Βοήθεια για τα cyclacur!!
Κορίτσια καλημέρα σας, διάβασα το topic σας και νομίζω χρειάζομαι κι εγώ να ακούσω δυο τρεις συμβουλές. Για να μη σας κουράσω με την ιστορία μου,το θέμα είναι το εξής. Ξεκίνησα πριν 3 εβδομάδες τα cyclacur λόγω 10μηνης αμηνόρροιας πλέον και έιμαι ψυχολογικά χάλια. Έχω εξάψεις,ψυχολογικές μεταπτώσεις, κλαίω συνέχεια (είμαι που είμαι αγχώδης -είναι και το μεταπτυχιακό βλέπετε που παλεύω να τελειώσω εδώ στην ξενιτιά), αγχώνομαι ακόμα περισσότερο και το χειρότερο έχει πρηστεί και πονάει το στήθος μου σε σημείο που δεν το αντέχω άλλο!κλαίω 2 μέρες τώρα που βιώνω αυτήν την κατάσταση. Θέλω να τα κόψω και θα ρωτήσω το γιατρό μου τί προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση. Θέλω μόνο να σας ρωτήσω, αν καμία κοπέλα με τη χρήση cyclacur είχε το ίδιο πρόβλημα με το στήθος κυρίς και πότε της πέρασε. Σας παρακαλώ, πείτε μου τουλάχιστον ότι περναει σύντομα αυτο το μαρτύριο γιατί ειλικρινά μου έρχεται να φουντάρω.Είμαι και στην ξενιτιά μακριά απο την μανούλα μου και δεν έχω κάποιον να με ανακουφίσει..Ευχαριστώ πολύ!