εσυ καλη μου εκανες τα παιδακια σσου κ το αποτελεσμα θαναι μονιμο! αλιμονο σεμας!
διαιτα λοιπον τωρα...
Printable View
εσυ καλη μου εκανες τα παιδακια σσου κ το αποτελεσμα θαναι μονιμο! αλιμονο σεμας!
διαιτα λοιπον τωρα...
Αν ξεκινήσεις απο νορμάλ βάρος και προσέξεις λίγο στην εγκυμοσύνη, δε θα έχεις πρόβλημα Bad, σίγουρα.
Εγώ δεν πρόλαβα να χάσω τα κιλά της πρώτης και έμεινα ξανά εγκυος, οπότε μου έμειναν κιλά
Να έχεις το διαιτολόγο σου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε συνεργασία με το γιατρό σου και θα τα χάσεις πριν σαραντίσεις τα κιλά.
Χαιρετώ την κουλουροπαρέα!
χθες ημέρα πρωτείνης έφαγα:
1 αυγό βραστό, ένα φλιτζάνι τσ. γάλα με καφέ σκέτο
1 κεσεδάκι 330γρ. γιαούρτι παραδοσιακό χωρίς τη πέτσα
κοτόπουλο φιλέτο ψητό,βραστά λαχανικά κοκκινιστά με ελαιόλαδο και μία ντομάτα,
1 φλ.τσ γάλα,
ένα ψάρι μεγαλούτσικο,σαλάτα μαρούλι με ντομάτα,λίγη τριμμένη φέτα,ελαιόλαδο και ξύδι.
σήμερα ημέρα υδατανθράκων θα φάω (τα έχω βλέπετε όλα προγραμματισμένα):
2 φέτες ψωμί ολ. άλεσης με ταχίνι και μέλι, 1 πορτοκάλι, καφέ σκέτο της παρηγοριάς...
1 ακτινίδιο,1-2 κουταλιές σούπας βρώμη
πατάτες βραστές με αγγινάρες και καρότα και λίγο ελαιόλαδο
1 κομμάτι παπάγια αποξηραμένη (μέρα παρά μέρα τρώω οπωσδήποτε αφού το θεωρώ ωραιότατο γλυκό), 1 φρυγανιά ολ.άλεσης
φασολαδίτσα με λαχανοκαροτοσαλάτα (λεμόνι+ελαιόλαδο).
και μπόλικο περπάτημα φυσικά. άντε να δούμε!
φιλάκια σε όλες:)
Kαλήμέρα σε όλους!
Ερώτηση: το ταχίνι το τρώμε στους υδατάνθρακες? νομίζω είναι πρωτεϊνικό. Ξέρει κανείς? Καλή μας Δανάη?
καλημέρα! στους υδατάνθρακες το τρως.αν δεις το πρώτο μενου που καταχώρησε η δαναη, το ετρωγε στους υδατανθρακεςQuote:
Originally posted by Kate2
Kαλήμέρα σε όλους!
Ερώτηση: το ταχίνι το τρώμε στους υδατάνθρακες? νομίζω είναι πρωτεϊνικό. Ξέρει κανείς? Καλή μας Δανάη?
ναι, απλά κοίταξα την σύστασή του και δείχνει πολλές πρωτεϊνες και ελάχιστους υδατάνθρακες.
Το ταχίνι είναι στους υδατάνθρακες. Πρωτείνες έχουν όλα τα τρόφιμα και το ψωμί και τα μακαρόνια, αλλάοι υδατάνθρακες είναι τέτοιοι που το τοποθετούν εκεί.
Το άσπρο αλεύρι να το αποφεύγετε. Εγώ μόνο όταν το έκοψα είδα τη μεγάλη διαφορά.
ναι Δανάη όντως το άσπρο ψωμί δεν ωφελεί. Επίσης πήρα ταχίνι ολικής χωρίς άλλα πρόσθετα και είναι πολύ ωραίο.
Και γω το χω ρίξει στα ολικής άλεσης, μέχρι και μακαρόνια ολικής άλεσης πήγα και αγόρασα. και ρύζι με τον φλοιό του! χι χι!
μπράβο,καλά κάνεις.και γω το ίδιο κάνω. υπάρχει και έτοιμο ταχίνι με μέλι υποτίθεται αλλά κάποια κοπέλα εδώ είπε ότι κοίταξε την ετικέτα και εχει ένα σκασμό ζάχαρη. γιατί να μην τα ανακαταεύουμε μόνες μας;;Quote:
Originally posted by Kate2
ναι Δανάη όντως το άσπρο ψωμί δεν ωφελεί. Επίσης πήρα ταχίνι ολικής χωρίς άλλα πρόσθετα και είναι πολύ ωραίο.
Ξέρω ότι υπάρχει σχετική ομάδα συζήτησης αλλά μια που τριγυρνάς εδώ μέσα συχνά Δανάη -ή άλλη γυμναστρια εννοείται....- να ρωτήσω κάτι.όπως βλέπεις το τίκερ μου έχω εκατοσταρίσει..τρέφομαι με περίπου 1100-1400 θερμίδες τη μέρα, με τη κυκλική που εκανες και συ. Ερώτηση: όσο πιο πολύ γυμναστικούλα-κυρίως περπάτημα έντονο κάνω- κάνω τόσο πιο πολύ λίπος θα καίω ή το σώμα χάνει ως ένα σημείο και μετά χάνει υγρά;; τί ακριβώς συμβαίνει; πχ μερικές μέρες έχω όρεξη και εκτός απ'το 90λεπτο πήγαινε-έλα στη δουλειά, κάνω και άλλη μιάμιση ώρα αερόβιο περπάτημα.κάνω καλά; χάνω λίπος; ή απλά ταλαιπωρώ τον εαυτό μου και χάνω υγρά;
σ'ευχαριστώ :)
Υγρά χάνεις ούτως ή άλλως. Αλλά εννοείται πως παράλληλα χάνεις και λίπος. Για να φτάσει όμως σε ικανοποιητικό επίπεδο, θα πρέπει το περπάτημα να είναι πάνω από 15'-20', συνεχόμενο και αρκετά γήρορο ρυθμό.
Δεν είμαι διαιτολόγος, αλλά 1100 θερμίδες για τα κιλά σου είναι υπερβολικά λίγες και βάζεις το σώμα σου σε κατάσταση αμυνας. Δεν καιει με λίγα λόγια, γιατί φοβάται ότι δεν υπάχει άλλο φαγητό.
εντάξει τότε, καλά πάω από περπάτημα. απλά επειδή τις δυο πρώτες μέρες της κυκλικής, που έκανα και όοοολο αυτό το περπάτημα, η ζυγαριά έδειξε δύο κιλά μείον και σκέφτηκα ότι κάτι δεν κάνω καλά γιατί ξερω ότι δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο. θα δω πως θα πάνε οι επόμενες μέρες. όσο για τις θερμίδες όντως έχεις δίκιο, δεν λέω, απλά και πριν αρκετά χρόνια που ήμουν πάλι 100+, ξεκίνησα με ενδοκρινολόγο διατροφή και απ΄τη πρώτη μέρα ξεκίνησα διατροφή 1200 θερμίδων. Μια χαρά τα πήγα για τους επόμενους μήνες. Έχασα 30 κιλά σε 6 μήνες αλλά "μίκρυνα" και πολύ, δεν έχανα αέρα δηλαδή. για το γεγονός ότι τα ξαναπήρα αυτά τα κιλά, είμαι στη διάθεσή σας για καρπαζιές :) χε χεQuote:
Originally posted by Danai20
Υγρά χάνεις ούτως ή άλλως. Αλλά εννοείται πως παράλληλα χάνεις και λίπος. Για να φτάσει όμως σε ικανοποιητικό επίπεδο, θα πρέπει το περπάτημα να είναι πάνω από 15'-20', συνεχόμενο και αρκετά γήρορο ρυθμό.
Δεν είμαι διαιτολόγος, αλλά 1100 θερμίδες για τα κιλά σου είναι υπερβολικά λίγες και βάζεις το σώμα σου σε κατάσταση αμυνας. Δεν καιει με λίγα λόγια, γιατί φοβάται ότι δεν υπάχει άλλο φαγητό.
Τέτοιες χαζομάρες κάνουν οι γιατροί και οι διαιτολόγοι και γι αυτό τα ξαναπαίρνουμε μετά. Δε φταις εσύ bomako μου. Απλά ο οργανισμός σου ειχε αναγκη από στοιχεία και στα έβγαλε με πείνα.
Εμένα να φανταστεις με ξεκίνησε με 2500 θερμίδες.