Αρτια αφιχθεις απο το εμπορικο City gate.... Που ειστε τσουπρες? Διαβαζετε? Ραντεβουδακι με τον Παττακο?
Και για να μην χαλασει και το σερι, νυχτεριδα εισαι καταπτυστη επειδη ειδες η "ζωη της αλλης" σημερα. Φτου σου!
Printable View
Αρτια αφιχθεις απο το εμπορικο City gate.... Που ειστε τσουπρες? Διαβαζετε? Ραντεβουδακι με τον Παττακο?
Και για να μην χαλασει και το σερι, νυχτεριδα εισαι καταπτυστη επειδη ειδες η "ζωη της αλλης" σημερα. Φτου σου!
καλησπέρααααααααααααααααα ααααα...
Ωωωω καλως την Ρια μας! Πως παει η επιχειρηση "εκκαθαριση"?
καθαρίσα το σπίτι... σειρά έχουν τα υπόλοιπα :D
Μιας και ειμαστε στο αναλογο τοπικ, κεφια εχουμε?
απόψε ....θα ήθελα να ημουν... 19-21ετων , και να ταπινα σε ενα μπαρακι με τη παρεα ....φφφφ. Αντι αυτού, έβαλα τερμα το ραδιο στην εθνική... και ηπια και μπόλικο νερο... που καταντησαμε....
Εμ ηθελες παντρειες.... Χαχαχα....
Η αποψη μου γι'αυτο το θεμα ειναι οτι ολα πρεπει να τα ζεις στην ωρα τους.... Ουτε οικογενεια στα 18 αλλα ουτε και νυχτοπερπατηματα στα 40 :)
Παντως δεν μπορεις να πεις, εχουμε πολλες καλες προτασεις απο ταινιες να δουμε ;) Eναλλακτικη διασκεδαση!
ε, οχι και 40 :P 30 είμαι !!!
ασε που τα έζησα μωρέ στα 18... δεν εχω παράπονο... τι θάθελα για απόψε είπα.....
οσο για ταινίες, με τη κούραση που έχω... δεν καταφέρνω ποτέ να φτάσω στη μέση .....κοιμάαααααμαι...
δυστυχως ή ευτυχως η tv μόνο με κοιμίζει.... και εννοώ στη κυριολεξία....με κοιμίζει!!!
ταινίες μόνο στο cinema βλέπω...
Βρε δεν μιλουσα για σενα! Αστειακι ηταν :D
Xμ, αυτο με την tv το εχω και εγω. Βαζω το sleep timer, χαζευω λιγο αλλα μετα ζζζζζζζζζζζζζζζ.
Αντε τωρα θα εχουμε και πολλες 3d ταινιες στο cinema. Eχετε δει καμια να μου πειτε εντυπωσεις και αν αξιζε η ολη φαση?
3d ταινίες... εδω που μένω... δεν παίζουν!!! χαχαχαχα αχχχχ που ναι οι καλές παλιες εποχές που έμενα δίπλα στα village!!!!!!! fffff.....
δεν μπορει με τιποτα σημερα να μου φτιαξει το κεφι.
πειναω,πειναω πολυ
εφαγα βραδυνο και πειναω ακομη πιο πολυ
δεν ξερω τι επαθα
και δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο απο την πεινα μου
Παντως οι 3 αδερφες μου που ειναι πανω απο 30 καμια διαφορα δεν εχουν με μενα. Αυτο με την ηλικια μονο στην Ελλαδα το συζηταμε συνεχεια.
Μη σου πω η 5η αδερφή που είναι 18 ότι είναι η πιο συντηρητική και μαζεμένη :)
Ria δεν πειραζει, ισως αυριο φυτρωσει κανενα ster προς τα εκει. Ποτε δεν ξερεις!
Λιτσα εχασες! Χτες επρεπε να εισουν εδω. Κανενα γιαουρτακι να ξεγελαστεις ισως? Εγω πχ πλενω τα δοντια μου και το εχω ως στανταρ, μετα να μην τρωω! Με βοηθαει οταν το κανω.
ανοιξα μια μπρα να φαω και απο τη 2 μπουκια εστρωσα
πο πο μου περασε και ο πονοκεφαλος
βρε μπας και χρειαζομουν λιγο ζαχαριτσα?επειδη την εχω κοψει και αδιαθετησα σημερα
τωρα ειναι καλαααααααααααα
Litsaki
υπάρχει ένα κόλπο που σε κάνει στάνταρ να μην τρως....είναι σκληρό βέβαια, απάνθρωπο θα έλεγα,.....αλλά θέλω να ξέρεις ότι το κάνω με αγάπη και μόνο...
http://www.victoriassecret.com/