Αρχισε γυμναστηριο ή τρέξιμο έξω!
Printable View
πηγαινω ηδη κικ μποξινγκ και περιμενω να ανοιξει ο καιρος για να πηγαινω ποδηλατοQuote:
Originally posted by sweetOctober
ε κι άλλα θες? Κάνε και λίγα βάρη κι αερόβια και μια χαρά είσαι με το κικ μποξινγκ!
[quote]Originally posted by anastasia__
Επειδη στη ζωη μου εχω δει πολλες ταινιες κι εχω διαβασει πολλα βιβλια θελω αυτη την περιοδο να κανω κατι αλλο. Δεν μπορω μεσα στο σπιτι. Θελω λιγο ενεργεια στη ζωη μου! Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! [/quote
σε καταλαβαίνω. τι θα ήθελες να κάνεις?κάντο!
[quote]Originally posted by bouliana
Προσπαθω! δν ξερω τι θελω μαλλον...Quote:
Originally posted by anastasia__
Επειδη στη ζωη μου εχω δει πολλες ταινιες κι εχω διαβασει πολλα βιβλια θελω αυτη την περιοδο να κανω κατι αλλο. Δεν μπορω μεσα στο σπιτι. Θελω λιγο ενεργεια στη ζωη μου! Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! [/quote
σε καταλαβαίνω. τι θα ήθελες να κάνεις?κάντο!
ουάου κικ μπόξινγκ!!!!!
Nice!
μήπως θες να ερωτευτείς?
Αν σου πω οτι δεν ξερω...Quote:
Originally posted by bouliana
ουάου κικ μπόξινγκ!!!!!
Nice!
μήπως θες να ερωτευτείς?
ειμαι αναποδος ανθρωπος παιδι μ!
χαχαχαχα!έτσι ρωτάω για να περάσει η ώρα! εγώ είμαι σε αυτό το mood πάντως.θέλω να ξυπνήσω κρυμμένα συναισθήματα!
καλημερα,ειμαι χαλια,το στομαχι μου εννοω...πωπω πακετο...
το καλο ειναι οτι εχω πεσει -700γρ με τοση τουαλετα -σορρυ :D
μαγδα,τον στοχο μου τον πετυχα,
γραψε το νεο μου στοχο οτι ειναι στις 31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα
Να ξυπνησεις! να ξυπνησεις!!!Quote:
Originally posted by bouliana
χαχαχαχα!έτσι ρωτάω για να περάσει η ώρα! εγώ είμαι σε αυτό το mood πάντως.θέλω να ξυπνήσω κρυμμένα συναισθήματα!
μη φοβασαι,αλλαξε οτι θελεις αφοβα,αυτο σου βγαζει τις επιλογες σου χωρις να πειραζει αν αλλαξεις αργοτερα κατιQuote:
Originally posted by sweetOctober
Καλημέρα! Μέχρι 15 Μαρτίου 2013 δε θα παρεκλίνω καθόλου από το πρόγραμμα μου (dietup) το οποίο θα το αλλάζω ακόμα και τελευταία στιγμή, αρκεί να επιλέξω από τις επιλογές που δίνει και να μη παρρεκλίνω στο ελάχιστο!
Lineal σήμερα έχω ξεμείνει από τα πάντα, δεν πρόλαβα να πάω σουπερ, κοιμόμασταν, είχαμε δύσκλο βράδυ πάλι. Οπότε πάτησα στεναχωρημένη το πρόγραμμα, λέω σιγά μην έχει κάτι να φάω τώρα, κι όμως είχε! Εχει τα παντα απιστευτο. Θα αλλαξω ομως και το μεσημεριανο γευμα αναλογα τι θα βρω στην πεθερα μου, γιατι θα μαγειρεψω μονο για το παιδι σημερα, εχει αερα και χωρις απορροφητηρα μου βαζει ολο τον αερα μεσα και θα βρωμισει το σπιτι :grind:
Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω, πχ τώρα εγώ που άλλαξα το πρωινό, όταν θα πάω να αλλάξω το μεσημεριανό (και αφήσω όλα τα άλλα γεύματα ίδια), θα το λάβει υπόψη του ότι κάνω αλλαγές? Εννοώ εσύ πχ έχεις τσεκάρει ότι αλλάζουν οι επιλογές που σου βγάζει ανάλογα το υπόλοιπο μενού σου? (έτσι λέει πάντως)
;)
ειναι κατι και μενα που με βολεψε πολυ στο προγραμμα αυτο,εχει στο μενου ο,τι εχω στο σπιτιμ κι ετσι δε μπαινω και σε εξοδα !!!
καλημερα!!!τι κανετε?? αλλη μια βδομαδα στους δικους μου λογω καταληψης!!!!!!!:bigsmile::bigsmile::bigs mile::bigsmile:
απο τη μια καλο απο την αλλη πολλους πειρασμους και φαγητο!!!παλευω να μην τρωω βραδυ τουλαχιστον:P
εσεις πως τα πατε??
[img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες :thumbup:
και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
Οι στόχοι μου: 12/02/13
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
ton76
10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!! :thumbup:
18-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!
aiglh!
21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:
helena73
10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!
koritsaki
θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη:thumbup:
1) αυριο πεμπτη να κατσω να φτιαξω δαιτολογιο εβδομαδας η 2 βδομαδων:thumbup:
2) μεθαυριο παρασκευη να παω να ψωνισω τα απραιτητα απο σουπερ μαρκετ:thumbup:
18-02-13
1. να μην φαω γλυκα μεχρι την πεμπτη:thumbup:
2. να τηρησω το προγραμμα που εκανα μεχρι την πεμπτη
σε πρωτη φαση :thumbup:
anastasia__
18-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
21-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
24-02-13
1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
3) -3 κιλα ως το Πασχα
4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας
otiosa
17-02-13 λοιπόν να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
+ να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές
sweetOctober
25-02-13 μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου τα κεφαλια μεσα
lineal
στις 1 του μαρτη εχω στοχο να ειμαι 102 κιλα :thumbup:
31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα
Εve
19-02-13 Να τηρήσω τα 3ωρα και 3άδες για 1 εβδομάδα
Επίσης να πάω τετάρτη και παρασκευή γυμναστήριο αυτή τη βδομάδα :tumble:
bouliana
22-02-13 θα ήθελα και μπορώ να είμαι 6 μαρτίου 76 κιλά.
ωχ περαστικά, αυτό που είχα κι γω, μόνο που είμαι σίγουρη πως δεν έχασα βάρος αλλά έβαλα! Ολο μακαρόνια έτρωγα ψωμιά και κράκερ! Τα είχες δεί...Ζυγίσου και πες πόσο είσαι να έχω στόχο να σε φτάσω καλή μου!!! Γιατί με κόβω κανένα 105 (θα ζυγιστώ σήμερα μετά την...επίσκεψη τουαλέτα)Quote:
Originally posted by lineal
καλημερα,ειμαι χαλια,το στομαχι μου εννοω...πωπω πακετο...
το καλο ειναι οτι εχω πεσει -700γρ με τοση τουαλετα -σορρυ :D
μαγδα,τον στοχο μου τον πετυχα,
γραψε το νεο μου στοχο οτι ειναι στις 31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα
Κατάλαβα για το dietup σε ευχαριστώ, αυτό ήθελα να ξέρω, γιατί κι γω δεν είμαι για έξοδα, ό,τι έχω θέλω να τρώω. Σήμερα μπάμιες από τη πεθερά, πάω να το αλλάξω :wink2:
Μάγδα μου μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου το...κεφάλι μου μέσα!!! (πρίν την τελευταία Κυριακή αποκριάς που θα το κάψουμε!!!)