Quote:
Originally posted by Neraidaki stroumpoulo
Όμορφοι και όμορφές καλησπέρα σας!
Έπειτα από 4 ημέρες συνεχόμενου πυρετού και «τρεξίματος στην τουαλέτα» (Αντιλαμβάνεστε?)
Είμαι πάλι εδώ?
Λοιπόν διάβασα τα νέα όλων σας? νέων παλιών?
Ήθελα να πω πως τα δαιμονάκια δε σχετίζονται μόνο με το φαγητό μας αλλά μας δημιουργούν ¨ανησυχίες¨ για το σώμα μας και αυτό πάλι μας πάει πίσω?
Ο στόχος μας είναι το κέντρο της γης και οτιδήποτε μας πάει πίσω πρέπει να βρίσκουμε τη δύναμη να το αντικρούουμε? Δεν είναι εύκολο αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν τρόποι να γίνει εύκολο!
Συνήθως δεν εμπίπτουμε σε «πειρασμούς» όταν είμαστε χορτάτοι ή τουλάχιστον όταν είμαστε χορτάτοι οι πιθανότητες να ξεφύγουμε είναι μικρότερες?
Είναι λοιπόν καλύτερα έχεις φάει πριν πας την επίσκεψη σου και να κρατάς πάντα μαζί σου ένα σνακ έκτακτης ανάγκης...
Το έχω κάνει παρελθοντικά και 2 στις 3 έχει δουλέψει! Την Τρίτη φορά βέβαια έφαγα και το σνακ έκτακτης ανάγκης και το κέρασμα της επίσκεψης? !!!
Εστιάζω όμως στις 2 επιτυχίες μου και προσπαθώ να ξεχάσω την «αποτυχία» της τρίτης φοράς!
Για το γυμναστήριο τώρα? τα δαιμονάκια μας δημιουργούν άγχος για το σώμα μας? Καλό κακό το σώμα μας αυτό είναι και θέλουμε να γίνει καλύτερο.
Το να συγκρίνουμε το σώμα μας με το σώμα των καλλίγραμμων γυμναστών που κοπανιούνται μια ζωή 5-8 ώρες στο γυμναστήριο δεν είναι δίκαιο? :grind: Καλύτερα να συγκρίνουμε το σώμα μας πριν με το σώμα μας τώρα?
Ας είχα χρήματα και θα σου έλεγα εγώ! Προς το παρόν αρκούμε στο περπάτημα και λίγο ποδήλατο στο σπίτι? Είναι μια παρηγοριά και αυτό!
Τέλος Marimari μου θα συμφωνήσω με την Eli?
Η κολλητή μου άρχισε να το κάνει αυτό και το διαπίστωσα νωρίς. Όταν της μίλησα γι΄ αυτό η ίδια δεν παραδέχτηκε ότι το κάνει? Εκεί άρχισα ν? ανησυχώ και έψαξα πληροφορίες για το θέμα?
Όταν της πήγα τις πληροφορίες εκτυπωμένες και της εξέφρασα τις ανησυχίες μου η απάντηση της ήταν ότι δε μου πέφτει λόγος και τι θέλω και ανακατεύομαι και τέτοια?
Anyway δε θέλω να αναπτύξω άλλο το θέμα? Σε παρακαλώ όμως μη μπεις σε αυτό το λούκι?
Αυτό που θέλω να σου πω είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου? Και αν κάποια στιγμή κάνεις και ένα λάθος? άνθρωπος είσαι και έχεις και αδυναμίες?
Το ότι το παραδέχεσαι βέβαια είναι καλό σημάδι. Θα σου πρότεινα και εγώ να δεις το θέμα της διατροφής σου λίγο πιο ψύχραιμα και να ακολουθήσεις τα 5 γεύματα?
Αυτά! Και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου τώρα που σας χρειάζομαι?