το wok πρεπει να εχεις λογικα. το κινεζικο
Printable View
το wok πρεπει να εχεις λογικα. το κινεζικο
μεσα σε αυτο μπορεις να φτιαξεις υπεροχο ψωμί σε μορφή πίτας
και κάτι άλλο!το λουκάνικο φρανκφούρτης ο υδατανθρακομετρητής μου το γράφει 0 υδανάνθρακες ενώ πάνω στην ετικέτα γράφει 3,9 το ένα!!!!
αλήθειά?για πες!!!
Εγώ φτιαχνω κανονικά ζυμάρι για πίτες με αλευρι, μαγιά νερό και λίγο αλάτι. το αφίνω να φουσκώσει, φτιάχνω μπαλάκια από την ζύμη τα οποία τα ανήγω σε στρογγυλές πιτούλες, τις αφήνψ για μισή ώρα να ηρεμίσει το ζυμάρι, το βάζω στην φωτιά να ζεστάνει καλά, με ένα χαρτί βρεγμένο με λάδι λαδώνω όλη την επιφάνεια και τις ψήνω μία μία και από τις 2 πλευρές. Περίπου 3 λεπτά η κάθε πίτα. και είναι ολόφρεσκιες, πεντανόστημες και χωρίς γλυκαντικά και συντηριτικά!
Επειδη τα φρανκφουρτης εχουν ζαχαρη μεσα.Αν ακολουθεις πιστα την Ατκινς, δεν τρως ζαχαρη.Νομιζω ομως οτι υπαρχουν οντως φρανκφουρτης χωρις ζαχαρη.Quote:
Originally posted by loukouloukou
και κάτι άλλο!το λουκάνικο φρανκφούρτης ο υδατανθρακομετρητής μου το γράφει 0 υδανάνθρακες ενώ πάνω στην ετικέτα γράφει 3,9 το ένα!!!!
[ΤΕΛΕΙΟ!θα το δοκιμάσω όταν με το καλό τελειώσω!
Βασικα, προσοχη στον λιναροσπορο γενικα. Σημερα εφαγα 100γρ σε μορφη ψωμιου (μονο λιναροσπορος, αυγα και βοτανα/μπαχαρικα που λιπιστικα ψωμι) και ειπα να κοιταξω γιατι 20+ γραμμαρια φυτικες ινες μου φαινονται πολυς,Quote:
Originally posted by sourkouna
Κοριτσια, προσοχη στο λιναροσπορο τη πρωτη φαση.Οπως επισης ειδα μια συνταγη πιο πανω, δεν επιτρεπονται ξηροι καρποι την πρωτη φαση.Και προσοχη στα αγοραστα μπιφτεκια,ειναι τιγκα στο ψωμι και τη φρυγανια.
λοιπον, αν το παρακανεις με λιναροσπορο, σου κανει δισκοιλιοτητα :sniff: κατι που δεν το περιμενα, ισα ισα πιστευα οτι αν φας πολλες ινες τοτε μπορει να εχεις διαρροιες. Αλλα ναι, τερμα τα ψωμακια με τη μια απο μενα >.< μαλλον το 1/4 θα τρωω καθε φορα.
αφου μου ειπε το αγορι μου οτι σε 2 μηνες με βλεπει να γινομαι στυλακι.....οχι απλα την συνεχιζω την διαιτα αλλα πα8ιαζομαι ακομα πιο πολυυ!!!!!!!
παιδια φαινεται οτι αδυνατιζω!!!!!!!!!!!το πιστευετε???????????????????????????
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by anthi1992
αφου μου ειπε το αγορι μου οτι σε 2 μηνες με βλεπει να γινομαι στυλακι.....οχι απλα την συνεχιζω την διαιτα αλλα πα8ιαζομαι ακομα πιο πολυυ!!!!!!!
Quote:
ετσιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! μπραβο κουκλα μου!!!
μπράβο Ανθούλα!!!! και εγώ η αλήθεια είναι οτι έχασα σε 3 μερες 1 κιλο!!!
Μπράβο anthi μου!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε και με το καλό το 2ψίφιο κούκλα μου!
ευχαριστωω πολυ κοριτσακιαααα μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!! λουκουλουκου μπραβο!!!!
ξερετε κατι?δεν εχασα πολλα μεχρι τωρα...αλλα το οτι φαινονται οτι φευγουν απο πανω μου....μου δινει πραγματικο κουραγιο και δυναμη.....:saint::saint::smug::smug:
εχω εναν μικρο φοβο που ειναι ο μονοσ μου φοβος για αυτην την διαιτα....αυτα που εχασα ηταν υγρα?μυικοσ ιστοσ?λιπος οχι?:crazy:
αχ τι καλο αγόρι που έχεις............. :)Quote:
ζηλεύω.......
καλή συνέχεια :thumbup: