καλησπέρα! είμαι ενα βήμα πριν την απόφαση της επέμβασης, μήπως γνωρίζει κανείς πόσο καιρό μετά απο την πρώτη επίσκεψη στον σκρεκα γίνεται η επέμβαση?
Printable View
καλησπέρα! είμαι ενα βήμα πριν την απόφαση της επέμβασης, μήπως γνωρίζει κανείς πόσο καιρό μετά απο την πρώτη επίσκεψη στον σκρεκα γίνεται η επέμβαση?
Voasusm καλή επιτυχία. Με το καλό να πας και με το καλύτερο να τα χάσεις......
Θα περιμένουμε νέα σου...
Aliki_d αναλυτικά θα σε ενημερώσουν τα κορίτσια και τα αγόρια που ήδη έχουν κάνει την επέμβαση.
Εγώ μόνο θα σου πω ότι έχω κλείσει ραντεβού για τις 14/12.
Αναλυτικά θα γράψω μετά.
Καλησπέρα Georgia νομίζω οτι βρισκόμαστε στην ίδια φάση του πριν την επέμβαση
ναι έχεις δίκιο.
Εγω προσωπικά έχω προσπαθήσει πολλές φορές με δίαιτες και τελικά καταλήγω στα ίδια.
Πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ενδεχόμενο της επέμβασης, αλλά ποτέ δε το έβλεπα σοβαρά. Εδω απέκτησα κουράγιο και σιγουριά.
Είμαι 85 (παίζω και 87) κιλά και πρέπει να είμαι 55-60.
για μενα πρέπει να φύγουν 40 κιλά τουλάχιστον, αλλα το πήρα απόφαση
εσύ έχεις μιλήσει καθόλου με το γιατρό?
εχω αποφασίσει να πάω στον σκρεκα αυτό τον μηνα
Δηλαδή το Δεκέμβριο και εσύ!
Αντε με το καλό. Εχεις καμία ασφάλεια?
Γνωρίζεις τίποτα με τι καλύψεις προσφέρουν κτλ κτλ?
Το πότε θα γίνει η επέμβαση μετά την πρώη συνάντηση με το γιατρό, εξαρτάται από την ασφάλεια και πότε θα δώσει έγκριση, πότε θα γίνουν οι εξετάσεις που θα ζητήσει ο γιατρός και φυσικά πότε θα έχει κενό.
Αλλά δεν έχει μεγάλη αναμονή. Εγώ τέλη Ιουλίου πήρα έγκριση απ το ΙΚΑ και μου έδωσαν ημερομηνία 10/9 μιας και τον Αύγουστο δεν είχε χειρουργεία.Τελικά την έκανα 4/9 και ήμουν νομίζω το πρώτο χειρουργείο του γιατρού μετά τις διακοπές.
Όταν θα κλείσεις ραντεβού για ενημέρωση, ρώτα, στο περίπου πότε θα μπορείς να την κάνεις.
Αληθεια, ποια επέμβαση σκέφτεσαι να κάνεις; Εγώ έκανα sleeve.
sleeve χωρίς γαστρεκτομή.
Δεν έχω δει κανέναν με ασφάλεια δημοσίου? Για το ΙΚΑ ακουσα. Εγώ έχω δημόσιο και ιδιωτική (ASPIS), την οποία είμαι στο στάδιο μεταφοράς συμβολαίου.
Ωστόσο πρέπει να μου πει και ο γιατρός γιατί δεν ξέρω κατά πόσο τα κιλά που θέλω να χάσω δικαιολογούν την επέμβαση.
Είμαι ύψος 1,60. βάρος 85 κιλά και ΔΜΣ 35 (34,9).
Βέβαια αυτά τα κιλά τα έχω τα τελευταία 5 χρόνια (είχα και παραπανω).
Δεν ξέρω. Από τη στιγμή που το αποφάσισα και έκλεισα το ραντεβού έχω ηρεμήσει και πραγματικά νοιώθω ότι θα στεναχωρηθώ αν δεν κάνω την επέμβαση..
Μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά ετσι αισθάνομαι
είμαι στο ταμείο Τραπεζουπαλλήλων και ING αλά δεν ξέρω αν καλύπτουν κάτι, γνωρίζει κανείς?
Αλίκη καλησπέρα. Δεν έχω ιδέα. Η λογίστρια όμως του Σκρέκα θα το γνωρίζει σίγουρα.
Έχεις δίκιο, σ΄ ευχαριστώ!
Πως να τα πήγε ο Δημήτρης άραγε με την επέμβαση; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να έχουμε νέα του σύντομα.Αν μας διαβάζεις φίλε Δημήτρη,δώσε το στίγμα σου.