λοιπον εχθες εφαγα 1 κριτσινακι πρωι
δεκατιανο μισο ροδακινο
μεσημεριανο φασολακια με τυρακι
βραδινο μισο του μισου γιαουρτακι
Printable View
λοιπον εχθες εφαγα 1 κριτσινακι πρωι
δεκατιανο μισο ροδακινο
μεσημεριανο φασολακια με τυρακι
βραδινο μισο του μισου γιαουρτακι
~πρωι. 1 ποτηρι γαλα με 2κσ δημητριακα & 1 αποξυραμενο δαμασκηνο
~δεκ. 1 ποτηρι φρεσκο χυμο
~μεσ. 1 γεμηστη ντοματα & 2 δαχτυλα φετα
~απογ. 1 τοστ
~βραδ. 1 ποτηρι γαλα & φρυγανια ολικης
25/07/2011
Πρ. Γάλα + 1 κγλ νες
1 φρυγ. + αναρή
Μεσ. 50 γρ μπιφτέκι πιπεράτο (Θεϊκό) + 40 γρ ντοματάγγουρο + 1 κγλ γιαούρτι + 1 φρυγανιά
Απογ. 1 φρυγ. + αναρή + 1/3 μπιφτέκι
Βρ. 1 Φλ. γάλα + 1 κγλ νες + 2 ταπλέτες κάντερελ + 2 μπισκόλλα πορτοκαλιού χωρίς ζάχαρη Παπαδοπούλου πράσινα
εφαγα εχθες:
πρωι-- μισο κουλουρι θεσ/νικης 1/2 φρεντο
δεκ-- το αλλο μισο κουλουρι
μεσ-- 2 δαχτυλα μπριζολα ψητη , 3 κομματακια ψητη πατατα και 2 φετακια αγγουρι
απ-- 2 μπισκοτα και 2 δαμασκηνα
βρ-- 1 μικρη φετα καρπουζι, 1/2 ποτηρι χυμο
χθες δεν εφαγα καθολου γαλακτοκομικα!!! το ξεχασα. σημερα ξεκινησα το πρωινο μου με γαλα και δημητριακα για να αναπληρωσω.
εφαγα εχθες:
πρωι 1 μουστοκουλουρακι
δεκατιανο μισο χυμο
μεσημεριανο 70γρ φασολακια
απογευματινο μισο ποτιρι γρανιτα φραουλα και βραδινο το αλλο μισο χιχιχιχι
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! εφαγα ολοκληρο το αυγο μου κυρια!! Ναι μετα απο 7,5 μηνες καταφερα να φαω ενα αυγο ολοκληρο και λιγο τυρακι χωρις να μου ερθει αναγουλα η δυσφορια. Βεβαια νιωθω οτι εφαγα ενα κατσικι 10 κιλα αλλα δεν πειραζει, ειχα τοσο αναγκη τις βιταμινες και κυριως τον ψευδαργυρο και την πρωτεινη του αυγου που χαλαλι. εκανα τρικ. αφησα το στομαχι μου αδειο 2-3 ωρες και χωρις νερο ενδιαμεσα και ετσι καταφερα και το εφαγα. Δεν ξερω ποτε θα ειμαι σε θεση να ξαναφαω τωρα, μπορει και αυριο ( ετσι νιωθω). Αντε μερα παρα μερα αυγουλακι τωρα ΟΛΕ!!
Μπράβο κατερινάκι μου!!!! Και εγώ απόψε αυγουλάκι έχω, θα το κάνω με ντομάτα στο αντικολλητικό. Μπορώ να το φάω πιο καλά έτσι!
παιδια ακυρο!!! λιγο μετα που εγραψα το ποστ για το αυγο αρχισαν οι αναγουλες :sniffle: .μου κρατησαν 2 ωρες. τωρα ειμαι καλα και επιτελους πινω λιγο νερακι. σ@@@@α.
σημερα εφαγα
π-- 100μλ γαλα και 2 κ.σ. δημητριακα
δεκ-- 1/2 κουλουρι θεσσ/νικης , 1φρεντο
μεσ-- 1 αυγο και 1 δαχτυλο φετα
απ-- μια φρυγανια και μισο δαχτυλο τυρι
βρ- μισο τοστ με μια φετα τυρι
μετα το αυγο δεν μπορεσα να φαω το απογευμα το φρουτο μου , το στομαχι ηταν πολυ ευαισθητο και μονο στεγνα μπορουσα να φαω. τωρα νιωθω καλυτερα και λεω μεθαυριο να δοκιμασω να φαω μονο ασπραδια για να δω αν το ανεχομαι καλυτερα, διοτι ολοκληρο με κροκο δεν παιζει ακομη τουλαχιστον.
Καλησπέρα παιδάκια!
Σήμερα ακολούθησα την πολύτιμή σας συμβουλή , έσπαγα λοιπόν τα γευματάκια μου και έχουμε και λέμε:
π-γάλα με κορνφλέικς+ 1 cream cracker
δ- 1 digestive μπισκότο και μια χούφτα ηλιόσπορους
μ-ένα κομματάκι μοσχάρι στιφάδο+μια πηρουνιά κιμά
α-λίγη ντομάτα και δύο τρία κομματάκια αγγούρι (μπελάς!!!)
β- μια μπουκιά παξιμάδι ντάκο με ντοματούλα και μυζήθρα, λίγο πεπόνι
Σημείωση: δεύτερη φορά που δεν αντέχω το αγγούρι και το βγάζω. Τέρμα τα αγγουράκια!
Καλημέρα σας!
26/06/2011
ΠΡ. Γάλα + 1 κγλ νες
1 φρυγ. + αναρή
Μεσ. 45 γρ φρέσκο μαυρομάτικο + 45 γρ κολοκυθάκι + 1κγλ λάδι + 1 φρυγανιά
Απογ. 1 φρυγανιά
Βραδ. 3 κοτομπουκιές στον φούρνο + 1 κγλ ντομάτα με αυγό
Καλημέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω αν από κρέας επιτρέπεται το μοσχάρι και το κοτόπουλο μόνο και πόσες φορές σας έχει πει η διαιτολόγος να τρώτε κρέας την εβδομάδα; Σας πέφτει κι εσάς βαρύ στο στομάχι το κρέας; Με ενοχλεί αρκετά και για να μπορέσω να το φάω τρώω όλη μέρα από μικρές μπουκιές οπότε μέχρι το βράδυ να έχω φάει συνολικά ένα μικρό κομάτι.
Καλημέρα Τζίνα, όταν άρχισα με τις στερεές τροφές , προτίμησα το κοτόπουλο, μου καθόταν καλύτερα(μη φανταστείς καμια τρομερη ποσότητα βεβαια), τώρα έχω δοκιμάσει ολα τα κρέατα, και μοσχάρι(που μου έπεσε πιο βαρυ απο ολα) και χοιρινό και κουνελι(ναι, στην Κρήτη τρώμε κουνελι). Επίσης δοκίμασα και διάφορα ήδη ψησίματος, και βραστό και ψητό στο φούρνο αλλά και στα κάρβουνα και στο τεφάλ με λίγο λάδι. Είναι θέμα προσωπικό νομίζω τι σου καθεται καλά και τι όχι. Εγω ήθελα να "με δοκιμάσω" σε όλα να δω πως παω και να συνεχίσω αναλόγως. Πολύ μικρές μπουκιές πάντως, καλά μασημένες και κυρίως όχι συνδυασμένες με νερό, αν και είναι μεγάλος πειρασμός!Μιση ώρα πριν και μιση ωρα μετα γευματος το νερο. δυστυχώς..κλαψ κλαψQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω αν από κρέας επιτρέπεται το μοσχάρι και το κοτόπουλο μόνο και πόσες φορές σας έχει πει η διαιτολόγος να τρώτε κρέας την εβδομάδα; Σας πέφτει κι εσάς βαρύ στο στομάχι το κρέας; Με ενοχλεί αρκετά και για να μπορέσω να το φάω τρώω όλη μέρα από μικρές μπουκιές οπότε μέχρι το βράδυ να έχω φάει συνολικά ένα μικρό κομάτι.
Εννοείται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ κρέας, ειδικά στην αρχή που τρώμε ελάχιστα. Εγώ το προσπαθω και μεσημερι και βραδυ από λίγο κρέας.