-
Δεν χρειαζεται να σε πιανει τιποτα.Ειναι κατι που εχεις αποφασισει κ το θες φανταζομαι.Γιατι να σε πιασει φοβια? Σκεψου το μετα το οποιο δεν ειναι ολα ευκολα οκ..δεν θα πω ψεμματα.Η προσαρμογη δεν ειναι οτι ποιο ευκολο αλλα σιγα σιγα μπαινεις στο κλιμα..
-
Καλλιόπη σου είπα τις ευχές μου και στο άλλο τόπικ αλλά θα σου πω κι εδώ να μην ανησυχείς και να μη σε πιάνει άγχος. Είναι εύκολη σχετικά επέμβαση, χωρίς πολύ πόνο και πολλές μέρες παραμονής στο νοσοκομείο. Όπως λέει και η Monadiki υπάρχουν δυσκολίες στην μετά προσαρμογή σου όμως είναι πολύ λιγότερες από τη δυσκολία της αποτυχημένης δίαιτας που σίγουρα κι εσύ έχεις βιώσει μέχρι σήμερα. Μετά την επέμβαση προσαρμόζεσαι σιγά σιγά, δεν πεινάς οπότε ουσιαστικά είναι σα να μην κάνεις δίαιτα και το σίγουρο είναι ότι χάνεις κιλά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γυρίσεις σύντομα στην παρέα μας.
-
Μπράβο Καλλιόπη σου εύχομαι να πάνε όλα καλα και να επιστρέψεις γέρη και δυνατή να μας γράψεις για την εμπειρεία σου και να αρχίσει το καραβάκι το ταξιδάκι του προς τα 80.
Φιλια καλή επιτυχία.
-
καλλιοπη με το καλο.ολα θα πανε τελεια.
marleokar που την εκανες?και εγω ειχα καθετηρα 2 μερες.
-
εγω την εκανα σε ιδιωτικη κλινικη..
Εσύ?????
-
-
Καλλιόπη άντε με το καλό, όλα καλάθα πάνε, θα μιλάμε , λογικά αύριο που θα μπεις θα κάνεις προεγχειρητικό και την Τετάρτη την επέμβαση. ʼντε να πάρουμε και εμείς σειρά !!! ΓΜΤΟ να μην είχα τον βήχα , ελπίζω μέχρι την Τετάρτη να είμαι καλά και να πάρω και εγώ σειρά , να με περιμένεις , έρχομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλιόππη καλή επιτυχία,να μην έχεις κανένα άγχος όλα θα πάνε τέλεια!
-
ευχαριστω κοριτσια νιωθω λιγο πιο ηρεμη αλλα εχω ενα κολημα με τα νοσοκομεια
αλλα δεν γινετε αλλιως
οσο και να ηταν ασχημα για μενα τοσα χρονια ελπιζω τωρα που ειναι για το καλο μου να το ξεπερασω !
-
Καλλιόπη το καλό είναι ότι το Ιπποκράτειο δε θυμίζει τα άλλα δημόσια νοσοκομεία, έχει ωραίο περιβάλλον και δωμάτια και είναι σαν ιδιωτική κλινική, κάτι που βοηθάει πολύ στην ψυχολογία του ασθενή. Οι κοπέλες που σε ετοιμάζουν μέσα στο χειρουργείο είναι πρόσχαρες και ευγενικές και σε κάνουν να νοιώθεις πολύ άνετα (κανονίζαμε να βγούμε και καλά το βράδυ και ο αναισθησιολόγος παραπονιόταν ότι δεν τον παίρνουμε μαζί μας και τους ζητούσα να μου παραγγείλουν πίτσες να φάω όσο προλαβαίνω χιχιχιχι). Και το σημαντικότερο είναι ότι σε 2-3 μερούλες θα είσαι πάλι στο σπιτάκι σου και μόλις βλέπεις τα παλιοκιλάκια να φεύγουνε θα ξεχάσεις γρήγορα και την ταλαιπωρία που πέρασες.
-
καλλιοπη καλή επιτυχία κ απο εμένα!
-
Μπράβο Καλλιόπη ,με το καλό και καλή επιτυχία .
-
τζινα μου τα εχω δει τα δωματια ειναι πραγματι πολυ ωραια
ετοιμασα τη τσαντουλα μου πηρα και ενα βιβλιο και τωρα παω να κανω μπανακι και να δοκιμασω να κοιμηθω λιγακι
υ.γ.
δεν μπορω να σου στειλω u2u
-
Καλιοπη με το καλοοο!!! και εσυ Μαιρη!!! Ρε κοριτσια.. Ξερετε κανενα καλο και οικονομικο ξενοδοχειο κοντα στο Ιπποκρατειο? Εγω δυστηχως μενω Κρητη, βασικα εκει μενουν οι γονεις μου, εγω Αγγλια... Και απο οτι ξερω πρεπει να κατσουμε καποιες μερες στην Αθηνα.. Ποσες μερες πανω κατω κατσατε? Μετα την επεμβαση ποσες φορες ειδατε τον γιατρο? Και μετα απο ποσο καιρο σταματησατε να κανετε εξετασεις κτλ κτλ? Ευχαριστω!!
-
Καλλιόπη ούτε εγώ μπορώ να σου στείλω u2u ενώ στους υπόλοιπους μπορώ. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Εσύ σε άλλους μπορείς να στείλεις u2u; Καλή ξεκούραση σου εύχομαι και να ξέρεις ότι δε θα είσαι μόνη σου αύριο, θα είναι μαζί σου και η θετική σκέψη όλων μας.