα γλυκα, σ αυτο οφειλονται
και τα πολλα κιλα μου.
Τους τελευταιους δυο μηνες προσπαθω απλα να
κοντρολαρω τον εαυτο μου.
Αν δεν το καταφερω αυτο, το ξερω οτι δεν θα
καταφερω να αδυνατισω.
Επισης μιας και μιλαμε για διαφορα τιπς,
η διαιτολογος μου μου εχει προτεινει επισης οταν θελω
γλυκο, την κρεμα γιωτης την στιγμης που φτιαχνεται με κρυο γαλα.
Συνηθως παιρνω την γευση σοκολατα και ριχνω μεσα και καμια μπανανα.Γινεται ωραιο.Να το δοκιμασεις.
Ναι ειναι ωραιες κι αυτες οι κρεμουλες και καλη λυση.Βασικα η μαγκια ειναι(που εγω δεν την εχω) να εχεις το γλυκο στο ντουλαπι σου και να τρως ενα κοματακι και να μη το τρως ολο σε μια μερα.Αλλα...:PQuote:
Originally posted by TETH
Quote:
Teth μου καλα κανεις που τρως λιγη σοκολατα καθε μερα, εφοσον εχεις μετρο.Αλλωστε αυτη ειναι και η λογικη της διαιτας να τρωμε απολα αλλα να προσεχουμε τις ποσοτητες.
και τα πολλα κιλα μου.
καταφερω να αδυνατισω.
Συνηθως παιρνω την γευση σοκολατα και ριχνω μεσα και καμια μπανανα.Γινεται ωραιο.Να το δοκιμασεις.
εγω τρωω 2 μπισκοτακια digestive ισοδυναμούν με 1 φετα ψωμί ολικης αλεσηςQuote:
Originally posted by TETH
Quote:
και τα πολλα κιλα μου.
καταφερω να αδυνατισω.
exeis δικιο. σε τελμα. Το παρανοικο ομως ειναι οτι πριν λιγο καιρο ημουν κ γω σε τελμα, κ οταν με ρωτουσε γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενη οπως ειμαι τι να της ελεγα? οταν ειπα αυτο που ενιωθα, οτι νιωθω χαλια ετσι κ θελω αλλα 10 κιλα κατω δεν με καταλαβε...το σεβαστηκε μεν αλλα της φανηκε υπερβολικο. κ φανταστηκα ποσο ασχημα ενιωσε κ προσπαθησα να το σωσω αλλα αυτα δε σωζονται...Quote:
Εχει να κανει νομιζω και με τον λογικο ανταγωνισμο μεταξυ αδελφων.Αδελφια προσωπικα δεν εχω αλλα το εχω δει σε γνωστους μου.Ειναι λογικο να νιωθει λιγο μειονεκτικα αλλα μη νιωθεις εσυ τυψεις γιαυτο.Μακαρι να της γινει το κλικ.Εχει μπει σε τελμα τωρα, το ξερω ημουν κι εγω εκει και μαλιστα πολλες φορες.Προσωπικα δεν εχω μπει ποτε στο τρυπακι της συγκρισης με φιλες μου γιατι ποτε δεν εχει νοημα.Σε οποιονδηποτε τομεα παντα θα υπαρχουν και καλυτεροι και χειροτεροι απο μας.δεν πρεπει να αναλωνομαστε στη συγκριση.Καλυτερα ειναι να κοιταμε τι κανουμε εμεις.Τουλαχιστον αυτο προσπαθω να κανω,.Quote:
Στο τελος καταλβε οτι το ηθελα πολυ κ μου ειπε πως θαμαι σαν μοντελο αμα χασω αλλα 10...
Απλα δε λεμε πια για κιλα, επι της ουσιας, απλα μου λεει ποσο αδυνατισα σχεδον καθημερινα με θαυμασμο, κ θαθελα να μπορουσα να της πω κατι να βοηθησω...
ΤΙ ομως? ο,τι κι αν πω μπορει να κανω ζημια κ ετσι το βουλωνω προς το παρον. ελπιζω μονο να πααραδειγματιστει αν χασω κι αλλο κ να δει οτι μπορει κ κεινη.
Θεωρω οτι εχεις κανει την προσπαθεια σου.Αν καποιος ομως δε θελει να βοηθηθει η προσπαθεια ισως πεφτει και στο κενο.Μη νιωθεις ασχημα.Την καταλαβαινω την αδελφη σου ξερω ακριβως πως νιωθει, αλλα πρεπει μονη της να βρει τη δυναμη πλεον.Quote:
exeis δικιο. σε τελμα. Το παρανοικο ομως ειναι οτι πριν λιγο καιρο ημουν κ γω σε τελμα, κ οταν με ρωτουσε γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενη οπως ειμαι τι να της ελεγα? οταν ειπα αυτο που ενιωθα, οτι νιωθω χαλια ετσι κ θελω αλλα 10 κιλα κατω δεν με καταλαβε...το σεβαστηκε μεν αλλα της φανηκε υπερβολικο. κ φανταστηκα ποσο ασχημα ενιωσε κ προσπαθησα να το σωσω αλλα αυτα δε σωζονται...Quote:
Στο τελος καταλβε οτι το ηθελα πολυ κ μου ειπε πως θαμαι σαν μοντελο αμα χασω αλλα 10...
Απλα δε λεμε πια για κιλα, επι της ουσιας, απλα μου λεει ποσο αδυνατισα σχεδον καθημερινα με θαυμασμο, κ θαθελα να μπορουσα να της πω κατι να βοηθησω...
ΤΙ ομως? ο,τι κι αν πω μπορει να κανω ζημια κ ετσι το βουλωνω προς το παρον. ελπιζω μονο να πααραδειγματιστει αν χασω κι αλλο κ να δει οτι μπορει κ κεινη.
λες να μαι δυνατη?σε ευχαριστώ παντως εισαι πολύ γλυκεια!Quote:
:D εισαι πιο δυνατη απο,τι νομιζεις. Πιστεψε επιτελους σεσενα! οχι δεν ειναι αυτο. Ισα ισα που οσο τρωει κανεις γλυκα εξαρταται απο αυτα κ του λειπουν πιο πολυ μετα.Quote:
Originally posted by semie
Εισαι δυνατη semie!"Δε τα παραταω ακομα κι αν ο κοσμος γυρισει τουμπα"!;)